Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • IT
Аууу ама на Мерт баща му затънал до шия в л****та, ама заменя за на Берна бижута, с право Игбал се ядосва #2gunfire

# 676
Дениз какво иска? Shocked Shocked Shocked
Мерт казва,че я обича,тя го обича и пак се дърпа.
Бащата на Мерт е другия,които ми лази по нервите. Да и взима бижутата и да си изплаща заема.
Зефет и той един флегматичен и бавен.Преглутва какво е направила Пелин и готово.

Почвам да си мисля,че Озан и Мехвеш са по-интересна двойка от Мехвеш - Йозгюр.Поне има страс когато Ози я търси, за да му помага с уроците и още по-голяма когато тя му се кара. Laughing

# 677
така е вярно

# 678
  • София
   Тая Дениз как ме вбесиии!

# 679
Здравейте, може ли да ми кажете накратко какво се случи в последните 2 епизода, че ги изпуснах? Simple Smile)

# 680
Дениз какво иска? Shocked Shocked Shocked
Мерт казва,че я обича,тя го обича и пак се дърпа.
Бащата на Мерт е другия,които ми лази по нервите. Да и взима бижутата и да си изплаща заема.
Зефет и той един флегматичен и бавен.Преглутва какво е направила Пелин и готово.
Мисля, че Дениз чисто и просто ревнува, защото е неуверена в себе си. И звездите да й свали Мерт, пак така ще се държи.
Колкото до Зафер, според мен той не е толкова обиден на Пелин, колкото е влюбен в нея. Затова бяга, щото не му стиска да се навърта около нея.  Wink
Аз чакам с нетърпение утрешния епизод, заради Мелих и Ханде! Много са ми сладки!  Heart Eyes

# 681
  • София
  На мен Ханде не ми харесва, но щом Мелих си я харесва...! Тя не учеше ли, та само се присламчва да живее в дома на тоя или оня и не ходи на занятия? Ако толкова я беше страх, да си е заминала отдавна, но нали все трябва да има по някой досадник, все едно Дениз не е достатъчна!
  Сетих се сега и за Фуат, значи обича друго момиче,но вместо да се опъне на майка си и баща си за този брак, стъжнява живота на Бану и Суна!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 19:10 от Тайна

# 682
  • Варна

Надявам се не сте се уплашили  Laughing

# 683
  • IT
 Joy Joy Joy-Дениз е потресающа.
Изводът за мен е, че в този сериал 80% от героите нямат собствено мнение и не знаят как да си отстояват правата. За това може би ми харесват Бану и Мелих.

# 684
# 685
Ха-ха-ха! Супер са!  Joy

# 686
Страшни снимки Laughing

# 687
  • Варна
[/img]

# 688
# 689
  • София
   Тези от сериала, съвсем забравиха за малкото братче на Пелин и Йозгюр!! Все едно няма трето дете в семейството!Всъщност има - Дениз сръднята!

Общи условия

Активация на акаунт