Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,стана ли ясно с какво Икбал заплаши Берна,че това не успях да видя?
Не.
Ще има да го въртят и сучат докато стане ясно.

# 601
http://www.vbox7.com/play:6fd60044
Озан и Берна у Бану на гости.

# 602
Берна ми се струва, че живее там май.... Shocked

# 603
Аз пък не знам защо реших,че тайната на Берна е свързана с Гьозде.Извинявайте ,че така нахлух ,ама и аз го гледам този сериал!

# 604
  • София
   На мен ми се чу, когато си говореше с мъжа си,че каза,че Берна е виновна, защото тя развела едно време брат и!Сигурно има и друго, все някога ще се разбере!

# 605
 Е , Игбал с това ли изнуди Берна да не напуска мъжа си?Много са ми странни всички.

# 606
  • София
Е , Игбал с това ли изнуди Берна да не напуска мъжа си?Много са ми странни всички.
  Не е само това, знае и още нещо, но се правят на интересни...

# 607
Добре,ако Мерт е син на Мустафа,значе с Пелин са братовчеди,а ако са такива как така ще има нещо между тях?

# 608
Да не би тайната на Берна да е,че Мерт е дете на Мустафа,но Берна каза ,че разкриването на тайната ще съсипе живота и,а ако това е тайната не виждам какво има за съсипване,освен че Мерт би се разсърдил евентуално на майка си. Thinking 

# 609
Прави ли ви впечатление,че Берна говори на Вие с Мустафа?Ако са имали нещо общо в миналото нещо не ми се връзва.

# 610
Тайната може да е свързана с майката на Озан. newsm78Берна е имала нещо с Мустафа преди да се ожени и може да е направила нещо.

Бях забравила,че Юзгор и приятелката на Дениз са гаджета. Rolling Eyes 
Трябва да започнат да се държат като такива.

# 611
Тайната е, че Берна е разменила децата Озан И Мерт на времето при раждане  Simple Smile  Joy Joy Joy
Майтапя се - някой да не ми се върже на предположенията ...  hahaha hahaha hahaha

# 612
 Laughing Laughing Laughing
Може да са близнаци и да е откраднала единият Laughing Laughing

# 613
Laughing Laughing Laughing
Може да са близнаци и да е откраднала единият Laughing Laughing

Не са близнаци иначе щяха да празнуват на един ден рожденните си дни и партито нямаше да е само за Озан Simple Smile

# 614
аз пък мисля че Мерт е син на Мустафа

Общи условия

Активация на акаунт