Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 60

Хареса ми! Ке го направя тези дни! Нали мога да използвам агар-агар вместо желатин? И сладко от череши?

# 61
 Аелис,блогът ти е страхотен. Поздравявам те за чудесното и полезно хоби. ще си открадна няколко рецепти,може да добавя към рецептата нещо от мен,и ще кача снимки с утонение,че са от твоя блог. 

# 62
Зайка-Байка, кой каза карфиол в млечен сос и не даде рецепта?  Laughing

Г-жа Нервакова, охлювите са по една идея с бутер тесто на Лабрекс май (шапка долу за Лабрекс!  Grinning   bouquet ), но вместо лютеничка и саламче смесих тахан (2 супени лъжици), мед и орехи (и по дребни можеха да са)... Мажеш разгънатия лист бутер тесто, ако обичаш по-сладко - ръсни и захар, свиваш на рулце и държиш във фризера за 15 мин да стегне. Вадиш, режеш и печеш на хартия (аз пека на вентилтор, средно, трето ниво, 180 градуса, 30 мин)...

Бон апети!!!

# 63
Г-жа Нервакова, охлювите са по една идея с бутер тесто на Лабрекс май (шапка долу за Лабрекс!  Grinning   bouquet ), но вместо лютеничка и саламче

Стоева, Стоева е с охлювчетата- пица.......Лабрекс обаче не остава по-назад от нея...и двете са върхЪ!

# 64
Привет и от мен   bouquet Колко много страници сте изписали вече от новата тема, няма да ви изреждам, че трябва цяла вечер само това да правя  Laughing, затова пускам си топчетата със заливка и се връщам да ви чета  Wink

ПП. Така и не разбрах на кой е рецептата  newsm78, май на мама Цоцоланка, но не съм сигурна,  затова пускам линка  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378329.msg10438457#msg10438457

- тук по-пре-пре-препечени по поръчка на младежа

-  и парчета от втората тава, щот от първата не остана  Laughing

И трябва да ви кажа, че е страшно мека, пухкава вкусотия  Peace

# 65
На 5-та страница успях и аз да се запиша с днешната вечеря.
Печени чушки с доматен сос:

Картофена салата:

И панирани пилешки филета с кашкавал и шунка. Полуфабрикати са, но са вкусни  Blush:

И да ви кажа, че сте страхотни домакини. От вас черпя много идеи, благодаря ви   bouquet.

# 66
  • Варна
Толкова много прекрасни неща сте приготвили,че и аз не мога да ви изредя с похвали за всички вкусотии.
Изразявам си възхищението от творенията ви  newsm51
При нас салатки,кюфтета,катми по рецептата на Винце  newsm51,мерси много вкусни,руло с орехи и сметана

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 06:34 от megansg

# 67
Благодаря на всички които се отзоваха на ЛС по въпроса за сладкиш без яйца и мляко.
Сиер твоята торта ако е такава дай рецептичка.
Горе долу поизмислих нещо Peace

# 68
Благодаря на всички които се отзоваха на ЛС по въпроса за сладкиш без яйца и мляко.
Сиер твоята торта ако е такава дай рецептичка.
Горе долу поизмислих нещо Peace

Тук съм споделила една глазура, препоръчвам ти я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.1125

# 69
  • Пазарджик/Лондон
Мама Цоцоланка , не съм правила нищо с агар-агар, но съм чувала, че успешно замества желатина, така че няма проблем.Що се отнася до сладкото - с череши ще стане върхът Hug.

mama otilia , радвам се, че ти е харесал блога ми и ти благодаря за милите думи  Hug.Много ми е драго, че ще ползваш мои рецепти за основа на твои Hug.

alex_og97 , и аз съм им хвърлила окото на тези топчета, като гледам твоите - ще се правят май в края на седмицата Wink.

# 70
Видях страхотни неща , момичета ! Браво !
От мен съвсем скромно / и ужасни снимки  Sick / нещо имам проблем с разделителната способност на апарата  Confused

Паниран карфиол :

Панирани банани със сладък соев сос :

# 71
Записвам се с една стара снимка на едно апетитно пиле в компанията на картофки

# 72
Хайде и аз да се цопна в новата тема с един Сладкиш със сливи и крем сирене

# 73
Момичета, не мога да изброя всички ви и вкусотиите, които сте приготвили... Радост сте за очите винаги, когато вляза тук! Поздрави!   bouquet

mari_eta, да се обърна към теб, като към много разтропана булка. Очаквам в скоро време от теб отново зашеметяваща питка, нещо ми се губиш напоследък с тестото. Simple Smile

Аз днес спретнах само Хлебчета "Данубио" по рецепта от блога на Lois.

# 74
  • Варна
Докато се включа и нова тема. #Crazy
От мен тази седмица правих питки.

и агнешко печено направо от тавата. Tired

и сега ще ви разглеждам, че и предната тема не съм доразгледала  bouquet

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 20:15 от ивка27

Общи условия

Активация на акаунт