Звездни компромати-80 част

• 49 630
  • 748
  •   2
Отговори
# 420
Боже, и аз си тупирах бретона и си очертавах устните с кафяв молив. Но снимки - никога!
Ама такова червило не съм ползвала, сефте го виждам.

# 421
Ау, а това легналото червило се отваряше "като запалка". Сестра ми така ми обясни, да и взема като бях на лагер във Варна, отровно розово беше:)

# 422
Въпросните чорапи миналата зима много се носеха в Англия и на мен ми бяха сладки, сега дали още са модерни незнам.
Относно тези на Андреа, нейните не са от модерните, а са си от нейната простотия.
http://images.asos.com/inv/y/11/250/1258399/black/image1xl.jpg
http://images.asos.com/inv/media/7/2/8/0/1370827/grey/image1xl.jpg
http://images.asos.com/inv/media/4/3/5/3/1353534/denimmix/image1xl.jpg
Доста снимки открих, още са актуални.

# 423
Въпросните чорапи миналата зима много се носеха в Англия и на мен ми бяха сладки, сега дали още са модерни незнам.
Относно тези на Андреа, нейните не са от модерните, а са си от нейната простотия.
http://images.asos.com/inv/y/11/250/1258399/black/image1xl.jpg

В такава комбинация обувки на ток и чорапи, но до под коленете май, миналата година по това време Мария се беше снимала в един свой клип, и на мен никак ама никак не ми хареса. След това и Преслава и Емануела бях виждала.
ето снимчица  

Аз сега се замислям, макар че съм от по-малките в темата, и аз колко безумни неща съм обличала...ама пък си бяха модерни. Още помня колко ревах на баба ми за едни кубинки, но не от тия мъжките, а по-дамски тип, и се скъсах да ги нося с гети до средата на бедрото... ужасяващо.  ooooh! Още се чудя как са ми го позволявали.  Joy Но бях любимка на какичките от горните класове, защото съм модерна.  Mr. GreenА какъв черен тренч имах от мачкан лак в 7ми клас не е истина. Joy

# 424
А, помниш ли онези черните дълги палта до глезените колко бяха модерни и по същото време едни платформи за обувките, всички се носеха с такива  Crazy ?

Сори за отклонението!  Blush

# 425
На мен пък тези чорапи до и над коляното ми харесват, в точа число и Мария Wink Ето тук, тук и тук са като тенденции.
Във връзка със спомените от тийн-възрастта ми, аз пък имах и ленени кубинки, които носих цяло лято ooooh! Laughing

# 426
Не подминавайте обувки - Хъш пъпис, с навитите дънки и късите якета, егати комбината. ooooh!  Grinning

# 427
А, помниш ли онези черните дълги палта до глезените колко бяха модерни и по същото време едни платформи за обувките, всички се носеха с такива  Crazy ?

Сори за отклонението!  Blush

Еее,в 10 клас се обзаведох с такова-черен балтон с пухкава яка и пухчета на ръкавите и платформи огромни отдолу  Crazy Било е 2000-2001 година .Много беше модерно.

Иначе преди това в 9-ти клас имах едно манто.Пак такова дълго и черно,но по -пролетно от промазан плат  Laughing

П.П. Белите ленени кубинки бяха малко по-напред във времето. 1996  newsm78
То общо взето всякакви кубинки бяха там някъде 95-те и дори през лятото ходеха със зимни такива  Laughing

# 428
А прическите с "кукуригу" на главата  Joy
Скоро с една приятелка си осигурихме половин час смях с тази песен на Камелия, тя я извади от някакви архиви, спомен от първото и самостоятелно море. И Глория ходеше така в онзи период.

И за да не е съвсем спам- Агилера май също се разделя с мъжа си.

# 429
 Последен спам, обещавам   Embarassed Обувките с платформа, които спомена Дъгичка май се наричаха слонска лапа. Бяха ужаааасно грозни, но свръх модерни. Един приятел се бъзикаше, че са ни изтървали всички от един манастир - дългите черни палта и платформите слонска лапа  Crazy Ами вълната с модерния цвят "пепел от рози" - ей нямаше абсолютно нищо в различен цвят по магазините  Laughing Вярно трябва да си направим отделна тема. Спомени, спомениии ...

И за да не е само спам това ли е новото момиче в "Такъв е живота"? Не можах да гледам в събота.

# 430
Галена на корицата на Нов фолк  CrazyТова предполагам е кадър от новия и клип.

# 431

Във връзка със спомените от тийн-възрастта ми, аз пък имах и ленени кубинки, които носих цяло лято ooooh! Laughing

Хахаха... И аз имах ленени кубинки. Бях го забравила това ...
Ама с такава гордост ги разхождах, че свят да ти се завие! Simple Smile

# 432
  • София
И за да не е само спам това ли е новото момиче в "Такъв е живота"? Не можах да гледам в събота.
Мисля че да, но не й знам името.

# 433
Бориса.

# 434
  • София
Тази Бориса не е идеално зле, поне от това което успях да хвана от предаването. Приятелят й с какво се занимава - гледам го млад, интелигентен като че ли, изглежда преуспяващ...

Излезе календар с Мис Тунинг  Mr. Green (хаха, само как звучи)
http://life.dir.bg/news.php?id=7246777&nt=5
Веднага си представих някоя от нашите напомпани хубостници, но излезе, че съм се заблудила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт