Звездни компромати-80 част

• 49 415
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Ами не спори, де, да не би да те карам, аз не мога да разбера защо смяташ, че само твоите критерии са правилни, и само твоята преценка - вярната. Особено когато става дума за нещо, за което спор не би могъл да има.

# 631
Вече изгубих началото на дискусията просто. Трътла= къси крака, но различно от дебела и е ли е такава Джесика?
Ти от кои си? Аз сега се меря, за да преценя трътла ли си съм или просто временно дебела.

# 632
Мисля, че бъркате "трътла" с "дебела" - обясних няколко пъти, че не е нужно да си дебела, за да си трътла, както и може да си дебела, без да си трътла. Джесика, както и Марая, нямат хубава структура поначало, къси, набити крачета, пълни ръчички, Скарлет е пухкава, но е пропорционална, просто не е трътлеста. Куин Латифа е дебела, но в никакъв случай не е трътла.

По-точно нямаше как да се обясни. И за мен е трътла.

# 633
  • UK
Аз съм дебела, щом е важно. Не съм трътла.

# 634
Е, по-добрият вариант значи. Временно явление. Трътленството е до живот.

Алиша Силвърстоун и Аланис Морисет

Алиша Кийс

# 635
Мисля, че бъркате "трътла" с "дебела" - обясних няколко пъти, че не е нужно да си дебела, за да си трътла, както и може да си дебела, без да си трътла. Джесика, както и Марая, нямат хубава структура поначало, къси, набити крачета, пълни ръчички, Скарлет е пухкава, но е пропорционална, просто не е трътлеста. Куин Латифа е дебела, но в никакъв случай не е трътла.

По-точно нямаше как да се обясни. И за мен е трътла.
Освен всичко това,няма почти никаква талия,а корема й въобще не прилича на корем на бременна жена.

# 636
# 637
# 638
    Кийра с чиста съвест може да застреля стилиста си, даже ще и помогна, ако ми обещае лобутинките преди това Hug

# 639
  • In The Middle Of Nowhere
За всичко мога да се съглася само, не и че Марая е била някога е била с къси и набити крачета. Преди да надебелее тя имаше много хубавва фигура, която харесвах и особено се възхищавах на хубавите и крака. Не че сега са станали криви или по-малко хубави, но понеже са поналети, нали... не им личи така.

# 640
Трътла, нетрътла, ако ей това се наричат къси крачка, искам незабавно един чифт да закупя. Откъде, казвате, мога да се снабдя?  Flutter

С чисто сърце мога да се подиграя на жена, която сама се е направила на чучело от глупост. Да вземем разните му златки и андреи например - как да не им се смееш от сърце? Съвсем друго е обаче да лееш злъчни коментари за неща, които не зависят от личната воля на човека. Като например с какъв нос се е родил, с каква телесна структура или пък какво е името му. Ей това е тъпо, но не очаквам всеки да го разбере.

# 641
  • Варна
Коя е Клодия?  Embarassed

# 642
Ох, недей , моля те, отидоха 5-6 страници.

# 643
  • Варна
crazy chick По твоите думи излиза, че тази тема трябва да се заключи. Wink Щото то и чувството за естетика и добрият вкус също, в повечето случаи, са по рождение дадени. Принципно си права, ама не съвсем. А на снимката, която си дала съвсем отчетливо си личи, че са И къси крачетата. Да, тя не е виновна за това, но това не променя дължината им.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт