ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 450

Сгодена, честити радости и от мен!!! Аз като чуя, че някой чака второ дете и направо се възхищавам на смелостта. Мен Елена така ме изцежда, че не мога и да си помисля за второ... Онзи ден се оплаквам на педитърката, че не съм спала цяла нощ без прекъсване от една година, а тя ми вика" давайте сега и още едно бебе, тъкмо по-зле няма накъде да стане " Laughing

Ние също не сме много поспаливи, да ти призная и мен ме е малко страх, но поне вече неспането ми е навик!Загубих се защото сама организирах сватбата!Дано всичко мине по мед и масло с бебчо или беба!Пък и исля все пак да си споделям и с вас ,като по-рутинни тревогите, не само с юлските мами!Целувки мамчета! newsm51 EFP

# 451
Ееее,Онли,много гадно,ужас.Дано му мине на сладурко бързо и повече никакви бронхити.А лекарката...ми нямам думи,то аз вече се научих да различавам кога има проблем с дробовете,а тя как не е чула,не знам??!!Какво му изписаха на мишлето?

# 452
Хора, не се паникьосвайте толкова от ваксините, все пак за добро ги бием, цял свят го прави. За аутизма има 1001 версии, заради какво по-точно е зачестил. Аз лично не ги свързвам с ваксините, доста тежко е да се изкара морбили, пък и другите болести за които ваксинираме, повечето имат висока смъртност. Предпочитам да бия ваксина и да дишам спокойно, от колкото да си пълня главата с хипотези, дали предизвикват нещо. Всеки има глава на раменете си, и свободен избор. Решаваш биеш или не биеш и не се психясваш, какро каза Онли. Носиш си и последиците съответно, но няма защо да се паникьосват и другите майки.  Peace
Марина пак е с хрема, вече си мисля че е от непрекъснатото търчане напред назад, все е потна. Започнала е да тръшка всичко каквото и падне, хваща играчка и я хвърля, счупи за около една минута прахосмокачката и локомотива на кака си. Скарах и се сериозно, качих всички играчки на високо, и познайте, тя драпа докато не се качи на спалнята и не ги докопа, и всичко придружено с крясъци  hahaha Ще започна да ги закачам по стените.

Онли, дано всичко да е ок при вас. Аз засега крепя положението с бронховаксон, клеева тинктура, витамин Д и рибено масло. Сега съм поръчала от Щатите Коластра и зелени водорасли и ще давам всичко накуп. Направи ли още един бронхит, не в сандански ами не знам къде трябва да ги пратя....
Деси как се научи да различаваш проблема с дробовете, аз слушам с една слушалка, ама ако не са вече ясно изразени хрипчета нищо не чувам  newsm78

Сгодена всичко ще е наред Simple Smile Ние като се решихме за МАрина, основният ни довод беше, че тъй и тъй не спим покрай Никол, поне да отгледаме и още едно. Защото започна ли веднъж да спя, не се виждам пак обременена Simple Smile Толкова им се радвам как се гушкат и играят заедно, как Марина вечер се радва на кака си повече, отколкото на мен Simple Smile. Само да я докопа и я бута на земята да я гушка и целува. А Никол като кажа "Марина ми е сестричка" мед и капе от устата. Мъжът ми вечер понякога мрънка, че не може да си чуе мислите, защото са викове, крясъци, писъци, смях, рев....всичко, но аз предпочитам така.

# 453
  • Русе
ДХ3, изписа му Вентолин и АЦЦ по 3 пъти на ден, докато буха така, после  по 2 пъти 3-4 дни и накрая по 1 път 3-4 дни. Каза в никакъв случай да не се спират изведнъж сиропите. Тя в много крайни случай изписва антибиотици. А за онази как не го е просто не знам какво да кажа... Най-лошото е, че тя твърдеше, че е от зъби хремата и Т, а вчерашната каза, че няма нищо общо едното с другото. Как може лекар на 55 години да не го знае това?!?

# 454
  • Пловдив
Как може лекар на 55 години да не го знае това?!?
Може, може. Това, което аз знам, че ако Т е висока и не спада от една доза панадол, обикновено се дължи на нещо вирусно. Ако е вирусно, АБ не помага. АБ са само за бактериални инфекции, което както се изразява нашия джипи е нещо, което единствено той може да прецени след като види детето.
И Петър е на вълна качване по спалня, диван и де що може да се покатери. Давам вит.С и детски мултивитамини по половин таблетка и досега всичко му се разминава, надявам се да е така и занапред Praynig Напоследък спи страшно неспокойно, говори си чат-пат насън, проплаква от време на време, явно преживява наново случилото се през деня, а и може и зъби да са - след като излязоха първите 4 така и нищо повече не се появи - сега очаквам включване от почти всички наведнъж newsm78

# 455
Еди,баткото ми е с такава операция.Единият му тестис беше почти през цялото време в корема.Правихме я на 2 год в Пирогов,но от уролог д-р Момчилов.Операцията и част от изследванията бяха по касата.Бранков също е много добър специалист,отговаря на всички.До 2 год.възраст на детето  се изчаква.Не се притеснявай,ако имаш въпроси питай.

За ваксините-важното е детето да е абсолютно здраво,иначе има риск при всяка знае се.Аз съм ЗА ваксините,но и да не се прекалява.Да не се слагат,защото слага съседката,когато няма нужда организма.

Ние се подготвяме постепенно за ясла,Бобо началото на декември тръгва.

# 456
Здравейте,

Ние сме се изпонатръшкали дружно вкъщи от разни вируси, само най-малкото е ок засега, но докога ли ще издържи в тази обстановка незнам Sad.

Onlyone, да оздравява бързо детенцето. Със свещ трябва да ги търси човек адекватните лекари Sad. Страхотни сте на снимките Simple Smile.
joya, като разказваш за у вас, за повечето неща все едно и у нас си била Laughing
ginbay, питката е станала чудна Simple Smile.
Edira, дано всичко се развие по най-добрия начин при вас.

# 457
  • Ловеч
Минавам и аз да се отчета с питка и торта от прощъпулника
след търкалянето, това оцеля  Laughing 
и тортата с маратонки по размер на Алекс  Wink
OnlyOne дано бързо се оправи детенце  Hug Като ви чета на какви педиатри сте попаднали   Shocked и  направо съм си благодарна, че съм случила на педиатърка!

# 458
Xyzal ще пием до ваксината PeaceПротивоалергично било.А освен това ми казаха да не давам Панадол ако вдигне Т,а Хексалгин

# 459
Здравейте момичета  !
Отдавна не съм писала , но все не остава време.Сега докато наваксам ще ми е доста трудно  Hug.Ние също се причисляваме към групата на проходилите.Хвана се за лекарската слушалка  и беше страшно доволна.Хапваме почти всичко .Спим по цяла нощ - личи си, че вече сме по-големи .Ние също изкарахме този ужасен вирус - направо ми се разказа играта, но важното е , че вече всички сме ок. Ето и малко снимки от нас http://www.facebook.com/editalbum.php?aid=99198#!/album.php?aid=99198&id=1298872429

Обещавам да ви навестявам по- често   bouquet

# 460
Преди да тръгна на работа да драсна няколко реда...добре сме, малката има някаква задна хрема...но не ме впечатлява за сега. едното и венче е страшно набъбнало при кътника- дори белее и се усеща зъбчето .  Евентуално утре ще се водим по лекари...че като стане събота и неделя човек на никого не може да разчита...

Относно ваксините и аз съм много негативно настроена, от друга страна нямам сили да им се противопоставя, особено след възникващите проблеми след това. Не е обоснователно твърдението, че цял свят ги бие...западна Европа (Австрия)- много от страните имат право на избор!!! Япония имат най-ниска детска смъртност и никаква ваксинация- но явно там са над корпоративните фармацевтични интереси!  А тук задължително- иначе няма градина и няма училище...е нали всички там са ваксинирани...какъв риск има за тях?! Но не - тук нали сме много "напред" - задължително!

Да се похваля...моята девойка върви по доста минутки, вчера ходихме пеша до магазина и почти целия път го извървя...и като се измори сяда hahaha или протяга ръце, а днес ми взе ръката и започна да ме води из къщата- търси си игра детето Simple Smile
предната седмица ошари центъра - поцока поцока на една пейка -възстанови се и пак игра Simple Smile Като ви чета ние за цокането, тя е същата...като и свърши млякото от една страна сяда и започва да ми говори - ам ама амаа ...и аз казвам "ела давам другата " и тя весела идва и като кученце се намества...толкава е смешна Simple Smile Определено ви завиждам за спането...поне нощем да спяхме...макар да имаме бегло подобрение...

Да оздравявате бързо всички болнички!

# 461
Здравейте, цяла седмица ме нямаше, а само 5 страници сте изписали и успях да ви изчета. Много хубави и забавни неща имаше  Simple Smile, има и притеснения с болести и доктори  Sad, аз мога да кажа, че при нас има и от хубавите и от лошите.
Ради вече ходи много стабилно, вършее навсякъде, по всички по важни места в къщи- пералнята, банята, шкафовете в кухнята, като се отвори врата и на терасата и в килера. Много обича да ходи на вън и затова постоянно виси пред вратата и се опитва да я отвори, а като не успява се сърди. Той също е от сърдитковците, когато иска нещо мрънка и пищи и посяга да бие, яко се опитва да ни действа. Мисля си, че вече разбира голяма част от това, което му се говори, имам чувство, че страшно бързо расте и че ако до вчера е бил бебе, което просто няма да схване за какво става въпрос, то сега не само, че схваща ами и го извърта в негова полза  Naughty. Но иначе много обича да гушка- дали ще е играчка, пелената за сън, чехлите и обувките ни Grinning или пък нас , много е миличко Hug
Сложихме и заключващи механизми по шкафовете, но стигнах до извода, че е по- добре да няма опасни предмети на достъпно място, защото все се случва някой да не затвори качествено!
Честито и на всички проходили напоследък  Hug!!!
Виждам, че много от нас са направили питка -слънце за прощъпулника, найстина става много много лесно и е вкусна.
rumi73 ти си майсторка и затова и питката и тортичката ти са супер  bouquet, а Алекс е голям сладур, да ти е жив и здрав и да тичка мноооого!
За болести и лекари аз вече нямам думи...Днес ходихме при лекуващия ни лекар от Терапията, да види контролната снимка след пневмонията. Каза, че детето е мн по- добре, но и че ще има много дълъг период на въ зстановяване, може до 6 мес. Аз притеснена му казах, че  5 антибиотика ми се виждат много и че би трябвало да се е оправил, а той каза, че ако се налага може да са и 10-15  Shocked. Иначе зписа пак разни лекарства, но без АБ. Ради също е на Бронхо-ваксом, освен това и Имуно кеър дропс за имунитета. казаха ни и комплексни витамини 10дена се пият и 20 се почива за 3 мес.
Еди и на Ради 1топка е по- нагоре, но казаха, че не е проблем Peace
dessy77  какво значи "подготвяме се постепенно за ясла", документи ли що ли?

# 462
  • Русе
rumi, невероятна си! Страхотна торта, а за питката нямам думи!

Честито на всички палави краченца! Да тропкат смело напред!

Lilcho, бързо оздравяване на всички и дано малчо го размине! Още веднъж благодарности за споделената рецепта питка "слънце". Hug Тъкмо направих "репетиция", че в събота ще правим прощъпулник! Не съм правила никога питка, а смятам че се справих доста добре!

Днес нашият хулиган стоя наказан в ъгъла!  JoyУмряла съм от смях! Накъса едно цвете и баба му го сложи наказан! А той стоя 10 секунди и тръгна нанякъде. След 2 минути се върна и се самонаказа!  Joy Сега като му кажем да върви наказан в ъгъла и той отива!  Joy

# 463
И двамата са болни,аз съм с болно ухо и набрал пръст на ръката.Просто супер.Сега ще ви чета,че дне само по лекари висим.

# 464
И двамата са болни,аз съм с болно ухо и набрал пръст на ръката.Просто супер.Сега ще ви чета,че дне само по лекари висим.
Деска ако си падаш по алтернативи - за ухото се затоплят листенца от "дебела Мара" - вид кактус е. След като на мен ми накапаха такова, повече не направих отит.
За пръста се превързва с листенце живовляк. Има способнастта да "изсмуква" гнойта. Пръста става като престоял във вода и се появява неприятна миризма, но на майка ми с това и спасиха кутрето, което бяха обявили за гангренясало  Peace
dessy77 Всичко, което и аз четох по темата ми вдъхна смелост да изчакам. Определено искам да си го видят в България. Тук всичките ни приятели са на мнение, че дори детето да не е за операция, ще кажат, че е защото от това ще приберат минимум 5000$ от нас и не се знае още колко от застрахователите. За съжаление тук  здравеопазването май е най-големия проблем на тази държава. Поне в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт