Фигурно пързаляне - тема не първа

• 43 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • MJF
Днес BNT world

17:30 - Ретроспорт: Фигурно пързаляне: Гала концерт от Олимпийските игри в Нагано, 1998 г. /втора част/

# 661
  • MJF
Чудесно решение на Ретроспорт да дадат  двете си празнични издания олимп. гала от 1998. По технически причини тази олимпиада не съм я гледала тогава и сега фигурната гала ми бе много интересна.  Laughing Виждам че фигурното пързаляне се е развило в правилна посока, от гледна точка на пълнежа на програмите. Това което видях от 1998 е бледо подобие на сегашните.

Adrian Schultheiss, чудесна новина
Нов показателен от Нат-Фаб
Maurizio Margaglio

Честно казано покрай зeметресението това лято японските гали нещо ми се пообъркаха и не помня дали съм гледала тези записи но ето че има тв излъчване и са качени сега от 2011 Medalist on Ice

Shizuka Arakawa Smile...Patrick Chan  Wink    mao asada   Lambiel

и от 2011 Japanese Nationals EX ....

и от Kaleidoscope on Ice 2011   Patti LaBelle & Johnny Weir

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 21:15 от 6o6ul4o

# 662
# 663
  • MJF
Реклама на руското ледено шоу

Ако наистина започне на 21 януари, ще гледаме европейското и после и шоу и после вече готови за кънките Joy

Този потребител има записи от Город Диско. Виждам     Я.Хохлова и С.Новицкий Mr. Green погледнах и О.Домнина и М.Шабалин, когато не ми се пречкат на състезание нямам нищо против, готин номер са направили.

# 664
  • Пловдив
Днес BNT world

17:30 - Ретроспорт: Фигурно пързаляне: Гала концерт от Олимпийските игри в Нагано, 1998 г. /втора част/

Това е първата Олимпиада от която имам по-сериозни спомени, всъщност тогава няколко изпълнения останаха в съзнанието ми - Анисина/Пейзера - Ромео и Жулиета, както и изпълнението на шампионите в танците. Може да се каже, че от тогава започнах да следя толкова ревностно този спорт. Съжалявам,че съм изпуснала това предаване, но пък хубавото е, че имам повечето от изпълненията в архива си.

# 665
  • София
Здравейте момичета и честита нова година.Имам едно питане,ако може GrinningМоже и да е коментирано,някъде в темите,но някой случайно да знае,ледената пързалка на ст.Славия от колко часа са подготвителните групи за начинаещи newsm78Предварително благодаря  bouquet

# 666
  • MJF
valvik , здравей. Дано се включи някой знаещ.

alice_ in_ wonderland1 , да ти завиди човек на архива от 90-те. Тогава има период от 7-8 сезона, които почти не съм гледала. За това и някои от тези в разцвета на спортната си кариера, които видях на олимп. гала са ми по познати като треньори, напр. Платов, Крилова. Кулик също бегло го  помня , отказал се е от състезателната кариера тогава. Нещо което се наби в очите ми е стайлинга, при повечето добавящ 10-тина години  ooooh! Simple Smile

Пуснали са заявените участници на ISU European Figure Skating Championships 2012. Кофти е да чета новини, че заради здравословни проблеми Кавагучи-Смирнов може да не участват. Дано няма повече такива новини.
Първо проверих какво пише срещу BUL мъже: Manol ATANASSOV дами:Daniela STOEVA, спортни: Elizabeta MAKAROVA / Leri KENCHADZE,  танци:Alexandra CHISTIAKOVA / Dimitar LICHEV
Неприятното е че като разгледах заявените телевизии за излъчване без Евроспорт и BBC, които са ми ясни че квалификации няма да излъчат, не съм опнимист че ще видя именно предварителния кръг. Руската RTR ми е  Thinking. Ясно е че нашите състезатели имат пълната ми виртуална подкрепа.

# 667
  • MJF
Зима е , ледените гали са в разгара си но качествени/въобще  записи още няма.  Tired

Гледала съм какви ли не постановки на Лебедово езеро, особено по Mezzo, но с хвъркащи  Laughing  лебеди на лед още не бях.
За настроение с  прекрасната музика и хореографски попадения Swan Lake on Ice - Act 1 i ....

Florent Amodio 2011 French Nationals free program
Chafik Besseghier 2011 French Nationals free program
И двамата с музикален бонус от мен. Френския мъжки отбор с тези травми не изглежда хич добре.

Китайския шампионат

PANG Qing & TONG Jian fp . 1st Pang&Tong, 2nd Zhang&Zhang, 3rd Sui&Han
Шампиона YAN han fs, Song e втори. Един безстрашен "фъстък" JIN Boyang  yes

Zhiganshina & Gazsi bei Musicals on Ice 2011

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:15 от 6o6ul4o

# 668
  • MJF
Миналия сезон поради това че гранд при се предаваше по каналите на НТВ , по - често надничах в програмата им. Сега ме подсетиха че там продължават да дават архивни фигурни неща.  Например НТВ-Плюс Спорт-онлайн
13 января 11:35  BACK IN THE USSR .  Stop времето е московско.
- Игры Доброй воли в Сиэтле - 1990. Фигурное катание. Показательные выступления
Ресурси за онлайн гледане достатъчно.
Евроспорт гледам , че ще се развихрят с тениса та да видим какво ще дадат от европейското.  Crossing Arms от сега следя алтернативите.

SKATING’S INTERNATIONAL ELITE TO ATTEND EUROPEAN CHAMPIONSHIPS. Организаторите са добър пример за реклама, поне онлайн. Поддържат си страницата както аз го разбирам.  Simple Smile Плюша пак на гърба на медийната вълна. То така и здрав гръб почти не остана при мъжете  Confused

Учудващо не блокиран пълен тв запис на  Japanese Nationals EX

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 10:09 от 6o6ul4o

# 669
  • Пловдив
  bouquet Ето ме и мен, как сте в мразовитата зима? Хубава е идеята да дават архивни състезания или по-скоро гала-спектакли - да си припомним какво беше фигурното пързаляне и какво е сега. Общо взето ме гони носталгията по миналото, но както всеки спорт и този трябва да се развива.
Надявам се Евроспорт все пак да не забрави Европейското заради тениса, въпреки че се съмнявам... Обикновено фигурното пързаляне остава назад в програмната схема заради другите спортове, или поне Европейското първенство. За Световното като че ли повече се стараят.

# 670
  • Sofia
 С удоволстие и голям интерес бих гледала  Юношеските Олимпииските игри   Simple Smile, имате ли някакво инфо по въпроса?

# 671
  • MJF
Да бъдем умерени оптимисти, че ще има достъпна онлайн транслация на европейското. За Евроспорт забравям, четвъртък 60 мин, петък 75 мин ... чак е смешно.
За олимпийските юношески игри същата "умряла" медийна работа. http://www.youtube.com/user/Innsbruck2012/videos?view=u но фигурно няма.
Днешните кратки мъже и спортни не виждам видео още.

Виждам че на протичащата олимпиада при мъжете на кратката води Yan Han, видео има от китайския шамп. по-нагоре. Само снимки видях и съжалявам че няма качени записи, особено при танците видях костюми подсказващи за интересни изпълн.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 18:37 от 6o6ul4o

# 672
  • MJF
Хм в тубканала виждам някакви сглобени клипчета от олимпиадата.

За европейското на живо само Евроспорт Франция.  Българския, руския и британския ....  ooooh!. Изчакват се руския и другите нац. канали. Т.е. ние само в нета ще видим всичко.

Savchenko and Szolkowy push the limits

# 673
  • MJF
Music on Ice Bellinzona 2012
Lang & Peter Tchernyshev - El Tango de Roxanne,   Adagio for Strings
Fiona Zaldua & Dmitri Sukhanov
Samuel Contesti
Sarah Meier

Fumie Suguri - Séisouso (Quidam) / Cirque du Soleil

tv
Тази събота почва леденото шоу по ОРТ , кръстили са го Кубок профессионалов, като няма лед  в заглавието първо реших че го няма в програмата  ooooh!

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 16:06 от 6o6ul4o

# 674
  • MJF
Интервю с Дайсуке

Naomi Lang Peter Tchernyshev White Christmas
Caesars Tribute   Yuka Sato...Miki Ando...
Fashion on Ice
Sinead and John Kerr Aretha Franklin - U Can't See Me     Davis and White - Someone Like You   Alissa Czisny - Dancing with Myself

За сега 2 са тв каналите за европейското Eurosport France и Россия 2. Програмата не е окончателна но за сега на 25 започва с дуетните дисциплини.

Общи условия

Активация на акаунт