Зимата дойде , какво кремче да мажем на бузките за милото дете

• 5 789
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
Става главно от вятър и слюнки в комбинация Crazy

Мажа само при причина, само със зехтин на бузите и брадата.

# 91
На вашата възраст използвахме крем против студ и вятър на Бюбхен.

# 92
Сега започнахме с Бочко за всички сезони,но ме се струва че не помага много newsm78

# 93
Ползвала съм на Бюбхен и съм доволна  Peace

# 94
купих на нивея ,но все още не мога да кажа дали съм доволна

# 95
  • София
Кремчето на Бюбхен е много хубаво.

Peace И каката от бебе, сега и дребния ги мажа с това кремче. Доволна съм.

# 96
Става главно от вятър и слюнки в комбинация Crazy

Мажа само при причина, само със зехтин на бузите и брадата.
Аз оставам с впечатление,че дъщеря ми е алергична към някоя от съставките в кремовете бебешките  Crazy По едно време така и се бяха зачервили бузките и брадичката,че я приличаше на дядо Мраз... BlushПедиатърката и изписа Елоком и от него и се изчисти лицето,но то е лекарство и не може постоянно да се мажем.От седмица пак почнах с крема на Асам с невен и ето резултата-лицето и се изчисти,въпреки,че излизаме на вън и в студеното... Thinking

# 97
  • София/Сливен
На големите не съм ги мазала с нищо. Но аз не излизах в студените дни. Но сега няма кой да ги прибира от училище и от градината, и малкия трябва да излиза навън при всякакво време. Купила съм крем на Клоран Бебе за защита от атмосферни условия, но още не съм го ползвала. Има ли някой впечатления от този крем? Малкия е на 5 месеца. В къщи не ми е идвало на ум да мажа, но ако някой има проблем със суха кожа, естествено че ще маже.

# 98
Миналата зима не използвах нищо, сега купих на Веледа, но не мога да дам отзиви още. Мазах 2-3 пъти с него, но то всъщност не имало още толкова студени дни.

# 99
има едни крем на АВЕНТ - MAGIC, наистина е вълшебен при студено време

# 100
И аз съм заложила на Веледа, въпреки,че миналата зима рядко съм я мазала, не са и изпръхвали бузките от студа!

Общи условия

Активация на акаунт