ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 859
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Привет на всички!Не съм писала много отдавна, но искам да се похваля че чакаме второ бебенце юли месец.Освен това на 11.11 ще се омъжвам!Хубав ден!

# 391
  • Лавал-Пловдив
Честито сгодена, най-после ще станеш омъжена  Joy Joy Joy
А и няма нищо по-хубаво да чакаш бебе  Hug
Болните да оздравяват, пращам им много позитивна енергия.
На мен вчера ми свърши курсът и сега ще си чакам големия изпит н 06.01. ( дано Йордановден да ми донесе късмет )

# 392
Честито сгодена, най-после ще станеш омъжена  Joy Joy Joy
А и няма нищо по-хубаво да чакаш бебе  Hug
Благодаря!Успех и на теб! newsm51

# 393
  • Sofia
Не съм се включвала от толкооова отдавна,но не мога да пропусна да честитя на сгодена (да не забравиш да смениш "сгодена" с "омъжена")   newsm51 Поздравления и за бъдещето бебенце и една безпроблемна и изпълнена само с положителни емоции бременност  Heart Eyes  bouquet

Офф,и ние сме пак болни,то бях аз,а и Гуго нещо го мъчи,но няма да се даваме  smile3503

Да подсетя да качите снимчици на малките съкровища,за което Атадарчето беше помолила!!!

Цунки по муцунки и до скоро!  Hug

# 394
  • София
Честито сгодена   bouquet И много лека бременност ти пожелавам!

Благодаря за пожеланията за моите именици  Hug

Всички болнички бързо да оздравяват!

joya кои две ваксини ще слагаш накуп? Нашата педиатърка ми отказа като я попитах дали може да сложим две наведнуж, че и ние изоставаме с ваксините...

Момичета въпросче, слагате ли вече малчовците да спят на възглавница?

# 395
а пък Дара е с повръщане, разтройство и температура.
монннче, такъв вирус върлува в момента Confused
Елсъм и вие да се оправяте Peace
Плами, вие пък да не останете по-назад Naughty Нагушкай го от мен и вие да се оправяте Peace Hug
сгодена-омъжена   bouquet Честити РАДОСТИ  Grinning   bouquet

Ние днес бихме тази ваксина с трите шарки и дано нямаме проблеми  Praynig
endira , аз слагам тъничка възглавничка, даже като беше със сополи слагах такава наша голяма, че да не и се стичат назад и да спинка по-добре ( не че ми се получава, де  ooooh! това моето не е спало една едничка нощ цялата, откакто се е родила Tired Но да ми е жива и здрава, само това ми трябва!!!)

# 396
Сгодена честито и за двете събития!
И ние сме в отбора на болните и сме на АБ  ooooh!
Отделно на нашия човек и топките му ги няма  Shocked
Най-вероятно става дума за "асансьорни" такива, та в понеделник сме на уролог да видим какво ще каже...
Май се оправят само оперативно  Confused

# 397
  • Deutschland
Сгодена,честита бременност и здраво и красиво бебе на финала и пожелавам.
Стскам палци на болните да оздравяват бързоооо.
Еди как така му ги няма топките бе?Ужас!
Доре ще се справиш на големия изпит.Сигурна съм.

Днес Виктор взе да се отпуска и да прави по 6-7 крачки.Скоро ще сме по-мобилни.
Ендира по принцип Вики спи без бъзглавница,но когато му сложа спи и с нея.Не му е проблем.
Аз пък да питам майките на момченцата,бубите на малчовците забелихте ли ги?Нашата буба е до половината забелена и незнам дали е проблем,че не е цялата.

# 398
Диваненце, аз нашата не я пипам - не се заголва, а топките към 3-ти месец трябва да си слязат в торбичките (скротума), ако не се се изчаква до 1г.
Ако и тогава не са си в торбичките - вече се говори за крипторхизъм - на който най-лекото проявление са асансьорните тестиси.
Какво се прави и тогава ще разберем след уролога  Crazy
Споделям за да обърнете внимание на момченцата, ако досега не сте  Peace

# 399
Честито сгодена!!!Много се радвам за теб Hug
Болните бързо да оздравяват Peace
endira Теодор от както се е родил спи на възглавница smile3524
divanence  и нашата е до половината,но не мисля,че е проблем Peace аз му я правя всяка вечер по-малко така,че все някога ще я до изкусуря Wink
Edira  ти направо ме срази ама #Crazy хич не съм гледала за такива неща,но и никой доктор не ми е  казал...то трябва всичко да знаеш Rolling EyesУтре ще му направя проверката Naughty
Айде лека на всички...megs и ние не спим нощно време от самото начало  т.е спи ама се буди на интервали:oops: ама да е жив и здрав.

# 400
Привет на всички.
Сгодена-омъжена,честити радости.  bouquet Hug
Плами,Еди и Елсън,да оздравявате бързо всички.
Еди,като къпеш бебо провери дали не слизат тестисите.При Саши единия се губеше,но при баня го намерих и после ми бе по-лесно да го откривам,че седи маалко по-нагоре.Също така го прегледай,когато е прав,не легнал.Дано всичко е наред и не се налага операция.
Кака Дора,ще се справиш ,стискам палци.
Сашко го мъчат горните кътници,двата едновременно.Постоянно е с нещо в устата и ужасно се  лигави.Кисел е,постоянно мрънка,нощем си се буди ,но пък има огромен апетит. Grinning

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 13:07 от ДХ3

# 401
joya кои две ваксини ще слагаш накуп? Нашата педиатърка ми отказа като я попитах дали може да сложим две наведнуж, че и ние изоставаме с ваксините...

Превенар и пентаксим, винаги ни ги бият заедно, едната на едното краче, другата на другото. Засега ок ги е приемала, утре ще видим, че днес педката на семинар.

Сгодена, а честито Simple Smile
Кака Дора успех!
Еди, дано да се оправите бързо, аз за асансьорни чувам за първи път.
И на всички други дечица, бързо оздравяване.
Аз вчера бях на родителска, и сега познайте къде съм, не стига че ме бутнаха в родителски комитет, ами сега и в настоятелството, и имам куп ангажименти, да им оправя сайта, да информирам групата, да помогнем за организация на коледно парти и за фотосесии за календари, картички и календарченценца. Направо не знам как ще се справя. Представете си от цяла градина с над 100 деца, бяхме 5 родителя. Егати незаинтересоваността, взимат ги в 5 часа от градина, а никой не идва на родителска.

# 402
Цитат
Еди,като къпеш бебо провери дали не слизат тестисите...

Деси, слизат, но само когато е топло и са издърпани, което май не е съвсем ок, но поне са долу.
Ще видим и детския уролог какво ще каже  Peace

# 403
Привет, момичета!
И аз не съм писала отдавна, но нещо ми куца организацията в последно време.....
Много болнички деца има, дано се оправят по-бързо. Да чукна на дърво ние засега държим фронта, в понеделник сложихме ваксината срещу морбили, добре я понесе, нямаше температура, зачервяване и т.н.
Сгодена, честити радости и от мен!!! Аз като чуя, че някой чака второ дете и направо се възхищавам на смелостта. Мен Елена така ме изцежда, че не мога и да си помисля за второ... Онзи ден се оплаквам на педитърката, че не съм спала цяла нощ без прекъсване от една година, а тя ми вика" давайте сега и още едно бебе, тъкмо по-зле няма накъде да стане " Laughing
Еди, стискам палци уролога да каже, че няма проблем и не се налага операция..
Кака Дора, ще стискаме палци на изпита, сигурна съм че ще го вземеш, и на твоята упоритост се възхищавам!
И аз имам с какво да се похваля или по-скоро да споделя, защото не знам дали е за хвалене - зимата ще се местим в стара загора, а нашия татко заминава да работи в чужбина, а напролет и ние се местим при него...Едно ми е свито, никога не съм била фен на живеенето в чужбина, но се надявам да е за добро..поне да осигурим на Елена по-нормален живот. Всичко стана толкова бързо, че още не мога да свикна с идеята, а и ще ми липсва Варна...Абе нещо мнг носталгично се чувствам напоследък...
Хайде, стига толкова от мен!
Пожелавам на всички да са здрави  bouquet

# 404
Здравейте и от нас Hug
И Ники прихвана вируса незнайно от къде. Беше нещо страшно ooooh!Такова зверско повръщане не бях виждала. Милият така се беше обезводнил, но за щастие овладяхме нещата и не се стигна до системи. Сега вече се оправя и пак започна с магариите Grinning

Пожелавам и на останалите болнички бързо възстановяване Hug

Еди, дано всичко е наред Praynig

Сгодена, лека бременност ти пожелавам и прекрасна сватба  bouquet

Миракъл, пожелавам ти всичко да се нареди и да е за добро. Аз също взех да се замислям за емиграция и то заради Ники. Нищо не ни е наред- ни детските градини, ни училища, ни здравеопазване /визирам само нещата, от които ще е зависим следващите няколко години/. Лошото е, че мъж ми не ще и да чуе. Толкова яко сме пуснали корени тука, че няма мърдане.

Кака Дора, ти си голяма фурия. Ще вземеш изпита и още как Heart Eyes

Добре поне, че времето е хубаво и още не ме е лепнала есенната депресия Mr. Green

Хубав ден ви пожелавам и приятни разходки Hug

Общи условия

Активация на акаунт