РОДЕНИ 2004 (4 тема)

• 50 059
  • 455
  •   1
Отговори
# 120
Явно си е до дете, но Йони например има предпочитание към цифрите и смятането и си проличава. В къщи иска основно с това да се занимава, буквите не са му интересни. Но не му се сърдя, ще ги научи, а и май малко на мен се е метнал, аз само с точни науки, хуманитарните винаги са ми куцали и затова после с математика продължих.

# 121
  • България
Иска ми се да изненадам децата с домашен любимец.живеем в етаж от кьща,не много голям.двор не ползваме.рибките отпадат заради алерґия кьм храната-не доказана.мисля че 6-7год е подходяща вьзраст за малко повече отговорност.какви животинки си имате?

# 122
  • В светлината на слънцето
Болна тема. ooooh! Все още нямаме, но имаме твърда заявка за куче, при това е избрана и породата - голдън ретривър. Но сме се разбрали, че ще е малко по-натам във времето, тоест когато поне едно от децата е способно да изведе само кучето на разходка.  Naughty Иначе кучето е много добър вариант за деца на тази възраст. Peace Лятото за една бройка щяхме да си донесем коте, но се разминахме.

# 123
Лулумба, Кари като роди, ще ти се обадя Mr. Green
Не ви похвалих Пепи, който летя с мотоделтапланер. Много беше щастлив Grinning

# 124
Лулумба, много добре се е ориентирала Теди в избора за куче. Wink Wink Знам от личен опит, понеже и Валя иска точно такова куче. Засега се задоволява с кучето на сестра ми, което  е точно такава порода.Тя освен куче иска и рибки, птички. Казали сме и като порасне и стане по - отговорно тогава. А и покрай малкия в къщи нито едно животинче или птичка не биха оцелели.

# 125
  • В светлината на слънцето
Дуци,   Hug
Между другото ние у дома сме имали кучета, но не и точно тази порода. Имали сме пекинез, след което тигров дог (огроооомен, 120 кг Crazy). И понеже с малкото се засякоха за известен период, малкото много бързо го вкара в релси и взе да го командари. Mr. Green
Иначе и аз не бързам твърде много с животно заради Сашо. Котето точно заради това не го взехме, че щеше да го умори на бърза ръка. Той още не може да осъзнае добре колко силова може да е играта с едно малко животно.  Mr. Green На селската къща си имаме котка - дворна. И лятото тя роди две котенца. Естествено, скри ги веднага. Но един ден реши да ни донесе едното да му се порадваме. Всичко беше точно до момента, в който не се събуди Сашо. Щом го видя, котката си хвана малкото за врата и си го отнесе на скрито и далечно от неговите ръце място. Crazy

# 126
...
Не ви похвалих Пепи, който летя с мотоделтапланер. Много беше щастлив Grinning

То си е страхотно изживяване, Николай вече няколко пъти лети и вече искал сам  Laughing Ето го делтапланериста   Crazy

Домашните любимци и в къщи са драма, засега гледаме 2 вълнисти папагалчета, но иска куче.

# 127
# 128
Ивс, къде летяхте? Много е готин Simple Smile

И моят делтапланерист. И пак.

# 129
Благодаря ви момичета  Hug
Дуци, това е летище Кълвача до Казанлък. Много е готин Пепи, страхотен е с огрооомните очила  Grinning

Сега ми казаха, че днес празнуват имен ден Виктор, Виктория, Мина и производните им. Честито на всички малки и големи именици в темата   bouquet

# 130
  • Пловдив
Ехее браво на мъжкарчетата делтапланеристи  Peace

Вчера Викторио на Дидка бисквитка имаше РД, а днес имен ден!!!
Диде - и тук да ти кажа да ви е жив и здрав и мнооооого любов да има около него!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Честито на именниците,здрав е и усмивки им пожелавам

Иве,имаш ГОлям мъж,да преодолееш страх от височина на тази възраст...брррр,
предполагам,ти го обучаваш....

# 132
Благодарим  Blush Поздрав и от мен за всички празнуващи днес.   bouquet

# 133
Браво на децата делтапланеристи Sunglasses И как не ги е страх от високото!!!
Честит имен ден на всички, които днес празнуват. Бъдете живи и здрави и весело изкарване на празника!

# 134
  • България
Честит имен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт