В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 152
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
Еее, сега ако отношенията са такива между сестрите - на цупене и на бъркане - не знам какво да кажа. Аз останах с убеждението, че двете са достатъчно близки. За да си дават съвети. За да обсъждат нещата.

# 106
  • Бургас
Никой не казва да и се бърка или да я напътства. Става въпрос за сестра все пак, не за някой от улицата. Аз ако имах сестра (единствено дете съм), щях да очаквам от нея да ми сподели мнението си най-малкото, а не да се скатава и да преглъща видяното, за да не и се разсърдя.  ooooh! Сега ако кажете, че и родителите трябва да си затворят очите пред очевидната заблуда на дъщеря си...

# 107
Еее, сега ако отношенията са такива между сестрите - на цупене и на бъркане - не знам какво да кажа. Аз останах с убеждението, че двете са достатъчно близки. За да си дават съвети. За да обсъждат нещата.

Ако беше така, темата нямаше да я има. Wink

# 108

Ако беше така, темата нямаше да я има. Wink
Глупости. Авторката се притеснява как сестрата ще приеме подобни разговори, как точно да ги започне, какво точно да каже, то и аз бих се - защото човек е много докачлив, когато става въпрос за подобни чувства. Това не значи - че авторката обаче трябва да си мълчи  Crazy

# 109
Ако са достатъчно близки, няма от какво да се притеснява. На мен изобщо не ми пука какво ще кажа на брат ми или пък какво той ще ми каже...и двамата сме директни и си казваме всичко. Естествено никой не се цупи.

# 110
  • по пътя на светлината
Е как може да обичаш някого и да те е срам от него?!
Да и аз това се питах....,явно проблема е в сестра ти ,не в него....

# 111
Аз мисля, че всеки си има право на своите грешки и своя опит. Все пак е голям човек, а не тийнейджърка. Не бих се бъркала в живота на сестра си с мнения и съвети. Всъщност, само ако ме попита. Бих намекнала по заобиколен начин, под формата на шега или нещо такова за това, което не намирам за редно.

# 112
  • София

Е как може да обичаш някого и да те е срам от него?!
И още по-зле- да се омъжиш за някого, от когото те е срам. Как мисли да излизат заедно после, или всеки път ще го лъже, за да не я излага?

# 113
И как не го разбирате чак  Crazy
Нямали ли сте гаджета, с които да се криете? Никога ли не сте вършили нищо нередно?

# 114
От кого да се крия?  newsm78 Само като ученичка от нашите, ама то не беше от срам от гаджето.  Laughing
Ума ми не го побира как ще обичам някого и  ще ме е срам да го покажа. Що за любов е това. Аз ако не го виждам като прекрасен за чий ще го обичам. Rolling Eyes  А пък нередно, тази дума изобщо не мога да я свържа с любовта. Нередно да обичаш някого, нередно пред кого?!  Crazy

# 115
Краси - и назад го писах - върни и прочети, ако искаш.
Един въпрос - гей-двойките, които се крият - не се ли обичат?

# 116
  • по пътя на светлината
Това няма нищо общо за връзка между мъж и жена които се обичат, поне според нормите все още се приема нормално.... Laughing

# 117
Това няма нищо общо за връзка между мъж и жена които се обичат, поне според нормите все още се приема нормално.... Laughing
Напротив. И в двете връзки хората явно се обичат, но...има едно такова НО.
Често хората изпитват чувства, които не са очаквали и не са според представите им, често се влюбват в неподходящи, независимо в каква насока. Факт е обаче.

# 118

Един въпрос - гей-двойките, които се крият - не се ли обичат?

Те се срамуват и от себе си в такъв случай. Това не е нормално.Мисля, че се стремят да постигнат мир със собственото си аз по някакъв начин. Едва ли ги даваш като пример за подражание. Не само тях , а и всеки човек, който се срамува от себе си и нещата и хората, които обича.
В крайна сметка, ако наистина обичаш "НО" не съществува или самия ти имаш проблем със себе приемането си.

# 119
Еееее, айде де, прекалено психологично го даваш  Wink
Наистина не разбирам как ти не разбираш как понякога обичаме неподходящи хора, неща, как не винаги можем да контролираме чувствата си.

Общи условия

Активация на акаунт