Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, вашите вкусотийки ми събраха очите  Crazy
Ще спомена само последната страница
ивка27 , представям си топлите ти питки вътре сложено сиренце и чубричка ....мммммммммммммммм вкусно!
rossonera , много обичам тестени неща и твойте хлебчета бих опитала с голямо удоволствие  Peace
Tannita , да не говориме пък за тоя фантастичен сладкиш, който си направила  Peace май в скоро време ще го правя и аз  Crazy
Аз малко прозаично - фрикасе и пил. филе на тиган с бланш. картофи и замр. зеленчуци
Десерта не го снимах,защото се поувлякох в нета и лееееееекичко ми прегоря отгоре.  Embarassed Иначе е бутер пита с ябълки.

# 76
  • Варна
заинтригува ме този сладък соев сос. къде може да се намери? Grinning

# 77
заинтригува ме този сладък соев сос. къде може да се намери? Grinning
Ако е към мен въпроса  Laughing а дори и да не е , пак ще ти отговоря - на фирмата HEINZ е . Има го в Пикадили и в Била , а аз го купувам дори от кварталния супермаркет  Peace

Днешната ни вечеря -
Мезета -

Пъстърва на грил тигана -

Мусака за малкия -

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 21:40 от Pipinka

# 78
Хей, момичета и момчета!!! Изгубих се аз, но да съм ви забравила - нееее  Naughty няма такова нещо. Следя си ви редовно и преглъщам от удоволствие  Party Бяхме по мероприятия тия дни и не съм готвила, но днес най-после успях  Simple Smile
  Филе от риба тон и любимата картофена салатка с репички. Мммммм  Crazy

# 79
Малеее,  какви красоти сте наготвили  пак!  #Crazy  Момичета, страхотни идеи намирам тук!   bouquet

У нас  тази вечер се яде това  Hug

Шопска салатка

Панирана бяла риба с картофени рости

Десерт-тарталетки с ванилов крем, сметана и ягоди. Правих ги за първи път и много се харесаха!! Влизат в листата с фаворите ми... Flutter  

Каня се тези  да правя на Лабрекс ябълковия сладкиш..ама се чудя и между медената и торта... Crazy  Както и картофените кюфтета на  пеп-4o ... Crazy

Lois.. не се бях сетила за елда в салата. Благоадяр за идеята!  Hug Много вкусно изглежда!  Peace

RuVe...риба тон с картофено пюре, ми е любимо!  Hug Аз слагам в пюрето и  нарязани на дребно маслини и зелен лук...става много вкусно!

nano...и твоята торта медовик ми изглежда вкусна. Би ли споделила рецептичката?  Peace

Имам питанка-някой правил ли е картофи Соте  и ако може да сподели хубава рецепта! Praynig

# 80
  • DE
У нас днес
шницели от картофи, пушено месо и кашкавал.

Спокойна ноЩ !

# 81
За днес ливански пилаф с леща и ориз.

# 82
# 83
  • Sofia
може ли рецептата за тарталетките с ванилов крем? Изглеждат много вкусни  Praynig

# 84
може ли рецептата за тарталетките с ванилов крем? Изглеждат много вкусни  Praynig

Може, sapunci Hug  Кликни тук   Peace

# 85
Pety, може ли рецептичка за твоя ливански пилаф с леща!    Praynig

# 86
Pety, може ли рецептичка за твоя ливански пилаф с леща!    Praynig

Заповядай!!

# 87

Имам питанка-някой правил ли е картофи Соте  и ако може да сподели хубава рецепта! Praynig
[/b]
Заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg12970081#msg12970081

За теб винаги! Hug

# 88

[/b]
Заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg12970081#msg12970081

За теб винаги! Hug

Мастерче, много ти благодаря!  Hug

Pety...и на теб!  Hug

# 89

Lois.. не се бях сетила за елда в салата. Благоадяр за идеята!  Hug Много вкусно изглежда!  Peace

Винце, бъркаш ме с някого... аз елда в живота си дори не съм опитвала, та камо ли да приготвя салата с нея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт