Зимата дойде , какво кремче да мажем на бузките за милото дете

• 5 790
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
Линола Фет,много хубаво кремче

# 76
  • Пловдив
Аз с каката ползвах на Бюбхен, но за бебка тази седмица като търсих нямаха, та взех това на Чико- ще го пробвам. Но на Бюбхен нямаше грешка- чудно кремче!   Simple Smile

# 77
За голямото си детенце вземах на Бюбхен, а сега още се чудя, но мисля за този на Клоран Simple Smile

# 78
Аз съм доволна от кремчето за студ и вятър на Нивеа. Перфектно е за цената си, не мисля да го сменям.

# 79
  • София
Аз съм доволна от Клоран

# 80
Ползвала съм Веледа  и Бюбхен , доволна съм и двата крема .

# 81
На Бюбхен ползвах,някакъв друг френски,сега купих и на Себа мед,но бузките и веднага стават червени и сухи,брадичката и също-нещо не и понасят.Мажа я с един крем с невен на АСАМ,той обаче е пълен с парабени,но за седмица и се изчиства лицето и продължавам пак с него.  ConfusedНякой знае ли друг крем с Невен без парабени?

# 82
Мустела - Cold cream,доволна съм. Peace

# 83
Използвам Линолафет и съм много доволна.Педиатърката ми го препоръча.  Peace

# 84
Изполвам крем на Себамед - мисля, че върши работа!

# 85
Мажа я с крема на Бюбхен и съм доволна. Педиатърката ни препоръча на А-дерма. Някой ползвал ли го е? Имате ли отзиви? Благодаря предварително   bouquet

# 86
Аз наскоро си бях в България и купих едно кремче на  Бочко, но в тубичка
То е с екстракт от невен и зехтин
Хубав е

# 87
Лятото бях много по-стрикна със защитния крем, сега само ако е по-ветровито слагам на Бочко защитния крем, който си взех от България. Но за по-студено време ще взема нещо друго, лошото е че тук няма голям избор  Thinking

# 88
  • Пловдив
И ние сме с Cold cream на Мустела, много съм доволна, бузките на малката бяха зачервени и грапави, но с този крем се оправиха да 3-4 дни

# 89
Миналата година ползвах на Хип колдкрема. Сега купих правен крем от аптека Попова(Варна), но не съм го пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт