Зимата дойде , какво кремче да мажем на бузките за милото дете

• 5 792
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
Моят на Бюбхен е за вятьр и студ,нямам спомен дали е с невен обаче.

# 46
  • И аз не знам къде...
weleda  Peace. Супер е! Напълно естествени съставки. С невен е.

# 47
  • София
Миналата зима бях купила Нивеа, но сега като го мажа с нея му изпръхват бузките. Мисля да пробвам Мустела или Веледа този път.

# 48
Пазя я защото педиатъра каза , че малката била с големи сливици.тя е на 5 месеца и половина , а вече имала сливици като на 1 годишно-били и вече оформени.знам ли малко ме е страх да не я рабилея преди 5 дни бяхме на ваксина

# 49
  • София
ми ако я разболееш ще се отложи ваксината, голяма работа...но се съмнявам да се разболее детето от малко чист въздух, ако е адекватно облечено(не прекалено) и предпазено ако има силен вятър.

# 50
ми ако я разболееш ще се отложи ваксината
Тя ваксината мина беше вторника , но доктора ми обясни , че трябво да я пазя повече , заради големите сливици с които ще е.аз я изкарвам на вън както е във вкъщи облечена  слагам в ескимоса и така излизаме.
http://apteka.framar.bg/30013523/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B4% … C-30-%D0%BC%D0%BB - за това на веледа ли става въпрос

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 12:02 от tweety_misheto

# 51
  • София
мм нещо явно грешно съм прочела - моя грешка.
 но айде да кажем, че е имало извънредни обстоятелства, да го попазиш 2-3 дни след ваксина ок......и все пак детето трябва да излиза.

# 52
Angel_Dust ние излизахме още ония ден , когато времето беше ок , днес пак ще излезем , лошото е само , че детето се очертава с хроночни сливици Cry

# 53
  • София
Впрочем при нас вятъра е доста силен аз съм от Ямбол и не излизам никаде с малката вие излизатели в такова кофти време.

аз на това отговарях просто..... Peace

# 54
  • Pb
С нищо не съм мазала - нямал е нужда. Ако сега ми се наложи - с Веледа или друг продукт, който е натур.

# 55
Ползвали сме Нивеа и Мустела.И от двата останахме доволни.

# 56
Мустела - Cold cream, много добър  Peace

Точно с това мазах и аз и съм страшно доволна, защото от студа му се беше образувал някакъв дерматит на едната бузка - петно със зачервена люспеста се кожа. След като го купих, му излекува раздразнението и предотврати повторна поява.  Peace

# 57
Купила съм защитното кремче на Хип, най-вече заради миризмата му. Още не съм го пробвала, макар че всеки ден излизаме. Ако се окаже, че не върши работа ще купувам нещо от медицинската козметика. Но като цяло, ограничавам ползването на козметика. При силен вятър слагам дъждобранчето.

# 58
  • в огледалото на живота
И в студеното време,децата ми излизат навън,мажа с Бюбхен,доволна съм за тях е идеален крем,за себе си Гарниер.

# 59
Взех крем , благодаря ви много за мненията , взех това на Мустела Колд Крема охае(това е точната дума)страхотно Grinning и бузките и станаха страхотно меки Flutter

Общи условия

Активация на акаунт