ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 816
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте две вечери не мога да ви изчета...
Олей Деска, милите дечица  много се намъчиха, нямат ли край вашите болести. Абе чудя се вашето педи какво казва по въпроса, ми хич не е добре почти постоянно са болнички, че и ти  Thinking . Пращам ти много здраве  Hug
В тази тема има бабини рецепти за лечение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534500.0 . Виждам,че на няколко места споменавате МЕД. Давате ли? Аз знам, че не трябва да се дава деца да към 3год, заради алергии, ботулиновите спори и т.н. /даже и лекуващия ни лекар изрично ми забрани, а исках да слагам мед на вестник на гърдичките, а за подслаждане препоръча Небет шекер. За Гранофорина, от опит знам, че действа и то много бързо и не е чак толкова гадно, но за децата сигурно няма да е приятно. Обаче от доста време не мога да го намеря и все ми дават Тантум верде, което не е нищо особенно или Орофар, който има по- добър ефект и при ангина и при афти сме го ползвали.
Еди хич да не ти липсва РБ, както писаха и другите тук е пълен батак, всички от горе до долу са маскари, хич да не поглеждаш пресата- лакоми депутати, безсърдечни лекари, лъжливи шефове на разни фондове, прегладнял и озлобен народ, блъскащ се на поредните опашки на поредния дискаунтър... Close
Хриска, дано детенце да свикне бързо и да не плаче, за да си спокойна и ти  Peace
Ради от бебе спи на тъничка възглавничка

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 00:32 от DeiziL

# 631
.....а понеже Фалопиевите тръби на малките са прави (при възрастните са с лека S-образна форма) т
Мерси,много за рецептите,направих с лука,орехите,дюля,ябълка,мед...Но днес захъркаха гърдите и досега бяхме с инхалатора и Вентоличнето.След малко сме на лекар.
Не можах да се сдържа за Фалопиевите тръби... Mr. Green Евстахиеви си имала предвид,ама ми стана смешно.... Hug
Аууууууууууууу, личи си кой е пред цикъл  hahaha  Embarassed Евстахиеви са разбира се Joy Сори за написаната глупост  Crazy
Десинка...дано се оправя Саши и да закрепне с времето. Много деца боледуват като малки и се оправят по-големи ...

Джоя, това с меда и лука, незнам дали люти, но мирише яко  Mr. Green  Но пък Пресиан го вдигна за 12 часа буквално, така че на нас ни свърши работа.

По повод оплакванията от сиропите- действат/ недействат, хомеопатията има други разбирания. Според нея едни и същи симптоми, може да са на различни болести и еднакви болести могат да имат различни симптоми за различните хора. Така за едно заболяване има около 200 лекарства и най-подходящото се определя не само според симптомите. Взимат се предвид,  как се чувствал човек преди заболяването, от какво се повлиява, какъв тип характер, какъв физиологичен тип е и т.н....Ако има и частица вярно в това, алопатията слага различни названия на еднакви болести и еднакви диагнози на различни заболявания...Лекува една по една симптоматиката, а болеста си остава и когато мине подтискащото действие на медикамента се появава пак под една или друга форма...
Твърдението може и да е вярно може и да не е  Mr. Green Приемете го като храна за размисъл...

Малко е рано, но ето ни и нас във вид на коледна картичка Simple Smile

02.12.2010 004 by Valchica, on Flickr

# 632
Дейзи,и големия и малкия са болнави явно.Дани съм го водила къде ли не по всякакви лекари,пил е какво ли не и нищо не помага.Чакам го просто да порасне и да отмине този период.Вече наистина по-малко боледува,по-лесно кара болестите.За Саши е ясно,той си има диагноза.
МЕД може да се дава след 12м. без никакъв проблем и той не прави алергии,проблем са само ботулиновите спори и то в ранна възраст,преди годинка.
Орофар как дават децата ти да им слагаш,това горчи ужасно.Confused

# 633
Да оздравяват всички болни!
То и ние сме от тях, преди 2 седмици Ники беше болен, оздравя и айде пак...същата болест. Някакъв гаден вирус с температура и кашлица. Този път май по - леко се разминахме. Предния път бяхме на инжекции урбазон. Ужас...тези болести са много гадно нещо. Мами сега са вируси, като застуди идват гриповете... незнам какво да кажа. Мисля да питам педиатърката и да давам нещо за имунната система. Вие давате ли и какво?

# 634
Yana_ya,защо Урбазон????

# 635
  • Deutschland
Здравейте,и ние се присъединяваме към болните.Вече трети ден с 40 градусова температура която едва смикваме на 38 с ибупрофен.Вики ходи като пиян и гледа като дрогиран..миличкия.Доктора каза стомашен грип.Днес му купих термометър на Браун за ухо,че ми писна да се мъчим с обикновения.Срявних го с живачния и си мери точно(+- 0,1  0,2 не ги броя).

# 636
  • Пловдив
Мами сега са вируси, като застуди идват гриповете... незнам какво да кажа. Мисля да питам педиатърката и да давам нещо за имунната система. Вие давате ли и какво?
Аз давам профилактично вит.С (производител Nutrilite) и да чукна на дърво, до сега не сме били болни Praynig

# 637
Деси, слагахме урбазон защото беше направил пристъп и трудно дишаше. Докторката каза, че сме били на косъм от болница. На никое детенце не го пожелавам.
И аз купих термометър за ухо. Температурата може да се мери и на челото. Става мигновено и на мен ми е много удобен. Малко е скъп, но си заслужава инвестицията. С другите термометър (пак е електронен) ми трябва около минутка. А през това време за писъци и рев.

Честит празник на всички празнуващи! Днес е свети Сава! Аз поздравявам моя мъж - Слави Simple Smile)), да ми е жив и здрав!
Утре пък се готвим за Никулден, така че в нашата къща тези дни се празнува.  newsm44

# 638
Здравейте момичета!! Болничките дечица и мами да оздравяват бързо Praynig
Деска, пожелавам ти бързо да израсте боледуването Сашето, че много се напатихте всички Hug
Ами, не смея да кажа нищо да не чуе дявола, моите боледуват 1-2 пъти годишно. Аз зимния период давам вит Ц по 1 ампулка детска, впродължение на 1 седмица профилактично и после 10 дни ефинацея. На София ехинацея не съм давала още де, щото малко ме е страх понякога дава алергии при малки деца.
Аз и 2те ги свикнах да спят без възглавници, преди 2 години пробвах да сложа на Миша тъничка да спи, но не и беше удобно и се отказах. Миналата зима беше страшно хремава и я убедих да спи на възглавница докато и мине, за да не и се стичат секрети,докато лежи, но това беше... Thinking
Лесни гости сме-спим без възглавници Joy
Ние още не сме се "пуснали" да ходим сами, ревем от гърнето като от дявол и сме си бебета baby_neutral Като ви чета се радвам на вашите постижения Hug
Днес се върнахме от гостуване във друг град и се зарекох София докато не стане на 3 години, да не ходи повече никъде #Cussing out
Не спа в колата, не искаше да спи в сгъваемата кошара, рев, рев, рев, от непознатата обстановка изпадна в истерия #2gunfire Снощи рева 4 часа, аз не вярвах някой да може да го направи newsm78, накрая заспа, но до тогава цялата къща не можа да заспи Embarassed
Вкъщи нямам никакви проблеми откак се е родила, давам биба, изгасям лампата, казвам "Лека нощ" и излизам -заспива си сама в кошарата. Така, че тя е в немилост и повече никъде няма да ходи Crossing ArmsАко ще ходим някъде , само с каката, а малката ревла някоя баба да я гледа вкъщи Naughty
yana_ya , да е жив и здрав мъжа ти!!! Честито и на всички други именници  bouquet

# 639
Здравейте!
Отбивам се да честитя имения ден на всички, които празнуват днес!!! Да са живи и здрави !!!!  bouquet

# 640
И аз се отбивам да почерпя за именния ни ден  Grinning

Обичам те, детенце мое!

# 641
Деси, слагахме урбазон защото беше направил пристъп и трудно дишаше. Докторката каза, че сме били на косъм от болница. На никое детенце не го пожелавам.
Ама бронхит ли имаше или ларингит?За какво щяхте да влизате в болница?Честит ти именяк на патерици.

Честити Никулден!
Да са ни живи и здрави всички ,които днес празнуват,малки и големи!!! Hug  bouquet

# 642
Честит Имен Ден на всички празнуващи-малки и големи! Бъдете здрави и много щастливи  bouquet Hug!

Васко е със сополи и кашлица. Едира, пробвам твоите рецепти усилено, дано да има резултат Hug Praynig Много сладка коледна картичка Heart Eyes.

Бързо оздравяване на болните дечица Hug

# 643
Честито на всички празнуващи днес,малки ,големи и още по-големи.Да са здрави,щастливи,усмихнати.  bouquet  bouquet  bouquet

Днес и нашия батко е именник.В групата са трима,та представям си какви почерпки ще бъдат.
От днес и малчо е ученик,така ми е мъчно и притеснено.Макар че сутринта,влезна,видя играчките и забрави за нас,не е плакал,ама аз бях готова да ревна.Сега на обяд ще го взема,дано не е страдал много.

# 644
Добро утро, честит имен ден на всички именяци, моряци и банкери!
В къщи е двоен празник, за мен професионален, за щерката имен ден, така че се почерпете и за нас.
Гледам много болни дечица, всички да оздравяват  Praynig
За мамите много търпение, защото е много гадно да ти е болно детенцето.
Мен ме нямаше два дена, усилено празнуване извън София, и като се върнах се оказа че Марина си е разбила устата, ама не ми казали да не ме притесняват. Сега имам угризения, аз съм празнувала, детенцето ми е ревало. И бая се е подула, много кръв е текло от венеца, а пък точно там е надуто за зъб, и снощи е ревала цяла нощ милата.
За меда, аз също давам, защото за мен меда е много полезен, само изчаках да направи една годинка, заради ботулизма, и започнах.
Аз също не мисля че е алерген, ама всеки си знае.
yana_ya, дано минете без Урбазон, този път. Исках да ви питам, дали знаете че след инжекция урбазон, трябва да се "излезе" от него. Повечето лекари бият и това е. А урбазона е кортикостероид и е много силен алерген. На Никол се наложи да бият, заради обрив като бебе, и понеже обрива повтори отидохме вторият път със свеки, тя е работила цял живот в болница като сестра, и директно попита. Това означава доколкото разбрах, че след като е бита една доза урбазон, за да се изчисти организма, след това се бие половин доза, а след това 1/4, май през 24 часа. Трябва да се пита доки, аз не помня много добре, но е важно. Даже преди е било збсолютно задължително, сега се правят на луди, и аз не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт