ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
днес моето момче е именник! Пожелавам си да е много здрав, и да е весело дете! Поздравявам и всички останали празнуващи!
joya, честито на теб и малката кукла!   bouquet
Това което си писала за урбазона не го знаех. На нас ни сложиха една инжекция и това беше.
Деси, Ники имаше ларингит. От там затруднено дишане, не можеше да говори, милия плачеше без глас. Бях го приспала и отидох да мия чиниите. Пуснах си бебефона и съм спокойна. А той милия се събудил, нали няма глас, бебефона не се активира. Слязъл от спалнята, обикаля и плаче, направо като го видях косата ми се изправи. Как не съобразих че няма глас .... след това и аз колко ревах с него... Важното е че всичко мина и сега сме добре.

Весел празник на всички!

# 646
Честито на всички празнуващи днес!  newsm51 Да сте много здрави и жизнерадостни, усмихнати и късметливи!  newsm53

Аз  нещо не мога да стигна дотук напоследък, вкъщи е дядовата ръкавичка... гости които обикалят по болници, съобразяване с всички, абе неприятни неща, но всичко ще се оправи до ден-два, надявам се...

Много усмихнат, топъл и весел ден на всички!  Hug

# 647
  • Лавал-Пловдив
И аз съм с именик днес и наминавам да споделя с вас. Отделно ще правим и прощапулника днес. Така че днес ме чака много работа, а довечера много приятни емоции, хапване, пиене...
Поздравявам всички празнуващи днес - много здраве и щастие да имат! Hug Party Heart Eyes

# 648
  • Русе
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ПАРИЧКИ!!!
А НА МАЛКИТЕ ИМЕННИЦИ МНОГО ДА СЛУШКАТ И ДА ПОЛУЧАТ ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ!!!

Еди, картичката е прекрасна! Много се смях с топкотъсенето!

yana, много тъжно ми стана за миличкия Ники  Hug Важното е, че вече е добре!

dessy, дано дребчо се адаптира бързо на яслата!

# 649
Честит имен ден на всички малки и големи именници!

kaka_dora весело изкарване на днешния ден!

# 650
Честит имен ден на всички именници, да бъдат здрави и усмихнати!!!! Свети Николай да ги закриля!!!
Пожелавам хубав празник на всички-да хапнете рибка  Party Party Party
Ние нямаме именници, но много уважаваме празника, защото както се казва си "вадим" хляба и двамата със съпруга ми от морето. Нека всички, които са в морето, да се върнат живи и здрави при близките си Praynig

# 651
Момичета мерси за комплиментите към хубавата ми картичка. ДА ми е жива и здрава, голямата ми картичка и тя!
Радвам се, че ви разсмивам отвреме на време - всички имаме нужда от доза смях всекидневно.
Всички болнички да се оправят бързо.
Честито на всички именници и на всички на които професията им е закриляна от Св. Никола. Весел празник на всички  Hug

# 652
Добро утро,
Марина е с отит, така че смятайте снощи каквъ празник беше  Tired
Рева рева, докато се усетя че не е на инат, и се занесохме на лекар.
И така сега лекуваме уше, засега без антибиотик само с капки, и с молби да не вдигне темп.
Оставям ви, едвам гледам, даже каф ене ми се пие толкова ми е уморено, а колко работа ме чака  ooooh!

# 653
Добро утро!
Джоя, дано бързо да се оправи душицата и да не се налага антибиотик Hug

Всички болни дечица да се оправят бързичко Hug :love

Честито със закъснение на всички празнуващи. Живи и здрави!

Вчера й дадох да си близне малко мед, но нещо май не й хареса особено. Тя по принцип не е по сладкото де и може би заради това.

Аз съм на работа, малката ходи на ясла. Взе да свиква вече. Днес дори не плака, ами отиде сама в една от мед. сестри. Оказа се, че има предпочитания и иска само с нея Mr. Green. Сега проблема е, че не иска да се храни там и не могат да я нахранят по никакъв начин. Аз сега съм в дилема, тъй като януари се очертава да съм целия месец в отпуска, тъй като имам да чистя доста такава, а Гери тъкмо свикна и ако я взема да си я гледам вкъщи януари, после пак ще трябва да свиква и не знам как да постъпя и кой ще е по-добрия вариант newsm78
Вчера й дадох да си близне малко мед, но неща май не й хареса особено. Тя по принцип не е по сладкото де и може би заради това.

dessy77 , малкия свиква ли, плачка ли много сутрин и ти до обяд ли го даваш само?

# 654
  • София
здравейте и от мен!
Болничките бързо да се оправят Praynig Praynig Praynig
минавам да ви покажа това

дано ви харесва, качих го в албума с колажите Peace
и вече е време за коледен Peace но няма много време, ако сте за, ще направя папка във снимката да качваме портретни снимки на децата с Коледно настроение Peace
желая ви спокоен и усмихнат ден Peace

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 12:09 от atadar

# 655
Атадарче, страхотен е  Peace.  Поздравления и благодаря Hug Heart Eyes  bouquet

# 656
Xриска,мерси че питаш.Да,свиква добре.Сутрин не плаче,яде всичко.Сестрите са много доволни от него.До обяд е там и после си го взимам.Вие как сте?

# 657
Yana_ya,имали сме такъв случай с ларингит,много е страшно наистина.Дани поне успя да ми каже,че се задушава и не може да диша.Брррр....После бяхме 3 дни в болница,ужасно беше.
Моето ухо май пак му се спука тъпанчето.Децата ми метнаха вирусчето и сега съм леко хремава и ме боцка гърлото.Като кихнах вчера и отново ми изсъска нещо в ухото,аман.Утре пак на лекар.
Малчо е по-добре,но педи каза,че има наченки на развитие на пневмония,което е ......нямам думи....
Единствената хубава новина е,че коледните подаръци от тойса трябва да тръгнат всеки момент поттам и дано за Коледа са тук.Тея от тойса нещо развалиха добрия сервиз,жалко.Прехвърлям се на Амазон и И-бей. Simple Smile

# 658
Xриска,мерси че питаш.Да,свиква добре.Сутрин не плаче,яде всичко.Сестрите са много доволни от него.До обяд е там и после си го взимам.Вие как сте?

Ами одеве ходи баща й да я вземе, днес не е плакала, яла е, обаче си избирала определени хора и в останалите лелички ревяла. Маймунка хитра, явно иска, при който манават определени номера Laughing Иначе май започва да свиква и само се моля да не ми боледува често, но няма как и това ще го има. Смятам от другата седмица да я пускам и за по цял ден. Браво на вас, че свиквате бързо Hug  Heart Eyes

# 659
  • благоевград
Страхотен колаж , моя Теди явно мн ти е харесал  Heart Eyes понеже го има 2 пъти като Теди и като Теодор  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт