Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Пуре чудни питки и ястия
Златина обожавам бамя
Мими,3Х,Дипсито,Марабу,Петя,Танита,Росонера,Ивка,Винце
много вкусно и разнообразно
Красимира,Мари ета,Гуинет стилно и апетитно
При всички е прекрасно  newsm51
За днес една бърза супа топчета и кюфтенца със сос и пак кътми  с кашкавал  и топено сирене и сладко по рецептата на Винце/снимка по късно/.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:05 от megansg

# 106
  • Torino,IT
Набързо публикувам обяда
Крем супа от зеленчуци и мъфини с канела

Приятен следобед на всички  bouquet

# 107
  • на втория етаж
  Днес сме на зеленце с карначе:

# 108
краси.мира-радвам се,че ти харесаха питките ми! Heart Eyes
Аз сложих 20 гр. жива мая/и айрян вместо вода/ и втасаха общо за 30 мин/15 за тестото и 15 мин. след разточването/,а печенето е супер бързо,така че няма да ти отнемат много време. А с този вкусен дип от авокадо как ще си подхождат,ммммм.... Hug
Мари-ета,3хi,Гуинет,Меганс,много благодаря,радвам се ,че ви харесаха моите нещица! Hug  bouquet
Гуинет-много идейно и апетитно тирамису с тези купички!Аз съм се снабдила с бишкоти и маскарпоне от поне месец,но все умувах как да го оформя за мен да е класическо,а за другите-с плодове,че не го обичат с горчиво какао.Сега вече ми се избистри,остава да го направя! Hug

# 109
  • сред люляците
Ееей, аз докато се включа в новата тема, вие ще я изпишете...
Днес правих джобчетата на Лабрекс. Станаха чудесни  Hug Сърдечно ти благодаря за рецептата   bouquet

# 110
  • забравих си мисълта...
След като установих, че в тази тема  няма публикации от нашите двама младежи  Naughty (къде ли са се покрили  newsm78)  ще си позволя да кажа:

Мили дами, вие сте чародейки, вълшебници, кулинарни магьосници!   bouquet Невероятни сте!  Naughty Не ви споменавам поименно, тъй като всяка една от вас е поднесла вкусно и с много любов приготвено кулинарно вълшебство.   bouquet

От мен баница с тиква, канела и орехи

и баница със сирене и яйца.

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:08 от Venetta

# 111
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Вени, получих сърцетуп при вида на тоз твоя тиквеник  Crazy/щото ние по нашия край така си му казваме/.
И след вчерашните тикви тука дето ги бяхте изтипосали май ще взема да ида до пазара...щото, срам, срам не срам  Embarassed- тази година само една тиква си отгледахме и нали е голямшка, ще си я пазя за Бъдни вечер...

Гуинет, тирамисуто все едно не съм го видяла /обожавам Grinning/, обаче свинското ти не мога да пропусна, мням.
Меганс, супичката ти си я "крадвам" за утре, а Илрай как ме изкушава и тя Hug...
Лина, нещо не виждам последната снимка, но си представям колко е вкусно Peace...

# 112
След всички вкусотии,едно скромно обядче от мен Peace

Приятен ден ,аз тръгвам на работа Flutter

# 113
  • забравих си мисълта...
Ауууу, Вени, получих сърцетуп при вида на тоз твоя тиквеник  Crazy/щото ние по нашия край така си му казваме/.

Мила Mar.eta и аз получих сърцетуп. То, да не кажат, че някоя жена не ходи на работа, домашната я отписват веднага. Аз обаче не мога, и няма да забравя, че от 07:00h до 11:00h бях в кухнята и направих 3 тави с тиквеник (то и ние така му казваме) и две тави баница със сирене и яйца. За нас, за дъщеря ми и за майстора. Та това ще им са баниците за тази година, че може и за догодина до пролетта поне, такива са моите намерения Wink. Оплаках се, сега ми олекна!!Grinning

# 114
  • ВАРНА
beniii ,че защо да е скромно?Я,колко вкусно изглежда!
 А ние днес сме на сочна запеканка

# 115
  • сред люляците
Ееей, Вени, такава баница с тиква правеше баба ми. Беше най-страхотната баница. И аз днес правя тиквеник, но с готови кори. А тя правеше с точени. Не знам дали ще достигна някога нейното майсторство...

# 116
  • Русе/София
Бени радвам се много да те видя,че си се завърнала в тази вкусна тема.
Съжалявам за спапа,но не се удържах.

# 117
Да се запиша и аз най-после в новата темичка със снощната вечеря:

Тараторче                                                                                                                  Яхнийка от зелен боб със синско  Heart Eyes

Ох,Вени,този тиквеник ще го сънувам  #Crazy!Така ужасно ми се прияде сега  Embarassed

# 118
Принцески

Салатка с последните градински домати

Едно хлебче

Яхния-кюфтета(тип По Чирпански)

Мляко с ориз

# 119
Най- сете имам снимка, с която да се запиша в темата, че да не изтървавам вкусотиите и красотите!  Simple Smile

Пирог със сирене (солен кекс с майонеза, сирене и пресен-зелен лук)

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:20 от pina

Общи условия

Активация на акаунт