РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 057
  • 455
  •   1
Отговори
# 105
  • В светлината на слънцето
И Теди вече трета година тренира таекуондо. Peace Само за плуването имаше възрастово ограничение от 5 години. Не за друго, а защото тренировките са на голям и дълбок басейн, тоест същия, на който тренират и студентите от спортната академия.

# 106

Марти тази година го снимаха за рекламния плакат на клуба - сега е разлепен из целия град ( http://www.bgphoto.net/photos/2273/o634244214867133750.JPG )

Такъв плакат и мен би ме запалил  Grinning Супер ти е момчето!  Sunglasses

За след антибиотик смятам, че е добре да се подсилва имунната защита на детето - витамини, но храненето е най-важно! Щадяща храна за стомаха и червата, защото антибиотиците убиват много полезна флора (готвени пресни храни, мляко, пресни плодове и зеленчуци и т.н. и т.н)  - с една дума силна и качествена храна е най-важното... Simple Smile

# 107

Марти тази година го снимаха за рекламния плакат на клуба - сега е разлепен из целия град ( http://www.bgphoto.net/photos/2273/o634244214867133750.JPG )

Такъв плакат и мен би ме запалил  Grinning Супер ти е момчето!  Sunglasses
И мен. Много е сладък Heart Eyes

# 108
ехее, като страхотен плакат!! като сте заговорили за спорт, мисля утре да водя Ели на фигурно пързаляне най-накрая - на тренировка, има в Зимния дворец за деца. Пропуснахме, заради разни сополи, но сега пупу е в изправност и не бива да се изпуска вече

# 109
Малкият таекуондист е страхотен!   bouquet

# 110
minimo, страхотен плакат, страхотно дете имаш. Много успехи му пожелавам. Сега като се замислих всеки клуб си има собствени правила и всеки треньор може сам да решава кой и как да тренира. На вчерашната тренировка децата бяха разделени на 3 групи според възрастта и правеха различни упражнения. Олег все повече се пали, вече няма търпение да стане на 8 години, за да тренира като по-големите Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 111
Благодаря ви, момичета, за милите думи    bouquet
Рени, така е правилно и според мене - да са разделени на възрастови групи. Яна ( каката ) също тренира , но тя е в друга по-напреднала  група и съответно тренировката им е и по-дълга като време.
На всички трениращи дечица пожелавам много успехи   Laughing

# 112
  • гр. Варна
Запис от мен. smile3503
До колко смятате в предучилищната на този етап и с буквите до къде сте?

# 113
  • България
Смятането и буквите ги знаем от 2години и сега малко и е безинтересно.числата и са слабост.домашната я написва в училище,с рькописните букви е посложно.
Пак да попитам след антибиотик какво давате,особенно като са няколко за 1месец?!имуностимулатори какви

# 114
Запис от мен. smile3503
На този етап не смятат. Засега са научили числата от 1 до 5 и да ги сръвняват по- голямо, по - малко и равно.С буквите сме до Г.На този етап това.

# 115

Пак да попитам след антибиотик какво давате,особенно като са няколко за 1месец?!имуностимулатори какви

И пак аз се обаждам  Wink Предполагам, че за подобна ситуация може би трябва някякъв силен имуностимулатор за реален ефект  Thinking Такъв е Изопринозин, но само след консултация с лекар, разбира се  Grinning

# 116
  • Пловдив
Минавам експресно за да поздравя minimo за малкия таекондист  Peace разкошен е!

Роситооо - аз давам Ехинацея или витамини от триъгълното шише Саностол май се казваха  Peace

# 117
Запис от мен. smile3503
На този етап не смятат. Засега са научили числата от 1 до 5 и да ги сръвняват по- голямо, по - малко и равно.С буквите сме до Г.На този етап това.
И с Йони е така за сега.

# 118
  • Страната на чудесата
Честит имен ден на Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Райчо, Райна и Рангел! Да им е живо името!

# 119
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ПОКРОВИТЕЛЯТ ИМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ ДА БДИ НАД ДЕЛАТА И КЪСМЕТА ИМ!

Росито, може би е добре да дадеш някакъв имуностимулатор и задължително витамини.  newsm78 Теди досега веднъж е била на АБ и то в ухото, така че не съм точно най-компетентната по въпроса.  Thinking
Четене и смятане. Теди чете отдавна и то вече много добре. Вече няма проблем и със субтитрите на филмите. Виж, смятането не съм сигурна, че й върви. Но те май и в градината не залагат на смятане, само съвсем елементарни упражнения в тази посока имат. Явно на този етап не им е приоритет. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт