Звездни компромати-80 част

• 49 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тази съм я виждала в един клип на Борис Дали-много тъп Mr. Green
Кой и е приятел?
По едно време не беше ли и тя с Михайлов младши?

...

Мда, не бъркам http://www.blitz.bg/article/17866

Разчита ми го като спам, заглавието е Ники Михайлов изневеряваше на Николета с мен  Crazy

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 22:19 от Боpислава

# 436
 Благодаря ви   bouquet Бориса Тютюнджиева е името да, не бях сигурна дали тя е участничката в предаването.  На мен лично ми е симпатична, макар че имам бегли наблюдения.

# 437
Лияна е без къси панталонки, учуди ме. Mr. Green Не че е сменила дължината, де. Но поне е рокля.

Не си единствената. Тя изобщо има ли един клип се чудя...
Авче, тази безизвестната има песен с клип. И то, точно една.. стига й толкова. hahaha

** Не ви пожелавам да гледате тази фотосесия на Тоцка

# 438
  • София
Аз се престраших и я разгледах. Има някои по-страшнички фрагмента, но не е нещо, което да не сме виждали  Grinning
Друго ме "заслепи", та свят ми се изви - всичкото това златисто в новия апартамент на Женята Минчев  Sick Много тежък ми идва тоя интериор, аз харесвам по-модернистичен, минималистичен и изчистен стил. Разбира се, не може да се мери с този на Лили Иванова. Той е еталон за кич!

# 439
Тонкабонка ми е взела думите от клавиатурата относно цялото това златно оперение на "социалното" място, както г-н Минчев нарича убежището си. Фотосесията не ми допада, може би защото не приемам тази мис България като модел. Но пък роклята и много ми харесва.

# 440
Такъв стил на обзавеждане предпочитат богаташите.. парадиращи с имането си (съм забелязала) Laughing

# 441
# 442
Такъв стил на обзавеждане предпочитат богаташите.. парадиращи с имането си (съм забелязала) Laughing

Защото е тежко,скъпо,аристократично и е класика.  Peace

Няма да си наредят ъгловите дивани от по 1000 лв я  Laughing

# 443
  • Ловеч

Отвратителна е... до сега не бях виждала толкова несполучлива фотосесиая.

# 444

Защото е тежко,скъпо,аристократично и е класика.  Peace

Няма да си наредят ъгловите дивани от по 1000 лв я  Laughing

Разбира се. А главната причина е точно тая - че е класика и че като дадеш 10 000 за един диван примерно, няма да ти се налага в близко бъдеще да го сменяш, тъй като той винаги ще е актуален.

# 445

Аз за тая фотосесия едно не разбрах - ок, импровизирана е, ама защо трябва да се показват всички 66 снимки - има някои несполучливи. Можеха да не ги оповестяват тях. То дори аз и ти правим подбор като качваме снимки.

# 446
Струва ми се,че диванът ще е доста над 10 000 лв  Crazy

# 447
  • Ловеч

Аз за тая фотосесия едно не разбрах - ок, импровизирана е, ама защо трябва да се показват всички 66 снимки - има някои несполучливи. Можеха да не ги оповестяват тях. То дори аз и ти правим подбор като качваме снимки.

95% от снимките са несполучливи. Аз до сега фотосесия с тоолкова снимки май не съм виждала и то при положение, че тоалета е един ... дори качеството на снимките не е хубаво.

# 448

Ок, де, не разбирам от класически мебели Laughing А и не ме влекат.

95% от снимките са несполучливи. Аз до сега фотосесия с тоолкова снимки май не съм виждала и то при положение, че тоалета е един ... дори качеството на снимките не е хубаво.

Лош фотограф, лош модел - какво искаш Laughing /В кръга на майтапа. Не познавам фотографа, дори не знам кой е, но от снимките си вадя изводи./

# 449
  • Ловеч

Ок, де, не разбирам от класически мебели Laughing А и не ме влекат.

Лош фотограф, лош модел - какво искаш Laughing /В кръга на майтапа. Не познавам фотографа, дори не знам кой е, но от снимките си вадя изводи./

Фотографа определено не става...и другите снимки на профила им са под всякаква критика. Иначе пък може да си ги викнеш да снимат  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт