САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 55

• 63 250
  • 764
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Момичета,детския анцунг адидас се влияе от кодовете Peace

# 181
  • София
Не,Алекс,засега само гадаем,трябва някой от ФР. да го получи,за да знаем със сигурност.
Като пуснах на Гугъл "SET PRINCESS & GRENOUILLE"  виж какво излиза-нищо определено- http://www.google.bg/images?um=1&hl=bg&newwindow=1&g … ;oq=&gs_rfai=

# 182
Момичета,детския анцунг адидас се влияе от кодовете Peace
и пумата също Peace  http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … =1&pos=16_n_n

# 183
  • София
да не са двд филмчета или нещо такова....на емн на такова ми приличат

Не,не мисля,или са чанти-подобни на Дора,ако си спомняте,или са кутии някакви,..дано не са платнени,а поне пластмасови вече.
Може и нещо като несесерчета да са...всичко може,това е нов подарък,все пак.

Друго си мисля,щом снупитата са синьо и розово,значи снимката,която изрових не е актуална,ще я махна...

ето тази Пума се намалява,най-големия размер дори и без добавка,но не е наличен..
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … documentid=201210

# 184
  • Бургас
Ъх, сега ще ме накарате да поръчвам пак, заради тази тента-палатка или каквото е там. Само дано да уцеля синята! Ще пробвам с кода, за който момичетата писаха, че се отнася за синята.

Ама какво да поръчам?  Thinking Не знам...

Евка, един голяяям   bouquet за теб!

# 185
  • София
Опа,кодовете намаляват маратонките от каталога!  smile3508
Baskets bébé fille et garçon
ADIDAS
Ref :7789513

ADIDAS
Ref :7789815

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:09 от Evа

# 186
ихааа
тъкмо гледах якето на найк но не му разчетох реф номер и се отказах да пробвам от този каталог. от другия не намаля..но пак пробвайте да не подвена някой

и ако някой е успял да раз1ете реф номер на акето на найк от въпросния каталог ще съм много благодарна ако го сподели.

евка огромен   bouquet  bouquet за теб

# 187
  • пловдив
Опа,кодовете намаляват маратонките от каталога!  smile3508
ADIDAS
Ref :7789513

ADIDAS
Ref :7789815
ако ги вкараш от сайта също ги намаля

# 188
  • пловдив
ихааа
тъкмо гледах якето на найк но не му разчетох реф номер и се отказах да пробвам от този каталог. от другия не намаля..но пак пробвайте да не подвена някой

и ако някой е успял да раз1ете реф номер на акето на найк от въпросния каталог ще съм много благодарна ако го сподели.

евка огромен   bouquet  bouquet за теб
от сайта също става,пробвах сутринта

# 189
С реф 9429298 блузка стават чудно 11,49, обаче няма от сините 27 номер

Странно, преди малко не се намаляваха от сайта, а сега наистина се намаляват.

# 190
  • пловдив
С реф 9429298 блузка стават чудно 11,49, обаче няма от сините 27 номер

Странно, преди малко не се намаляваха от сайта, а сега наистина се намаляват.
на мен ми се намаляха,но за съжеление няма номера който искам.

# 191
Само да напиша,че с кодовете,които Евка е дала за тента Снупи и сет принцес ги пуснах с кърпите на сценарио/две отделни поръчки/ и ми даде и безплатна доставка,т.е платих си само по 2,70 евро Laughing
Е наистина се прекалява вече!!!

Извинявайте ама практически е невъзможно да платиш само 2,70 евро  newsm78, при условие че кодчетата са 20/33, т.е. в най-добрия случай плащаш 13 евро . Тъй че няма как да стане  Peace

и да добавя: Евка  newsm20. Идея си нямам от къде ги намираш, "звездите ли ти го говорят"   Laughing, но ти благодаря.
Току що пуснах и аз супер ненужни неща с кода за принцесата, но какво да се прави, луда работа.

# 192
  • Пловдив
Да вметна за всички, които се надяват да получат палатка, че преди 2-3 години с код за подарък със същото наименование всички получаваха спално чувалче Снупи  Peace

Не че и аз не пуснах набързо една поръчка с уж розова палатка Whistling

# 193
А дали ще ги получиш тези поръчки за по 2.70 евро...  newsm78
В смисъл дали няма да ми начислят и доставката ли?-не знам,но интересно ми стана,че ми даде безплатна доставка Rolling Eyes
Със сигурност няма да си ги получиш,точно затова махнаха ПейПал,защото преди щат-не щат  пращаха и за по 1 евро поръчки.
Ама като плащаш с картата,няма да ги получиш,гаранция!
Гаранция - Франция.Аз имам няколко доставки за по 7-8 евро.

# 194
новите кодчета май не повлияват на тези боти или аз нещо не успявам. дори сложих хавлии но намаля само хавлиите малко. може ли и някой друг да опита? http://picasaweb.google.fr/112407657693543720933/LaRedoute?authk … 28052259722409538
реф. номер 4702654

Общи условия

Активация на акаунт