Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Стоева, а аз къде съм в цялата схема на коментара? Crossing Arms

Алекс, радвам се,че топчетата са ви харесали.....

Къде е другарката Лабрекс?.....Снощи заради нейните джобове съм стояла до 12ч. посреднощ....Но пък имахме закуска, а и децата нещо да си вземат за училище - Джоб Лабрекс

Хубав ден, момичета!!!

# 166
Здравейте и от мен! Много вкусно тук...
От мен една баница с праз и сирене и постен гювеч:

# 167
Стоева, а аз къде съм в цялата схема на коментара? Crossing Arms

чаках те да се появиш със закуската на децата  Hug
А джобовете са прекрасни   bouquet  докато младежа ни беше тук, ги поръчвах от една пекарна, която ги правеше такива и се оказваха несравнима помощ в закуската.  Сега обаче госпожицата яде хляб колкото коте и не си струва ни да правя, ни да купвам.
alex_og97 , страхотни ти са трушийките, но лютивката ми напомня, че моята  първа доза вече свърши  ooooh!
Смайли, в неделя обещават хубаво време  Hug

# 168
tzarina, нищо сложно в това пилешко. Прибрах се от работаи набързо нарязах всичко и заедно ги сложих в йенската танджера, без капак във фурната. Сложих пилешки пържоли от бут - нарязани на хапки, 2 глави кромид, 3 печени чушки, соев сос, къри на прах, сол, суров сусам. Всичко разбърках с ръце и готово. Получи се много вкусно и всички си го хапнахме.

# 169
Да си покажа обяда:

- винен кебап

Пепи, даже още в петък  Hug

# 170
  • забравих си мисълта...
Esy, Smiley*, Pure Elixir, Labrex, Delicate,  Пеп-4о, Селма TheNMaster, Мама Цоцоланка, Apr, много е вкусно и съблазнително при вас.

Просто Хари,  ето заповядай  Баница с тиква, канела и орехи

# 171
Къде е другарката Лабрекс?.....Снощи заради нейните джобове съм стояла до 12ч. посреднощ....

Тъй бе, заради джобовете на другарката Лабрекс стояла до сред нощ.............ми да беше Фърлила некой и друг джоб насам, че като ги гледам и направо виждам в тях шунката от хладилника с кашкавалче, доматки, краставичка, чушчица и....... Май и на големина си ги докарала добри! Маме, много апетитно изглеждат, нищо, че са празни!  bouquet  chef

От мен един хачапур, че не ми се разправяше да правя мини хачапурки. Grinning

# 172
  • от точка К до точка С и обратно
labrex, хачапура ти изглежда много респектиращо Simple Smile, като гледам пирога със сирене на pina все едно съм в кулинарен сериал - labrex отвръща на удара Simple Smile
alex_og97, ХВАЛА на теб!    bouquet Гледам и Селма е в отбора на неуморните с поредния вкусен кекс Simple Smile.
Менютата на пеп-40 и lu4a много ми се харесаха, на Винце и esy също!    chef
Меганс, mari_eta, Smiley*, delicate, pure elixir, благодаря за добрите думи.   bouquet
 pure elixir и у дома имаме кашлящи от какаото и затова избрах варианта с индивидуалните съдчета - наистина е удобен Simple Smile
И аз като Винце, delicate и labrex тези дни бях на вълна "родопска кухня" и взех, че направих първия пататник в живота си по рецепта на
Сбъдваща мечти. Много вкусно се получи.
Ето го и нашето меню:

Пататник                                                                      Парченца                                                       Телешко варено                                          Бисквитена торта с карамел

Успешен ден!

# 173
От мен един Кекс с кола

и парченце

# 174
От мен един Кекс с кола
Може ли рецептата, изглежда много ммммммм вкусен  Crazy

# 175
  • Благоевград
Днес продължавам с моите измишльотинки  Laughing
Крем супа от зеленчуци с маслинки

Краставички с крема сирене и подправка за таратор  Laughing

# 176
Разбира се  Hug Кекс с кола(може и с лимонада или газирана вода)
5 яйца
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. кола (или лимонада)
1/2 ч.ч. олио
3 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
Захарта и яйцата се разбиват заедно и след това се слагат останалите продукти.Пече се в предварително загрята фурна.
П.С. Кекса удвоява размера си в тавичката и винаги ми става сполучлив  Peace Изяжда се веднага с айрянче   eat

# 177
Ей, браво! Страхотни идеики Simple Smile.
От мен набързо едно Желе от Дюли

# 178
Темата набира толкова голяма скорост с всички вкуснотийки,които показвате  Peace
zaika baika , толкова добре си направила желето  Peace
The Girl , кекса ти е станал пухкав и съм сигурна,че и вкусен  Peace
labrex , хачапура ти е толкова златист----ммммммммммммммм  Crazy
За следобедна закусна направих бананови мъфини /съжалявам,че не запомних на кой е рецептата  Embarassed, може би на Петя Rolling Eyes/
Станаха много мекички и вкусни.
Още докато разпределях сместта във формичките се носеше много приятен аромат от бананите.
Crazy

# 179
  • При елфите ...
Да допълня колекцията от кексове/кексчета.

Кекс от пълнозърнесто брашно с мармалад от сини сливи

Общи условия

Активация на акаунт