САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 62 970
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте момичета  искам да намаля това палтенце
 http://www.laredoute.fr/vente-caban-a-capuche-en-drap-de-laine-e … rodsize=undefined
 но никакъв код не го лови няма знак аз ли бъркам нещо  Embarassedмоля Ви помагаите   bouquet

Няма знак ,че е от колекция есен/зима. Peace

merrlyn,мисля,че пречи синият знак ,за да го намалиш с код 50121- 30/55 Е PRIX VERT.Също така е намалено с 40%.

# 466
  • София
merrlyn Снощи го пуснах този суитчер, elifanta писа няколко дена преди това   bouquet
Реф. номер: 6297706 аз сложих и една детска блуза за 6Е ( и на нея съм объркала размера  Rolling Eyes) и ми излезе общо 17.38Е с кода за Бенсимона 65056.

Не стига че кода е активен няколко минути и го чакам от няколко дена ми съм объркала размера и на двете неща дето съм пусната  Blush

# 467
Здравейте момичета  искам да намаля това палтенце
 http://www.laredoute.fr/vente-caban-a-capuche-en-drap-de-laine-e … rodsize=undefined
 но никакъв код не го лови няма знак аз ли бъркам нещо  Embarassedмоля Ви помагаите   bouquet

Няма знак ,че е от колекция есен/зима. Peace

merrlyn,мисля,че пречи синият знак ,за да го намалиш с код 50121- 30/55 Е PRIX VERT.Също така е намалено с 40%.

Благодаря за отговора PeaceОт знака е било, други неща ми се намалиха, само прикс верт които са

# 468
merrlyn Снощи го пуснах този суитчер, elifanta писа няколко дена преди това   bouquet
Реф. номер: 6297706 аз сложих и една детска блуза за 6Е ( и на нея съм объркала размера  Rolling Eyes) и ми излезе общо 17.38Е с кода за Бенсимона 65056.

Не стига че кода е активен няколко минути и го чакам от няколко дена ми съм объркала размера и на двете неща дето съм пусната  Blush

а кога беше активен и аз го дебна от няколко дена но....

# 469
  • София
Момичета, на мен май са ми приели поръчката с палатката  newsm78
Пазарувах с ваучер и ми върнаха остатъка и пратката е на 4-та  стъпка  Peace

# 470
  • Габрово
Не знам дали ще от полза за някой, но открих без да искам че кодчето за Чаши за кафе 65404 - 20/33 евро,БД , намаля и стоки от спортния сектор със знак PRIX VERT с 20%, извън тези 20 евро ,които намаля от другите стоки в кошницата. Ако можех за кача и снимка от моята кошница за по-нагледно, ама...май не е сред моите способности Blushhttp://prikachi.com/images.php?images/33/2593033N.jpg - получи се

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 10:13 от renyt0

# 471
  • София
Не знам дали ще от полза за някой, но открих без да искам че кодчето за Чаши за кафе 65404 - 20/33 евро,БД , намаля и стоки от спортния сектор със знак PRIX VERT с 20%, извън тези 20 евро ,които намаля от другите стоки в кошницата. Ако можех за кача и снимка от моята кошница за по-нагледно, ама...май не е сред моите способности Blushhttp://prikachi.com/images.php?images/33/2593033N.jpg - получи се
Да,и аз сега пробвах,намалява с 20% PRIX VERT   отделно от 20-те евро-

# 472
Madame Mladenova Greta,

Pour vous permettre aujourd’hui de compléter vos achats ou de découvrir d’autres boutiques sur LAREDOUTE.fr, nous vous offrons
la livraison GRATUITE* de votre commande dès 29€ d’achats.

Laissez-vous tenter par nos collections sport, notre sélection de jeux vidéos… et laissez-vous aussi surprendre : notre collection se renouvelle tous les 15 jours et vous propose sans cesse de nouvelles marques…

Bon shopping sur LAREDOUTE.fr
29033
дано съм полезна поне малко  Simple Smile

# 473
  • София
lari4ka значи аз го дебна от петък вечерта, когато беше наличен за последен път ... като луда станах, с пълна кошница и кредитна карта в ръка и през 5мин рефрешвам да видя наличност на бенсимона, и така цяла събота и неделя, дори и по нощите (добре че имам малко бебе, та нощем се будя често заради него, и проверявам кода  Blush )
след като 2 денонощия не го пуснаха изобщо, вече бях убедена, че на третия ден ще го пуснат по горе-долу същото време (към 11-12 вечерта), и пак така - през 5мин рефреш, и то взе че се появи ...
не че трябва да ми се доверявате, но според мен пак ще го пуснат след 2 денонощия пак така, към 11-12 вечерта, мисля, че тенденциозно го правят така, а не в 4-5 сутринта, както беше преди ...

# 474
  • София
Просто  съвпадение,че беше събота и неделя,...
Не е трябвало изобщо да се мъчиш чакаш в събота и неделя,
аз съм почти сигурна, че довечера към полунощ пак ще е наличен за около 5 мин.  Mr. Green

# 475
44555  -  БД над 49 евро поръчка , до 25.10 .2010

# 476
Искам да питам в един ден могат ли да се пуснат две поръчки с два различни кода и евентуално това - http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-capuche-enfant-350-g-m2.a … minipdp=undefined мога ли да го намаля още?

# 477
  • в света на илюзиите
Не е много, но все пак е нещо

Toutes les pantalons enfant livrés gratuitement * 

dès 29€ d'achats : utilisez votre CODE 24562 

# 478
Искам да питам в един ден могат ли да се пуснат две поръчки с два различни кода и евентуално това - http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-capuche-enfant-350-g-m2.a … minipdp=undefined мога ли да го намаля още?

Здравей, може да пускаш различни поръчки, да, а това се намалява с кодовете за сак Софи, + още нещо - блуза или...не знам какво искаш,
разгледай профила на Ева ,  Heart Eyes  там  се крият всички кодове и далаверки... Laughing

# 479
lari4ka значи аз го дебна от петък вечерта, когато беше наличен за последен път ... като луда станах, с пълна кошница и кредитна карта в ръка и през 5мин рефрешвам да видя наличност на бенсимона, и така цяла събота и неделя, дори и по нощите (добре че имам малко бебе, та нощем се будя често заради него, и проверявам кода  Blush )
след като 2 денонощия не го пуснаха изобщо, вече бях убедена, че на третия ден ще го пуснат по горе-долу същото време (към 11-12 вечерта), и пак така - през 5мин рефреш, и то взе че се появи ...
не че трябва да ми се доверявате, но според мен пак ще го пуснат след 2 денонощия пак така, към 11-12 вечерта, мисля, че тенденциозно го правят така, а не в 4-5 сутринта, както беше преди ...

мда и аз така го дебна от петък вечер и както евка е написала се сетих, че събота и неделя няма да го пуснат  и снощи пак пробвах като теб пре 5 мин, но явно съм изтървала кога е бил активен. и съм убедена, че и довечера ще е но дали аз ще го сваря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт