Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Да,и Дениз живее с майка си,а баща и Бахри живее в къщата при Мерт/не знам къде са родителите му/-явно е напуснал жена си.Тя пък си хваща куфарите уж да си заминава,ама идват децата и и мъжа и  и тя май се отказва.

# 91
Да,и Дениз живее с майка си,а баща и Бахри живее в къщата при Мерт/не знам къде са родителите му/-явно е напуснал жена си.Тя пък си хваща куфарите уж да си заминава,ама идват децата и и мъжа и  и тя май се отказва.
Мерси!

# 92
Здравейте и от мен! bye

# 93
На мен Денис не ми е интересна, по-интересни са ми другите, тя някакси за сега е безлична. А Мерт като те погледне с тия очи и се забравяш направо  Whistling

# 94
Офф финала пак ли тъжен ще е.... еееееееее  Cry Cry Cry
Какво става  newsm78 Аз не можах да намеря финала  Rolling Eyes

е как ще намериш финала, когато още НЕ Е ЗАСНЕТ  Rolling Eyes Laughing

# 95
  • Варна
Офф финала пак ли тъжен ще е.... еееееееее  Cry Cry Cry
Какво става  newsm78 Аз не можах да намеря финала  Rolling Eyes

е как ще намериш финала, когато още НЕ Е ЗАСНЕТ  Rolling Eyes Laughing
Ми като ми казват че финала бил тъжен аз какво да си помисля  Sunglasses освен че е свършил сериала  Rolling Eyes

# 96
е то всеки може да напише всичко. Ти защо вярваш на всичко написано в някакъв си форум. Вярвай на официалния сайт на Fox TV, където последната серия онзи ден беше 257, после 258, после 259, сега 260... това какво ти говори? че още там не е излъчен премиерно и най-вероятно се снима.
А иначе серийките са кратки, 42 мин

# 97
Финала на СЕЗОНА е тъжен...А финала на СЕРИАЛА не е заснет още.

# 98
# 99
# 100

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 00:31 от Светла Иванова

# 101
# 102
Денис ми е страшно горзновата......поне с права коса да беше, по и отива.....сега е просто ужас

# 103
И аз не я харесвам визуално, но пък добре си играе ролята. Има толкова по-хубави момичета как точно  не яизбраха ... и Пелин не ми харесва с това малко лице, голяма коса и огромни джуки.  #Crazy

# 104
Бану е много хубава и е интересна като личност....

Общи условия

Активация на акаунт