Вчера провокирана от темата се разходих до борсата и купих това, снощи четохме и беше интересно(както на нея, така и на мен-затова и не заспах
Аз нямам проблем с четенето вечер. Стиснахме си ръцете по въпроса, че който вече може да чете, си чете сам книжката.
Номерът е само да има слушател поне за началото на литературната вечеринка.
Иначе каталогът е богат и разнообразен. Слава Богу, отмина времето на NGM и Geo, че ми бяха много писнали. Сега нещо менка различни приказки. Пробвах я с "Малкият принц" преди време, когато още не можеше да чете, но май беше раничко. Слуша ме с умерен интерес до един момент, после й омръзна. 

, ама пък той разбра, че на Ели й четем всяка вечер и предполагам му е пламнало пламъчето
.
Няма лошо да има празници. Правете го, както е прието във вашето семейство, защото детето е част от него, но не пречи да се радва с децата и на 25 декември и да празнува и тогава, все пак живее в България, където това са официалните празници
А относно какво да се обясни - със съвсем простички думички, си казвате истината и това е - казвате, че празнуваме на 7ми, защото така е прието в нашето семейство и Русия, а в България се празнува на 25ти и това е. Обясни на детето, че едно и също се празнува, и по-важно е какво влагаш и смисъла на празника, отколкото точната дата и час на събитието.
Ама тя е такава хубавица, че няма как да не привлече обективите. 

Тази година съвсем подранихме. И на двамата са купени (нещата, които те си поискаха) и старателно скрити. Теди поиска някаква Барби - русалка, на която й се променял цвета на косата, един сет за правене на гривнички с мъниста и поредната котка - този път интерактивна. Към това ще има изненада - детски парфюм с шише, на което сама може да направи стайлинга (с разни лепенки). И задължителните книжки. Иначе вече е готова и с идеята за подарък за рождения ден, нищо че той е чак през март. Иска телескоп. Та ще купуваме един полупрофесионален с доста добър обектив.

/
Идеята за детски парфюм е гот.
Зверилник.
И се разбрахме, тази от дядо Коледа да е последната.
И на мен вече ми призлява от играчки и се надявам да преминем на по-разумни неща. А телескопът е отдавнашна мечта. Селската ни къща е на ръба на източните Родопи, а там има огрооомни звезди. И тя все ги гледа. Даже разучи някои от най-лесно разпознаваемите съзвездия. В предната работа имах колега, който е професионален астроном, дори преди няколко години с други двама колеги откриха нова звезда или съзвездие, не помня точно. Та с негова помощ разучих какво точно да търсим.

Я по-точен линк, моля
Обаче имаме спор по върпоса с баща му, та не знам какво ще става
Пожелавам ти нещо нахапано за Коледа
Препоръчани теми