Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
    Хаха, сценаристите се издъниха!Дениз излезе от къщата по черна жилетка с дълъг ръкав, а в университета беше вече с червена грейка без ръкави  Joy!

Грейката й е работно облекло - затова!   hahaha hahaha hahaha
 Не е издънка на сценаристите  Joy

# 256
Е добре де,Хаджер нали видя как Пелин рови из кутийте на майка си и държеше брошката..която малко след тва изчезна,не се ли досети тази пък и тя,че Пелин може да има нещо общо с това?!А и се надявах когато Пелин отиде да прави чай на майка си и звънна на Бану притеснена и я помоли да върне брошката,Йозгюр толкова ли не я чу...той все пак беше до вратата....офффф

# 257
Йозгюр я чу като говореше с Бану нали за това после като каза че ще учат я предупреди че ще каже на баща си за това и за фалшивия документ,а Хаджер явно не видя че Пелин държи брошката щом нищо не каза даже и на професора после Simple Smile

# 258
Ей, Суна взе да надига глава Joy
Бану вече взе да ми дотяга с нейните интриги, чакам да я хванат в крачка с нетърпение.
Йозгюр дали ще има вземане даване с пухкавото момиче(забравих й името)?

# 259
  • IT
Бану лесно не се дава:) дори пра мръсните гащи хахаххахаха Joy

# 260
не е много смешно защото сестра и постъпи много гадно с тая бтошка дори след като разбра че е на Пелин продалжи да се прави на интересна Simple Smile

# 261
  • IT
Гадно, гадно, ама тя все е пренебрегваната и сега си го върна.

# 262
можеше да си го върне и по друг начин Simple Smile

# 263
  • София
   Суна днес ме изкефи, но на Бану пак малко и беше!Но Бану продължава все по- старателно да трупа върху "снежната топка" и не ми се мисли, като тръгне надолу, как  ще я прегази и помете!

# 264
Не можах да гледам много от епизода, защото имах работа и видях едно момиче, което беше със слънчеви очила и беше заедно с Бану. Не схванах сцената, защото видях малко. Може ли някой да ми поясни какво стана в тази сцена и кое беше момичето със слънчевите очила? Пелин ли беше, защото така въобще не я познах?

# 265
  • София
           Бану нае студентка по актьорско майсторство, да се представи за Пелин, защото сестра и каза,че ще даде брошката само, ако Пелин дойде да я поиска!

# 266
Оф тази Бану..наистина не разбирам как го измисли тва дето го каза накрая на Мустафа и Озан,намеквайки,че Пелин е откраднала и чантата на Дениз...верно има да и отмъщава,ноо можеше и нещо друго да измисли,а не да се оплита в още измищльотини.А Бану може да и отмъсти като престане да и бъде приятелка-Пелин без нея е за никъде...

# 267
           Бану нае студентка по актьорско майсторство, да се представи за Пелин, защото сестра и каза,че ще даде брошката само, ако Пелин дойде да я поиска!
Благодаря, а как се казва тази студентка за да видя името на актрисата?
Между другото в този филм за разлика от други има цели 2 лоши - Пелин и Бану.

# 268
 newsm78
Май Пелин ще мине на "светлата страна".
Много се промени сред срещата с бедното семейство.

# 269
всяко чудо за 3 дена струва ми се и при нея ще е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт