Пускате ли децата си с хрема на ясла?

• 25 898
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте! И аз бих искала да попитам, дали от нета може да се поръча този чайник или го има в България? Ще пробвам и аз, първо с обикновено шише!  Grinning
Благодаря!

# 196
Аз от ибей съм поръчвала за много мои приятелки, а в тукашните магазини мисля че има в Слънце и Луна.
С шише не знам дали ще се получи такъв ефект, защото самата вода се вкарва под определен ъгъл, на много тънка струйка. Знам, че някои правят нещо подобно с голяма спринцовка, но при това положение пак не изтича всичко, а само от конкретната ноздричка. Към тези от ибей има и сол - нейодирана, с която се прави разтвора, около 12-13 лв. излиза с доставката пластмасов вариант. Пристигат за седмица най-много.

# 197
  • София
В йога това почистване на ноздрите със слаб солен разтвор се прави всяка сутрин, и е изключително полезно, особено във вирусни времена. Peace

# 198
  • София
В йога това почистване на ноздрите със слаб солен разтвор се прави всяка сутрин, и е изключително полезно, особено във вирусни времена. Peace
О, да. Аз така сама си лекувам упоритите хреми. Обаче за малката не ми е ясно как ще стане, ще пробвам с чайника.  Peace

# 199
  • Пловдив
Изглежда доста гадничко, но щом има ефект...
Моето дете се научи да търпи сребърна вода и клеева тинктура, ала това ще и дойде в повече.

# 200
Ханна, не е гадно.
Наистина изглежда страшно неприятно, но не предизвиква никакви кофти усещания.
Само че аз съм абсолютно убедена, че моето хлапе няма да изтърпи подобна намеса. За съжаление.
Едва изсмуквам секрета с електрическа помпа, падат големи борби, но поне това го спасява от усложнения, като оцветяване на секрета например.

# 201
  • Пловдив
Каква е тази електрическа помпа? От тук ли е купувана и колко струва?
Да взема да пробвам, че тази задна хрема няма махане....

# 202
Ето я: Вакуумна помпичка за нос Baby-Vac.
Много съм доволна Peace.

# 203
# 204
  • Пловдив
Мерси, Sourcherry. Ще инвестирам в нещо, я помпа, я чайник...  Crazy

# 205
  • София
Аз лично смятам, че темата се превърна в място за реклама на помпички, чайници и др. подобни продукти. За да е полезна, нека се придържаме към основната тематика, а именно Пускате ли децата си с хрема на ясла?

# 206
Повечето от нас са отговорили дали пускат децата си на ясла/градина хремави.
И за всички нас е полезно да знаем начините за бързо и лесно справяне с хремите.
Защото вместо да влачи 3 седмици хрема+евентуални усложнения, всичко би приключило много по-бързо и така няма да има хремави деца в детските заведения. Или поне драстично ще намалее броят им.

# 207
Аз лично смятам, че темата се превърна в място за реклама на помпички, чайници и др. подобни продукти. За да е полезна, нека се придържаме към основната тематика, а именно Пускате ли децата си с хрема на ясла?

На мен пък ми е страшно интересно, да чета именно последните постове.
А не дали се дразниш от детето с цивките, което видя днес сутринта и че ти никога, ама никога, никога, никого не водиш твоето със сополи на детска.
К`во полезно има да разбера, дали ходи някое си дете с или без хрема?

# 208
  • София
Аз от ибей съм поръчвала за много мои приятелки, а в тукашните магазини мисля че има в Слънце и Луна.
С шише не знам дали ще се получи такъв ефект, защото самата вода се вкарва под определен ъгъл, на много тънка струйка. Знам, че някои правят нещо подобно с голяма спринцовка, но при това положение пак не изтича всичко, а само от конкретната ноздричка. Към тези от ибей има и сол - нейодирана, с която се прави разтвора, около 12-13 лв. излиза с доставката пластмасов вариант. Пристигат за седмица най-много.

Много благодаря! За тези магазини Слънце и Луна ли става въпрос, да проверя, че вече трета седмица сме хремави всички вкъщи и не ми се чака седмица от ибей?  bouquet

# 209
Повечето от нас са отговорили дали пускат децата си на ясла/градина хремави.
И за всички нас е полезно да знаем начините за бързо и лесно справяне с хремите.
Защото вместо да влачи 3 седмици хрема+евентуални усложнения, всичко би приключило много по-бързо и така няма да има хремави деца в детските заведения. Или поне драстично ще намалее броят им.

Това е единствената конструктивна част от темата. Другото го прескачам от години, все по- рядко се зачитам, напълно безинтересно ми е кой кого и защо пускал /не пускал/ с прозрачен, жълт или зелен сопол. Писала съм многократно- от това моите деца стават нито по- здрави, нито по- болни.

Общи условия

Активация на акаунт