Звездни компромати-80 част

• 49 633
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  На мен не ми стиска да ги покажа тез' шедьоври на фотографията.  Mr. Green То ясно, че за времето си е било модерно, ама като гледам аз лично не съм имала особен усет към модата тогава  Joy

# 406
Трябва да си направим такава тема, със снимки. Не само наши, по принцип на неща от време оно:)

# 407
Аз помня сестра ми от онова време, тя е 74 набор, значи е бръмчала в периода 91-94 г.Simple Smile Аз много и завиждах, много исках да и обуя ботушите и да ида на училище, но с "чизмите" така и не ми се отвори парашутът, но "шлифера"( тренча, един намачкан, черен Sick), успях да го облека за даскало веднъж, не искам да си помислям на какво съм приличала, 4-5 клас съм била.

# 408
Аз пък помня кръстницата ми, края на 80-те с тупирания бретон и прическата тип Сиси Кеч:) И се слушаше предимно Скорпиънс:)

# 409
Образи.  Grinning

# 410
Бретонът сестра ми тупираше и вдигаше назад и/или нагоре, но едно палаво кичурче се спускаше умишлено на челото. Sick

# 411
Ами за модата на Майкъл Джексън, що ше кажете?  Grinning

# 412
О, да, бетонираните бретони - мажеха се с какво ли не - пяна за коса, лак за коса, едва ли не и лак за нокти, не се миеха поне седмица, защото после нямаха направяне. Аз никога не съм имала бретон де, но помня. И ластичните дънки, ластичните поли - едни такива релефни и черни  Mr. Green Фешън.

ПП - съвсем в темата сме, даваме идеи на Андреа.

ППП - а виждам, че и чизмите се нръщат на мода, явно в природата нищо не се губи.

# 413
Аз пък помня - след у-ще сваляме мантите, преобличането ...едно мрежесто потниче имах...червило 121, парфюми - КОБАКО, Бяло Цвете, накъдрени коси...ама темата е за звездните компромати...все едно аз съм звездата и се компрометирам... ooooh!

# 414
  • Варна
Аз пък помня - след у-ще сваляме мантите, преобличането ...едно мрежесто потниче имах...червило 121, парфюми - КОБАКО, Бяло Цвете, накъдрени коси...ама темата е за звездните компромати...все едно аз съм звездата и се компрометирам... ooooh!
Joy Aууу, познах се. Мрежесто потниче само нямах, червилото беше Ида 121 но парфюмът същия. Също така кожено яке и дънки в тютюнев цвят. Mr. Green

# 415
  • Благоевград
Майкъл Дъглас, изглежда много зле, но дано се възстанови Praynig
http://-spam082-/n/snimki-na-majkul-duglas-shokiraha-v-mrezhata.27994.html

# 416
Ееее, какво са го снимали на всяка крачка Майкъл Дъглас! Можеха да го оставят на мира поне в този тежък момент.
Дано се оправи!

# 417
 Четох някъде, че този младеж на снимката на профила на Николета не бил Валери, а Велизар Бояджиев. Тъй че, май този спор ще иде на вятъра  newsm78

Вили изглежда така-  момчето с бялата риза, тук в черно , и е приятел на Николета  от сумати години, ако някой го бърка смята това за него...няма какво да коментираме изобщо

Я! На снимката е един мой приятел, ама и той го раздава футболистче  Mr. Green

# 418
  • Балчик
Joy Aууу, познах се. Мрежесто потниче само нямах, червилото беше Ида 121 но парфюмът същия. Също така кожено яке и дънки в тютюнев цвят. Mr. Green

Ейййй , спомени , спомени  Hug

# 419
  • Русе/София

Ейййй , спомени , спомени  Hug

Страхотни спомени,като се съберем с приятелки винаги си разказваме.За червилата влизам веднага със снимков материал.

Общи условия

Активация на акаунт