Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
Вив-мив, една съфорумка от съседна тема ми каза тази комбинация и на мен и големият ми син днес ни хареса - не, не варя елдата - заливам с гореща вода в съотношение 1:2 /елда:вода/ и похлупвам - съвсем скоро тя се разпуква и поема водата.
Останалото - краставица и домат на дребни кубчета, овкусих със сол, зехтин и лимонов сок. "Носи" и магданоз, но аз не обичам Sick.

# 46
Аелис, много ми харесва чийзкейка ти - много е стегнат и парченцето е мнооого добре оформено. Как постигаш този блестящ ефект, рецептата по-особена ли е?

# 47
 Сготвих унгарски гулаш,побългарен. Снимки не слагам,защото не е красиво ястие,но е много вкусно. 1 кг. свинско месо нарязано на хапки,без тлъстини, запържих с 2 глави лук,моркови,много чушки и консерва домати. Сол и червен пипер,доливам вода,оставям да заври и готвя 3 часа на слаб огън. Побългарих,като нарязах и тиквички и ги добавих 40 минути преди да е готово. Става много вкусно-месото буквално се разтапя в устата.

# 48
  • Благоевград
Здравейте, ето ме и мен  Hug Страхотни неща, както винаги   bouquet

# 49
От мен - Торта (средния блат е Меден сладкиш- торта) на labrex   Heart Eyes

Пепика,благогаря за новата темичка!  bouquet
Много е вкусно при всички Hug

# 50
Не, не мога да изброявам поименно, прозорчето започва да ми подскача. Sad На някой случвало ли му се е? newsm78
Затова комплименти за всички, страхотни неща правите и показвате, момичета!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet  chef

Аз само с едни пънчета, тип курабийки, но вкуснички. Peace

# 51
  • Русе/София
Здравейте кулинарки,и кулинари.За да няма сърдити,няма да изреждам,но да знаете-бурни адмирации от   bouquet  chef #Crazyмен. баницата на Морена,и тортичка
Приятна седмица

# 52
Мари_ета, благодаря за рецептата   bouquet

# 53
  • Далечният изток
Здравейте и от мен в новата тема. Пепика,   bouquet!

Много благодаря и на Labrex, Venetta и meqansq. Благодаря, момичета, за милите думи!   bouquet

Отново много вкусно тук. Адмирации за всички!

От мен няколко снимки от събота и неделя. Извинявам се за качеството им...

паниран кашкавал

пилешки  хапки с корнфлейкс

бухти

и от днес гъби със синьо сирене и кашкавал

И разни други работи, неудостоени със снимка...
Приятна вечер!  Hug

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:33 от Камерън

# 54
Добро утро!
пеп-чо, зная правилата, снимката ми на сладкиша е на последната страница на старата тема, а тук си преместих отговора към labrex/но не се сетих, че има ЛС за тази цел/ Rolling Eyes. Т.е не беше просто "запис"  Hug

Сиер, между твоя и моя пост снощи  имаше поне 4 със "запис" или само емотикон дори.  Naughty Naughty не съм имала предвид теб ни за секунда. Модератор е изтрил както тях, така и следващите постинги "запис" след моето мнение.  Peace

Краси, много хубави солнички  Peace със здраве да си ги ползваш!
delicate , чудесен сладкиш    bouquet
kristina(1986), радвам се, че картофените кюфтета са се получили добре  Hug
А мъж си го похвали, моя син сложи да ги размразява в тенджера с вода  Joy Joy и после се чудеше как да сгъсти "картофения сос"

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:53 от пеп-4o

# 55
  • София
Здравейте, направо ви се възхищавам колко красиви и вкусно изглеждащи ястия готвите - страхотни сте.
Моят мъж беше рожденник  и  ето някои от нещата, които приготвих, защото не всичко успях да снимам

бухти - те бяха за закуска

руска салата

сърмички с лозов лист с ориз и стафиди - стана сполучлив експеримент  и   грилирани ролца от патладжан със сирене и чесън

питка

и тортата

# 56
  • varna
Може ли рецептата със свинското?Изглежда много апетитно!

# 57
Изпуснах ви.......Ама аз знам,че тук нивото се поддържа високо.....Нямам време да снимам, да свалям от фотото, да качвам после снимките.....

От мен скромна питка......

За всички ви Hug Hug Hug

# 58
  • Пазарджик/Лондон
Apr , извинявай , че така късно ти отговарям, компа беше зает Sad.Заради желатина сигурно се режеха такива хубави парченца, ето рецептата :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/10/blog-post_7865.html

# 59
  • София

Браво на всички вас! И днес сте пуснали много красотийки   bouquet
За днес проста бобена чорбичка

пица на клечка по идея на Anuick

и да се  похваля какви орехи си купих вчера ( малкият е само за съпоставка)
http://media.snimka.bg/7369/020992677.jpg

Весела и спорна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт