Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Бану е много хубава и е интересна като личност....

ама лъже като дърта циганка ... да видим сега Озан къде ще отиде да я вземе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106
А тя ще го чака пред хубавата къща( нали му каза че там живее). А в следващите епизоди Озан ще се напие и като отива да я види разбира, че в къщата няма никаква Бану.

# 107
  • IT
Опуснах края на епизода, че имахме гости.
Бану как се стресна като видя майка си на пейката.
Пелин е точно като майка си злобна

# 108
хайде и аз се записвам  Peace
наистина Пелин е много злобна и много наивна  Simple Smile

# 109
Брук*  Много хубав аватар имаш.  Hug Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
plezli4kata благодаря ти, ти също, избрала си най-добрия и най-хубавия от целия сериал  Hug
Мерт и Озан ми допадат най много от целия сериал  Simple Smile и на Йозгюр като му махнат очилата и той е симпатяга Simple Smile

# 111
мм да... красавец.. А Мерт... СЛАДУР  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112

и смотана на вид. Толкова ли няма  достойнство това момиче..... с още колко девойки трябва да се целува Мелих пред нея за да разбере, че си играе с всички и я използва?! Иначе е готино момчето според мен

# 113

с още колко девойки трябва да се целува Мелих пред нея за да разбере, че си играе с всички и я използва?!

това имах предвид под наивна  Laughing пък е не е толкова красив или добър та да му се моли толкова....

# 114
Здравейте! И аз се записвам да следя темата. Сериала е страхотен, повече ми харесва от Ангел Пазител. Аз също много харесвам Мерт. Не знам за вас, но според мен чертите на лицето му са като на Атеш от Сълзи над Босфора. Самата походка, самия поглед, самите жестове и мимики всичко ми напомня за него. Sunglasses

# 115
Ani1707 И на мен много ми прилича на Атеш... Обаче като се усмихне... направо се разтапям..  Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
хайде и аз се записвам  Peace
наивна ли?направо тъпа!Как се оставя на тоя "плейбои" ,че и се "бори " за него!?А Бану....нямам думи идеми да я стисна за гушата.Горката и сестричка #Cussing out

# 117
И на мен ми стана жал за Суна как не й вярват. Само да се върне бащата ... даму мисли тоава Бану ... на нея ще й свие сърмите, а не да ги яде приготвени от майка й.

# 118
И на мен ми стана жал за Суна как не й вярват. Само да се върне бащата ... даму мисли тоава Бану ... на нея ще й свие сърмите, а не да ги яде приготвени от майка й.

горката Суна, трепе се да работи и да издържа тая овца пък чак и я натопи нея за часовника... егатии и неблагодарното момиче

ditka_sl опитвах се да го кажа по мило  Laughing струва ми се много с детски акъл, уж на 18год. , ама си го търси и ще си го намери да я видим после дали юе се държи пак толкова надуто  Simple Smile

# 119
  • София
   Ох, Мелих не е ли женско име? Аз докато свикна на Фикрет, че все мъжко ми звучи, сега на Мелих за мъж трябва да свиквам!

Общи условия

Активация на акаунт