Звездни компромати-80 част

• 49 600
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
 Четох някъде, че този младеж на снимката на профила на Николета не бил Валери, а Велизар Бояджиев. Тъй че, май този спор ще иде на вятъра  newsm78

Вили изглежда така-  момчето с бялата риза, тук в черно , и е приятел на Николета  от сумати години, ако някой го бърка смята това за него...няма какво да коментираме изобщо

# 361
# 362
  • София
http://www.signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=1192  Лияна Simple Smile

А това дали Валери е на профила на Николета е повече от очевадно Peaceсамо,че много отслабнало това момче бе ooooh!

# 363
# 364
http://www.signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=1192  Лияна Simple Smile

А това дали Валери е на профила на Николета е повече от очевадно Peaceсамо,че много отслабнало това момче бе ooooh!
Моля ,ви спрете с тази Николета и Божинов темата стана неприятна

# 365
  • София

Току-що разбрах че имало и такава фолкпевица... Sunglasses

# 366
  • София

Така ми се струва по-добре, преди беше като табуретка. Mr. Green

Енрике каква кърпичка си е вързал Whistling
А какти са тези лепенки по Курникова, може да пише, но не причетох статията Embarassed

# 367
Лияна е без къси панталонки, учуди ме. Mr. Green Не че е сменила дължината, де. Но поне е рокля.

Не си единствената. Тя изобщо има ли един клип се чудя...

# 368
# 369
Е, ужас!
...от цялата фотосесия ми хареса астраганчето, че ми е любимо....

# 370
много ми харесва в тази сесия Антония Peace

# 371
  • на пистата
роклята й е на  Karen Millen, страхотна е,но с този чорапогащник Sick

# 372
И на мен Антония ми харесва на някои от снимките!
Деми и Аштън

Джесика Симпсън

Предлагам на всички, които намират статусите и снимките на Николета за демонстрация да си махнат лентичките и тикерите от профилите в този форум, защото мен адски ме дразнят, не ме интересува какви принцеси имате и на колко са, от кога се обичате с Милото, колко ще отслабвате и т.н. Намирам ги за демонстративни!!!

# 373
Ми, то много хора нямат лентички, точно поради тази причина.

Антония  ме спечели, не знам с какво. Харесвам я, макар че не е като за Мис и това си е. Не е грозна, на някои снимки има налудничав вид. Роклята е страхотна, точно това е чорапогащника за нея!

# 374
Абсолютно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт