Да ви подсетя

• 29 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 330

Лафът за старите кучки се изтърка вече.  Flutter

# 331
Бе не е само до злоба... Не знам дали поради огромния брой потребители вече е по-трудно да изпъкне човек, но факт - основната част от по-новите форумци са ми познати като имена единствено защото пишат, пишат и пишат - по много, навсякъде, няма значение какво, стига никът им да се набива от всеки втори пост. Не защото са остроумни, не защото имат характерен стил, не защото са родили някоя крилата фраза. Новаци, които да са ме заинтригували, срещам не повече от един годишно.

# 332
За пореден път моля, дефинирайте, що е то "новак"?

А също така искам, да попитам, дали е нужно да си притежател на невероятно чувство за хумор, интелект, обща култура  и ирония, за да пишеш тук? И толкова ли е важно, някои с регистрация от 2003-2005 да те одобри?

# 333
На втория ти въпрос - не и не.

# 334
  • София
Като се позамисля, напоследък доста рядко ми се случва да съм заинтригувана от собствените си писания, какво остава за чуждите.

Не знам как е било преди; в Клюкарника се включих доста след като се бях регистрирала и ми беше важно да пиша в "майки".

Ама не вярвам пък чак всяка втора тема да се е превръщала в шедьовър. Дори и тогава. Или бъркам?
Не ми звучи закономерно някак.  Thinking

# 335
Мафани, категорично си новак - някакви си 2 години...  Simple Smile  Когато си се регистрирала, тука вече беше скучно  smile3537   Simple Smile

# 336

А също така искам, да попитам, дали е нужно да си притежател на невероятно чувство за хумор, интелект, обща култура  и ирония, за да пишеш тук? И толкова ли е важно, някои с регистрация от 2003-2005 да те одобри?

То как можеш да блеснеш и изпъкнеш - или със стил, или с простотия, или със стил в простотията. Grinning

И не, не е задължително да бъдеш одобрен, но помага. Joy

# 337
  • София
Аз много харесвах Лизбет в началото. Сега ми се струва, че тогавашният пишещ и днешният са две напълно различни личности. Тогавашната я четях задължително, а постовете на днешната не мога да различа от тези на останалите 120 хиляди будни мамчета.

даже се чудя възможно ли е, да са двама напълно различни потребители с еднакъв ник.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 16:55 от Имелда Маркос

# 338
но факт - основната част от по-новите форумци са ми познати като имена единствено защото пишат, пишат и пишат - по много, навсякъде, няма значение какво, стига никът им да се набива от всеки втори пост. Не защото са остроумни, не защото имат характерен стил, не защото са родили някоя крилата фраза.
За съжаление за старите може да се каже приблизително същото. Явно са си родили остроумните и крилати фрази навремето и вече са си изчерпали квотата.
Осъзнавам, че тези, които най-много са ме впечатлявали с остроумието си навремето, от години не са сътворявали нищо кой знае какво.
И караниците са едни такива вече... Не хвърчи ни перушина, ни нищо.

# 339
Аз много харесвах Лизбет в началото. Сега ми се струва, че тогавашният пишещ и днешният са две напълно различни личности. Тогавашната я четях задължително, а постовете на днешната не мога да различа от тези на останалите 120 хиляди будни мамчета.

даже се чудя възможно ли е, да са двама напълно различни потребители с еднакъв ник.

Тцъ. Тогава пишеха двама - едната, дето се интересува от сапунени сериали и другата (другия) - интересните постове. Или... страда от раздвоение на личността, което е излекувала.  Wink

# 340
  • София
Осъзнавам, че тези, които най-много са ме впечатлявали с остроумието си навремето, от години не са сътворявали нищо кой знае какво.
Sic transit gloria mundi.

# 341
Да, на всичките ти въпроси, Мафани Grinning
Обърни внимание на чувството за хумор.

# 342
  • София
"невероятно чувство за хумор, интелект, обща култура  и ирония"  - са много относителни понятия и усетът за тях е субективен.
В този смисъл има потребители с регистрация от памти века, чието одобрение по-скоро би ме притеснило, отколкото поласкало.

# 343
  • Lost in a fairytale ...
За пореден път моля, дефинирайте, що е то "новак"?

Мисля, че стига и да си ултра-злобен и надут, да се заяждаш с всеки пост и да мислиш, че света се върти около теб, само и единствено твоето мнение е вярното и да се опитваш да убедиш всички в това  Peace

# 344
За съжаление за старите може да се каже приблизително същото. Явно са си родили остроумните и крилати фрази навремето и вече са си изчерпали квотата.
Така е. По-умните се изнесоха (или бяха изнесени) в разцвета на славата си, така че сега да жалеем по тях  и да въздишаме "Ееех, какви педераси... и т.н.". Останалите си висим като някакви лилита иванови дълго след като никой вече не иска да ни слуша  (особено покрай номинации)  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт