Links: забавни снимки, идиотски клипчета и други простотийки - 8

• 95 080
  • 799
  •   1
Отговори
# 30
Кърлингът е уникален спорт Simple Smile Една година се бях засилила да се записвам в Зимния дворец  Mr. Green

Пак от същата "Уикипедия" - вицът е стар, но може и да не го знаете:

Немски турист отива на екскурзия във Франция и на границата го питат:
- Occupation?
А той отвърнал:
- No, just visiting.

# 31
Ресторант, до който ако успееш да стигнеш- ядеш и пиеш безплатно.  Sunglasses http://fishki.net/comment.php?id=76056
Ааа, за пиене не се споменава. То остава и пиян да тръгнеш по обратния път.

# 32
  • out of space
Ресторант, до който ако успееш да стигнеш- ядеш и пиеш безплатно.  Sunglasses http://fishki.net/comment.php?id=76056
Ааа, за пиене не се споменава. То остава и пиян да тръгнеш по обратния път.

Това го разцъкахме с колежката и стигнахме до извода, че получаваш безплатно само ако дойдеш по пътя на снимките, иначе за платени туристи и за връщане си има читаф и безопасен път  Mr. Green

# 33
  • София
Една жена тъкмо се чукала, когато на вратата се позвъняло
- Малееее какво ще правим сега ?
- Как какво ма, влизам в гардероба !...
- Стига с тоя гардероб бе ! Качвай се на масата и почвай да оправяш крушката !
Качил се оня на масата, а жената отворила. Влиза, естествено, мъжа й и пита:
- Жена, к'ъв е тоя голия на масата ?!
- Амиии от Енергоснабдяване е.
- И що е гол ?
- Ми така си дойде ....
- А що е възбуден ?!
- Е от високото напрежение.
- А що е с презерватив ?!
- Ако случайно му го пипна да не ме удари тока ...

# 34
# 35
# 36
  • София
Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човека ще дойде скоро.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро, мадам, аз бих искал да...
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз ви очаквах. - прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
- Наистина? - озадачил се фотографът. - Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте.
След минута госпожата попитала, изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната? Пода на хола? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е много... - ахнала г-жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действува прибързано. Аз лесно мога да ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Зная това. - тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да ви покажа някои от моите произведения! - казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета.
- Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи! - възкликнала г-жа Иванова, мачкайки носната си кърпичка.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им. - продължил фотографът.
- Било е трудно?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!? - разширили се очите на г-жа Иванова от изумление.
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала:
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ.. , апарат!?
- Точно така. Е госпожо стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник!?
- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него. Мадам?! Мадам?! Боже, какво й стана, тя припадна!

# 37
  • In The Middle Of Nowhere

# 38
# 39
Наръчник на пилота

1. Всяко излитане е по желание. Кацането е задължително.

2. Ако бутнеш щурвала напред, къщите стават по-големи. Ако го дръпнеш
...назад - смаляват се. Това правило важи докато не дръпнеш щурвала съвсем
назад и не го оставиш там - тогава къщите стават мноого големи.

3. Летенето не е опасно! Катастрофите са опасни.

4. Винаги е за предпочитане да си долу и да съжаляваш, че не си горе, вместо да си горе и да съжаляваш, че не си долу.

5. Единственият път, когато имаш прекалено много гориво е когато самолетът ти се запали.
‎6. Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.

7. Когато изпитваш съмнения за височината, дай нагоре. Никой досега не се е сблъскал с небето....

8. "Добро" приземяване е това, след което можеш да вървиш без лекарска помощ. "Страхотно" приземяване е това, след което самолетът може да бъде използван повторно.

9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.

10. Разбираш, че си се приземил без колесници, когато трябва да дадеш пълна скорост, за да стигнеш до рампата.

11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорцинална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно.

12. Стой настрана от облаците. Добре осведомени източници твърдят, че някои планински върхове имат навика да се крият в облаците.

13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията.

14. Има три малки правила, които гарантират гладко кацане. За съжаление никой досега не е успял да ги открие.

15. Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета.

16.Хеликоптерите не могат да летят - те са толкова грозни, че земята ги отблъсква.

17. Ако единственото нещо, което виждаш през стъклото, е земята, която става все по-кръгла и по-кръгла и единственото, което чуваш е вълнението,което се надига в салона за пътници, значи нещо не е наред.

18. Във вечнатa битка между птиците, изработени от алуминий, летящи със стотици километри в час и земята, която се движи с нула километра в час досега земята не е инкасирала нито една загуба.

19. Оглеждай се непрекъснато. Винaги има нещо, което си пропуснал.

20. Запомни, гравитцията не е просто идея. Тя е закон. И не подлежи на обжалване.

Указания за ползване на телефон за психиатрична помощ:
.... Ако сте обсесивно-компулсивен натискайте 1 постоянно.
Ако сте зависима личност, помолете някои да натисне 2.
Ако сте множествена личност, натиснете 3, 4, 5 и 6. ...
Ако сте параноик, не натискайте нищо - ние знаем кой сте и какво искате. Изчакайте малко на линията за да можем да трасираме обаждането ви.
Ако сте шизофреник, слушайте внимателно и един глас ще ви подскаже кой номер да натиснете.
Ако сте депресиран, няма значение кой номер ще натиснете. Никой няма да отговори.

Двама дебили си говорят пред един небостъргач:
- Ако скочиш от върха му, ще падаш поне 5 дена - казал единият.
- A ще умреш ли? - попитал другият.
- Ами сигурно - отговорил първият. - Това са си цели 5 дни без храна и вода!

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:53 от JOSEPHINE

# 40
  • in a small little house...
 ембрион, къде намери това? Супер е Laughing
Ето и малко от мен:
-Опа, някой май е без гащи! Joy Joy Joy
-Хлапе, номера няма да мине!

# 41
# 42
Малко и от мен:

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:50 от alex99

# 43
нещо не ти излизат снимките
П.П. сайта на Докера is back  Crazy
П.П.П. Сега някой излизат, някой не - ужс

# 44
нещо не ти излизат снимките
П.П. сайта на Докера is back  Crazy
П.П.П. Сега някой излизат, някой не - ужс

Не смея да дам директен линк, че сайтът не е много как да кажа приемлив за повечето хора.

Общи условия

Активация на акаунт