Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

Lois.. не се бях сетила за елда в салата. Благоадяр за идеята!  Hug Много вкусно изглежда!  Peace

Винце, бъркаш ме с някого... аз елда в живота си дори не съм опитвала, та камо ли да приготвя салата с нея  Grinning
Да, извинявам се....ooooh! Шеееееемет съм   Crazy   Беше за mari-eta  Peace Твоя кулинарен блог е уникален!!!  #Crazy Големи вкусотии има...страхотна си!  Heart Eyes    bouquet

vanillla...браво на детето,много хубави бонбонки е спретнало. Heart Eyes   Ама и ти си майстор фотограф  Hug

# 91
Ейййй,застудя времето,и темата взе да навърта страници с бясна скорост ooooh!.
Пина,и аз обичам умерени нестандартни вкусове,както в салатката ти,любител съм и на червеното цвекло,на крушите също,така че,твоята не бих я отказала по никой начин,много беше съблазнителна. Peace
А този ябълков сладкиш в твое изпълнение определено и ненапразно подскокороса дамите тук,включително и мен,ще взема и аз да  го направя!
За да не разтягам повече поста си като акордеон,ще отбележа накратко ,че си харесах хлебчето на В12,кремчето с ананас на Вив-мив,тортичките на Деликате и 3хi,бухтите на Камерън и Мадла, а Алекс97 направо ме разби с тези топчета със заливка-добре,че даде и линка към темата,как така съм я изтървала не знам,но непременно ще се пробва. Peace

Да се запиша и аз с джоб-питки по рецепта на Pety,които до последно не вярвах,че ще бухнат,но взе че стана,много са вкусни,моите хора у дома много ги харесаха,благодаря за рецептата  bouquet !
            и тук
картофен огретен-моя импровизация
сатленка Стара планина на Бони-много добро попадение Peace

# 92
Амиии newsm78, да взема и аз, начинаещата, да се похваля с първите си готварски опити. Попаднах на тази и на останалите готварски теми във форума и разглеждайки ви, така ми хареса всичко, което видях, че ми се прииска да готвя всеки ден. А това е тема табу за мен. От всички домакински неща, това ми беше най-омразното. И така по малко, първо с един кекс, който много харесаха, после с друг, после дойде ред на салати и гозбички и без да се усетя...незнайно как, но започна да ми харесва.  Такъв мерак ми дойде, че мъжа ми прекара половин ден с мен в покупки на домакински тави и купи, докато не ми е минал мерака за готвене Joy
Разбира се не мога да се сравнявам с вашите творения, а и често, започвайки нещо изпадам в ужас, че няма да се получи. Чувствам се все още несигурна и затова предпочитам да няма никой около мен, за да ми е по-спокойно.
Едно от нещата, които ми се получиха много добре и апетитно беше свинско месо с бамя, то не че е кой знае какъв ребус, но аз се радвам, че ястието се хареса. Нищо не остана от него.

И благодаря ви, че ви намерих  bouquet

# 93
zarina ,обожавам такава манджичка с бамя,а твоята изглежда супер!Справила си се чудесно,ама то в това съмнение няма,защото който чете тук прихваща бързо мерак за готвене,че и се научава на много неща!  bouquet

# 94
ето малко снимки от преди няколко дни Laughing, а сега започвам да разглеждам красотите ви Shocked

по рецепта на Лабрекс   bouquet

# 95
mimiP27, като ги гледам сега твоите палачинки с пълнеж (на Руска салата ми прилича), направо ми идва да си изям монитора.  Не е полезно сутрин да се влиза тук... Довечера ще ги направя и аз.

# 96
Вчера не готвих, правих това
Грозде в марината за ястия с месо.
Днес имам цяла кофа зелени домати още им се чудя.

# 97
tzarina , добре дошла в темата на лудите готвачки!     bouquet
Чудесно и апетитно изглежда ястието!  Peace
pure elixir ,чудесни питки!  И аз съм ги набелязала,ама все нямам толкова време напоследък... 
Аз правих тиквички огретен,ама без снимка...
Снимки:
Дип от авокадо,сирене и заквасена сметана

Мъфини с банан,захаросан джинджифил и овесени ядки

# 98
Момичета, адмирации - отново големи красоти!
Аелис, благодаря ти за рецептата, все още не знам кога ще имам време, но задължително ще го направя - следващият чийзкейк, който правя, ще бъде по твоята рецепта! Страхотен е и блогът, все още не съм разгледала всичко, но не бих пропуснала нищо!

# 99
  • София
заинтригува ме този сладък соев сос. къде може да се намери? Grinning
Ако е към мен въпроса  Laughing а дори и да не е , пак ще ти отговоря - на фирмата HEINZ е . Има го в Пикадили и в Била , а аз го купувам дори от кварталния супермаркет  Peace

Има и на други фирми. потърси в големите вериги. Доста по-гъст е. На мен лично много ми допада.

# 100
  • ГОре на черешата...
Вие не спите май, пак цяла камара вкусотии сте показали...мернах едно свинско с бамя и аз, дето бамя не близмвам, ми се прияде, поздравления за tzarina , чудесн дебют  bouquet!
Пур Елексир, запеканктата ти изглежда защеметяващо, питките - също Peace!
mimi P27 , Мери Попинс, Пипинце, Винце, Марабу, Пети, чудесни трапези Peace!
Краси.мира, грабвам си мъфинче Wink!
Россонера, благодаря за комплимента, но тък има къде-къде по-разтропани домакини от мен! А за питката - ми, такова, като извадих есените дрехи и едва се намъкнах Embarassed, та малко ще поспра с питките, инак ooooh!...

И да не съм капО, щото има боб и телешки пържоли от вчера и не смятам да готвя - едни елемнтарни като приготвяне, но пък доста вкусни
Бисквити "Черна мазурка":

# 101
  • Русе/София
Привет.Невероятно меню си представила елексирче,tzarina бамята ми е едно от любимите неща,г-жа Стихийно бедствие мммммм,краси.мира-не бих се отказала и от твоето меню,mimi P27-чудесно представяне,mery poppins1-много апетитно,Pipinka,RuVe,Винце-много добри предложения за рибки,matze- страхотни шницели,Pety пилафа е убийствен, marabu-ах,тези крилца.И изобщо темата прелива от вкусотии.Адмирации за което  bouquet #Crazy.От  мен скромно-панирано филе от бяла риба
Приятен и успешен ден.

# 102
  • не там където искам
Не знам дали се справих с качването на снимката,но пък искам да поздравя Лабрекс за страхотния ябълков сладкиш  bouquet    Справила съм се ,но май е доста голяма снимката,моля да ме извините сега се уча.

# 103
  • от точка К до точка С и обратно
Добър ден, момичета!
Отново страхотни идеи и майсторски изпълнения!
pure elixir, джобчетата ти са като за изложба! Peace mimi P27, менюто ти е много апетитно  bouquet! tzarina, много вкусен дебют! Simple Smile
Venetta, TheNMaster, The Girl, matze, anisunshine, В12, Madla, 3xi, delicate, labrex, megansg, Tannita, страхотни печива!  chef alex_og97, останаха ми очите в твоите топчета!  bouquet
rossonera, комплименти за твоето Данубио!
mery_poppins1, много вкусно меню!
Благодаря на Аелис за доверието! Дано ви е било вкусно!
ilrai78, Винце, благодаря за добрите думи!  Blush
Извенете, ако съм пропуснала някого, но всички публикуващи тук стават все по-добри и затова всеки заслужава похвала! За всички   bouquet!
При нас
Салатка                                                                                      Карамелизирано свинско с бира и кнедли                                                 Тирамису

Хубав да ви е денят!

P.S. mari_eta, разкажи повече за тези бисквитки "Черна мазурка", в смисъл направо давай рецептата Grinning!

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 14:27 от Гуинет

# 104

Общи условия

Активация на акаунт