Олей Деска, милите дечица много се намъчиха, нямат ли край вашите болести. Абе чудя се вашето педи какво казва по въпроса, ми хич не е добре почти постоянно са болнички, че и ти
. Пращам ти много здраве 
В тази тема има бабини рецепти за лечение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534500.0 . Виждам,че на няколко места споменавате МЕД. Давате ли? Аз знам, че не трябва да се дава деца да към 3год, заради алергии, ботулиновите спори и т.н. /даже и лекуващия ни лекар изрично ми забрани, а исках да слагам мед на вестник на гърдичките, а за подслаждане препоръча Небет шекер. За Гранофорина, от опит знам, че действа и то много бързо и не е чак толкова гадно, но за децата сигурно няма да е приятно. Обаче от доста време не мога да го намеря и все ми дават Тантум верде, което не е нищо особенно или Орофар, който има по- добър ефект и при ангина и при афти сме го ползвали.
Еди хич да не ти липсва РБ, както писаха и другите тук е пълен батак, всички от горе до долу са маскари, хич да не поглеждаш пресата- лакоми депутати, безсърдечни лекари, лъжливи шефове на разни фондове, прегладнял и озлобен народ, блъскащ се на поредните опашки на поредния дискаунтър...

Хриска, дано детенце да свикне бързо и да не плаче, за да си спокойна и ти

Ради от бебе спи на тъничка възглавничка
Сори за написаната глупост 

Като ви чета се радвам на вашите постижения 
Снощи рева 4 часа, аз не вярвах някой да може да го направи
, накрая заспа, но до тогава цялата къща не можа да заспи
Ако ще ходим някъде , само с каката, а малката ревла някоя баба да я гледа вкъщи 

.