В сламена къщурка дори и на края на света

• 10 139
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Вили, е как ще кажеш "обичам те, но ме е срам, че съм с теб."
На мен, ако някой ми го изръси, ще си взема чантичката и ще си врътна дупето.
Изобщо няма да чакам да ми обяснява кой какво бил правил на младини и къде... Laughing

# 121
Не, ти ще си го обичаш, без да му казваш, но дълбоко в себе си - ще чувстваш една такава празнина... Wink

# 122
Не, ти ще си го обичаш, без да му казваш, но дълбоко в себе си - ще чувстваш една такава празнина... Wink

Честно казано, ако мъжът на мечтите ми не може да си служи с прибори на масата, празнотата ще е огромна... Не знам как постъпват други хора в такива ситуации.. Бих седнала да му покажа, може би... Но това би ме отблъснало още в началото толкова силно, че не знам дали ще стигнем до уроци. Аз съм префърцунена- трябва поне сам да си нареже порцията.

# 123
Ха-ха - мъжът на мечтите ти  Laughing
Дали сме женени за идеалните партньори всички? Аз в моя откривам доста дефекти, но какво от това?

# 124
Не идеални за всички, но идеалните за нас самите. Има големи компромиси и малки компромиси.. Мога да преглътна всякакви малки различия, но немърливост и грубиянщина не мога да толерирам и да си повтарям, че е любов.. Аз съм момиче със задръжки и да ти кажа такива дребни неща много ме притесняват.  Laughing

П.П. Само, като си представя, как примерно ми лае насреща: "`ма, я, ми нарежи кюфтето, да тЪ е**! " и ми се разтуптява сърцето... Но не от страст.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 18:02 от Лили - Лу

# 125
  • Насред хаоса
Защо ли ми се струва, че в един момент на сестра ти ще й се доще да побегне презглава от сламената къщичка?  Thinking Едва ли толкова различни хора ще могат да се разбират за дълго време. Особено когато пеперудите в стомаха намалеят, вероятно всичките му недостатъци ще започнат да й бодат очите и да я дразнят. И как ще бъдеш дълго време с някого, от когото те е срам?

# 126
  • по пътя на светлината
Не бъркайте обичта с влечения от неопределен произход ,хората които обичат партньора си не се срамуват от него.
Тук говорим за конкретен случай,при който пак се повтарям сестрата има проблем-влюбена в 130 килограмов мъж,без обноски,използвач.....с две думи няма нищо за което да се захванеш.
Той не е станал в последствие такъв,тя самата такъв го е харесала,за какъв срам тогава идва реч....?

# 127

Наистина не разбирам как ти не разбираш как понякога обичаме неподходящи хора, неща, как не винаги можем да контролираме чувствата си.

E, теб било ли те е срам от някой от мъжете в живота ти, в които си била влюбена? Мен не. Дори и тези които само съм харесвала.За мен това са несъвместими неща, хем срам от някого, хем да ме привлича.

И не знам що за малоумник трябва да си да искаш да създадеш семейство с човек, от когото те е срам?! И кого залъгваш , че го обичаш.  Crazy

# 128
Ооо, изпитвала съм чувства, които съм крила, от които ми е било...как да кажа - неудобно и т.н. И са били свързани с конкретния партньор, да. Имах едно гадже - уникален човек по душа, но пък в ресторант - срам и позор, с него не ходех на по хай-места просто. Обичах си го.

# 129
  • по пътя на светлината
Тук различията са много - дори гнусни и се говори за създаване на семейство.
Не мога да си представя,че адекватно момиче в нейното положение и визия, мисли за сериозно обвързване ,че дори и само за временно влечение с мъж -мърляв,прост и дебел.

# 130
Така е. Още в първите си мнения по темата и аз казах, че за мен тая връзка е обречена, сега има някакво влечение, което като отмине и лъснат дефектите - нещата ще се разпаднат.
Но ние заговорихме принципно в последните страници, защото имаше хора, които не вярваха, че не може да имаш чувства и да те е срам от партньора в дадени  моменти. А това е напълно възможно.

# 131
  • в 1001-та нощ
четох първия пост преди доста време и не писах, сега виждам темата, не знам дали сте коментирали, нямада чета всичко, но ще се включа:

когато в живота си перекционист и на високо ниво -всички около теб го приемат, като че "тоси е така"и не полага особени усилия, започват да те възприемат с този етикет

това е и в личния живот и в работата и изобщо

и в един момент се изморяваш-всички това да очакват от теб и да поддържаш нивото, вкл. мъжете

в такъв момент попадаш на мъж, който самия не е качена високо ниво и не изисква от теб това ...спокойна си и избягала на своя неглиже остров

тя дори да си поддържа нивото, защото иска - не го прави под условието, че ще бъде зарязана, ако не го прави, защото не сттига и нечии чужди стандарти

# 132
Е, ако си правил всичко само в името на високото ниво, а не си такъв по душа - ясно.

# 133
  • Paris, France
Точно така! Всички недостатъчно красиви и богати мъже на сапун! Или поне да си знаят мястото и да не смеят да се задяват с жени от по-висша класа от тях. Само в прости и грозни моми имат право да се влюбват. Аааа ма ха! Безобразие....
Интересно ми е обаче ако темата беше "Аз съм бедна и от село, не ми се работи и имам излишни килограми, но съм влюбена в преуспял бизнесмен...". Тогава всички щяха да кажат "ама разбира се, бори се за него. Той ще си те гледа и ще ти плати за липосукция и силикон"  ooooh!

Да, защото такава е нормата. Качества, които са плюс за един мъж не са за жена. Прието е, че мъжът трябва да е по-висок, по-силен, по-богат и по-кокалест от жената. Излишните тлъстини придават женственост. Тлъстите мъже в гръб приличат на жени, разваля се мъжествената структура.

# 134
  • Бургас
Между другото, намекът на NovemberRain е много точен. Но стереотипът е такъв, масовката мисли именно стереотипно. В темата и аз не правя изключение. Но ако мога да се оправдая - човекът е не само със смущаващ външен вид и обноски, а и явно некадърен и мързелив, което вече заслужава по-специално внимание. А една успяла жена с положение, постигнато със собствени усилия и труд, че и в чужда страна докога ще бъде привлечена от такъв мъж?! Мисля, че и мъж на нейното място не би търпял жена с подобни на описаните качества. Мъжете също не харесват жени-паразити с мазни пръсти, например. А за поведението на близките му да не говорим - аз добивам впечатление, че са използвачи. За него не е напълно сигурно, но много вероятно.
Но в крайна сметка, ако жената се чувства щастлива с този човек и е убедена, че всичко това не представлява проблем за нея - да им е честито! 

Общи условия

Активация на акаунт