Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Още инфо бб Бану я преби баща й. После я заключи и телефона и счупи. Пелин се опитва да се самоубие. Завеждат я в болница. Бану бяга от вкъщи среща Мелих който и казва че Пелин е в болница и тя отива там да я види. Те с Пелин нещо бяха скарани и бяха много тъжни. Бану като се връща вкъщи баща й я заключва заедно със сестра й защото тя и помагаше . Пелин се оправи и се върна вкъщи . До там съм стигнала .

# 241
и на мен изобщо не ми харсва тая Денис.Вярно е играе селско момие ама малко по хубава да я бяха избрали.А и нае сериала си е супер направо уникален.

# 242
Бану добре, ама родителите и са  Shocked-майка и проста буквално, баща и с някакви странни разбирания, мога да я разбера защо си измисля.

Повечето турци от старото поколение са с такива разбирания...Той не и дава да ходи с потници, кара и се даже като се прибира по светло. В един от епизодите и направи забележка, че е неприемливо момиче на неината възраст да е по това време навън (а беше светло)... сега като баща и е тук я разбирам защо лъже, но като си живееше с майка и и Суна защо лъжеше, поне на Суна да беше казала истината  Simple Smile

# 243
не е казала истиата на Суна защото и няма доверие нищо че и сестра и я разбирам тъй като за наи-малката трудност тя е готова да каже всичко на майка им или по-лошо на баща им.Не за всичко трябва да се доверяваме на братята и сестрите дори Simple Smile Понякога има неща които си остават само за човека не могат да се споделят дори с най-близките

# 244
  • IT
То и на Суна и толкоз акъла понякога, но за нея ми е много жал, защото никой не и е дал шанс и всички я мачкат.

# 245
МАчкат я защото е много добра прекалено даже затова човек не трява да е толкова добър и наивен 

# 246
Искам да попитам ББ кога приятелите на Бану разбират че ги лъже и как реагират ?

# 247
Все му се струва, че Суна е дъщеря на друга жена,а не на майката на Бану.

Дениз за сега ми е най-ужасния образ.Не ми е ясно,защо така я изграждат - лигава,вечно сърдита, нещо и пречи,незнам, но можеше да е много по-добре.

# 248
Здравейте,
записвам се да следя сериала и аз.(ако ме приемете)
Харесвам много Бану!Изключително находчива и изобретателна.Не виждам нищо лошо в това,че се опитва да се издигне,по някакъв начин.Въпреки отрицателния си образ обича семейството си.А и от друга страна що за семейство е това?Майката е ограничена и проста жена,а бащтата още живее в патреархалното турско общество,което е от 18 в !Мерт ми е супер сладък.И не е някой страхливец,а доста смел и мъжествен.Денис е простичко селско момиче,но е много положителен образ.Харесвам я визуално.Иначе е много смотана.Макар,че все пак идва от друг тип общество.Пелин е много красива,но не понасям лигли.

# 249
ОФ,този Йозгюг как хленчи само...ужас Wink

# 250
  • София
Вижте само как я преби Бену баща й  Sick че и майка й подхвана http://www.youtube.com/watch?v=lzx_3Ms4g78&NR=1
Лелее, кой е гримирал Дениз, оказва се, че можело и да е хубава!

# 251
Вижте само как я преби Бену баща й  Sick че и майка й подхвана http://www.youtube.com/watch?v=lzx_3Ms4g78&NR=1
Лелее, кой е гримирал Дениз, оказва се, че можело и да е хубава!
Определено с по-силен грим е по-хубава.
Не е така бозава като сега.

# 252
Бану е най-живият персонаж във филма и може би най-интересният, ама чак да ми харесва...  newsm78   Че тя би продала и майка си ако има изгода! Струва ми се, че трябва да получи добър урок. Пък и тя не е чак толкова отракана, каквато се представя, иначе не би позволила любимият да й държи такъв език.
На мен пък Суна ми е много интересна. Рядко можеш да видиш, дори и на филм, толкова добронамерен и незлоблив човек!

# 253
  • София
    Хаха, сценаристите се издъниха!Дениз излезе от къщата по черна жилетка с дълъг ръкав, а в университета беше вече с червена грейка без ръкави  Joy!

# 254
  • IT
Дааааа и те са хора:)

Общи условия

Активация на акаунт