SUPERNATURAL - Come for the boys, stay for the story

• 27 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • В средата на времето
Айде, айде, градинарките моля не се напъвайте толкова  Naughty..

Главната защита още не се е включила Grinning Wink

Ох, тази Лиса е заприличала на баба ми, хич не и отива такъв млад мъж Whistling

Бе тази Лиса няма ли вече нещо да я усмъртят, терминират, дислоцират някъде..далеч от Дийн Crossing Arms Crazy

# 481
Бе тази Лиса няма ли вече нещо да я усмъртят, терминират, дислоцират някъде..далеч от Дийн Crossing Arms Crazy
Споко, на края на тази серия Дийн най-отговорно реши, че неможе повече да е с нея.

# 482
  • В средата на времето
Споко, на края на тази серия Дийн най-отговорно реши, че неможе повече да е с нея.

Ух, разгеле, мислех, че няма да му дойде ум и разум в красивата главица Grinning Тази серия ще я изгледам днес, явно има какво да се види Grinning

# 483
  • София
хъм...така ли....а защо й се обаждаше???

# 484
хъм...така ли....а защо й се обаждаше???
Ми и той май не беше много наясно защо, затова и не си довърши обаждането.

# 485
  • София
да де...нещо не е много сигурен, като че изпитва разни колебания..т.е онова, че  повече е по-добре да не е част от живота й беше под влианието на вамп елемента....а може би просто искаше да се извини...обясни...или наистина сбогува....кой знае...ама се надявам да не се мярка повече Л.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Според мен не знаеше какво да й каже. Как да й се извини, че е блъснал малкия така и си тръгна набързо като ги изплаши толкова много. Това трябва да се направи лично, а дали ще го направи - не се знае. То и мен ме дразни, но нямам впечатление от Дийн като за страхливец и да не отиде да се разбере лично. Може би ще видим Л в поне още една серия докато се разкарва от живота й за да бъде с брат си, който го използва за примамка (още не ми е минало Crossing Arms)

# 487
  • # супернатурална #
На мен ми се стори, че по-скоро тя не иска да говори с него. Помисли си, че се е включила гласова поща и тъкмо щеше да и каже нещо се оказа, че де да знам, все едно си е изключила телефона. Май тя ще го отсвири, за доброто на детето си, така той няма да има угризения.
Вижте този момент, има леко загатване на чувства, ето това потупване чаках Laughing

# 488
  • София
абе и мен така ми се стори в първият момент, че го е отрязала...но...знам ли всъщност....ще гледам пак....

ех, потупване....потупването нищо не компенсира....

# 489
  • # супернатурална #
Бе де да знам, мен ако ме потупа така... Rolling Eyes Laughing

# 490
  • Разпиляна във въображението
ех, потупване....потупването нищо не компенсира....

Точно така Close

Гледах отново сцената. Сам го потупа, но не видях никакви чувства - по-скоро "Е, справи се, знаех, че ще се справиш"  (следващия път пак няма да има проблеми Crossing Arms). За съобщението до Лиса - той така и не изтри съобщението "Хей, Лис".

Дийн когато казваше, че Сам ще му пази гърба, онзи присви леко очи, като че ли се учуди от въпроса и лееко се запъна.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:20 от Miriel

# 491
Дийн много ясно си спомни как Сам стоеше  и гледаше с доволство как го заразява Борис (във видението си).

При тази сцена с потупването, която сте показали по-горе,  очаквах Дийн да забие един прав десен в лицето на Сам. Crossing Arms, след като се отдръпна възмутено от него. Ама какъв поглед му хвърли само...

Очаквам голяма разправия в следващата или най-много по-следващата серия. Трябва да се изяснят отношенията, иначе ще има още по-голям конфликт между двамата. А и Дийн няма да се изкефи много на ролята си на опитно зайче-примамка, а мисля че вече се усеща.

Началото на серията беше много яко  Joy Joy Joy

P.S. Мъжо каза, че Сам по-му иде отръки да играе лошия. Хм...

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:55 от Red Sonja

# 492
  • София

При тази сцена, която сте показали по-горе,  очаквах Дийн да забие един прав десен в лицето на Сам.

нали, нали... box

# 493
A при второ гледа не, да ви попитам, вие тази сцена с близначките-вампирки как я разбирате, защото аз нещо не я схванах. Какво беше това момиченце, което даваше на куклата да пие кръв и после се появи още едно?! Преди време имаше една серия, в която Боби не беше успял да спаси някакви две момиченца, дали са същите?! И по какъв начин са свързани, ако са те? Някой ако е чел спойлери, моля да сподели.

И още един въпрос - този секси-ангел дали не знае нещо по въпроса с новия зъл Сам и не си трайка? (По неизвестни причини) Кога ли ще го видим отново?

P.S На последната снимка само на мен ли Миша ми прилича на Крисчън Слейтър от "Интервю с вампир" или прекалено много пъти четох/гледах/писах за вампири днес?

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:52 от Dana_Scully

# 494
  • # супернатурална #
Нямам идея, сигурно е още едно от нещата, които имаме да разбираме следващите епизоди. Мен например ме изненада, че алфата е черен, ако това изобщо беше алфата. Дейна, какво имаше впредвид с това, че гласа в леговището на вампирите е на Сам newsm78
Момичетата май не са същите, ако не се лъжа там едното беше по-голямо от другото, а тези са близначки.
Кас може и да знае, в по-предишния епизод сякаш му беше ядосан за нещо, държеше се грубо с него.

Общи условия

Активация на акаунт