Да ви подсетя

• 29 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • При хората, които обичам
Е, то и номинациите за чувството за хумор са кой както си го разбира. Така че ССФ може да стане точно най-свободната категория.

# 91
Супер Секси Скромна Форумка - СССФ  Wink
Да не бъркаме с класиката ССФ

Ако категорията Мис Плейбой се прецака, предлагам категория "Хем сърби, хем боли".

# 92
Ау, миналата година имаше брилянтна смешка , в номинацията за хумор, от една майска майка, чак други МАЙки се появиха да  обяснят , щото никой не вдяна.

# 93
Мда, действително се наблюдава едно таквоз ССФ противоречие... Значи трябва да се въведе яснота и да се обяви зрелищен двубой между "старата" и "нова" средностатистическа форумка - Порядъчната миледи срещу Вихрената амазонка. Първата се изявава активно навсъде и отстоява отривисто женския ментален фронт, а втората презира първата, отдава особено значение на физико-визуалния блясък /буквално/ и се стреми към кариера предимно в маскулинен аспект.  Mr. Green

# 94
Ако категорията Мис Плейбой се прецака, предлагам категория "Хем сърби, хем боли".
Това по темата за аналния разширител ли е  Mr. Green

# 95
Олеле, crazy chick, ще накараш маса народ да се разчекне Joy

# 96
Не ми казвай, че има и такава тема.  Shocked

# 97
Имаше.

# 98
  • Belgium
Дойде значи време за годишния сеир.

И аз съм за Малинки само  Whistling

# 99
Сийка е права, темата за номинациите трябва да е закована.Толкова пъти през годината си казвам, това е само за номинации и като дойде време се присещам само за прясно действащи резили, а стари и много по заслужаващи остават забравени.  Laughing

# 100
  • Boston, MA
И кво - три дни и забравихте.

# 101
Запис.  Sunglasses

# 102
  • София
Малинки.
Да.
Може и в рими:

Всичко мога, всичко знам
и се аплодирам сам.

Примерно.

Т'ва понеже ме подсетихте за миналогодишните МАЙки, пък там се накаканизаха едни брилянтни такива.
Някой беше измислил:

Май-чето в кошарата похърква,
майка му спатиите разбърква.

Mr. Green

# 103
И така и никой не каза за к`ви спатии ставаше дума.

# 104
ЮН-ките ще ни светнат.

Общи условия

Активация на акаунт