Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
аз имитирам,че съм на диета,затова минавам само набързо Wink

Пиле със сметана и топено сирене Peace

# 241
Ето я нашата вечеря за днес:
Свинско месо с ориз

И от вчера(мъжо все пак е снимал омлета си):
Омлет по специална рецепта на мъжа ми:

# 242
Привет кулинарки-гурманки!   chef Изплакнах очи с вашите вкусоти... Heart Eyes

А аз днес  спретнах  Аладинките на Аелис   bouquet Много вкусни  Heart Eyes Аз   само им добавих настъргана ябълка, че ми беше останала...

И  печена сьомга в хартия  

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 21:30 от Винце

# 243
аз имитирам,че съм на диета,затова минавам само набързо Wink

hahaha hahaha hahaha hahaha

Усуканата пита на Танита и Питка - Вечерята не съм я снимала - тиквички суфле......

# 244
Панирани сирени хапки, оваляни в сусам/ много обичам сусам, дори  и в салатите го слагам /  Crazy
........

Винце,как ги приготвяш,може ли да дадеш рецептата?

Да, заповядай!   bouquet  Много са лесни!   Hug    Г-жа Нервакова , малкия разбойник  как ще издържи...ми те голяма вкусотия тези охлювчета!  Laughing Heart Eyes Apr, ами лесно се режат на квадрачета,  когато сиренето е тъврдо. Освен това, след като ги овалям  накрая в сусама , леко ги притискам с пръсти и с  дебел нож/ стената/от всички страни ...и така им се запазва формата.  Hug Но си е  играчка, но пък е голям фън... Crazy

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 20:15 от Винце

# 245
Здравейте момичета  Hug Всички сте показали страхотни неща  , но тази "Ледена кралица" направо ми взе акъла  Crazy Аз в този живот , едва ли ще успея да направя подобно нещо ... Simple Smile
От мен бейби моркови задушени в масло за немесоядния мъж :

Страхотната баница /пай/ със спанак на Мастърчето за което сърдечно и благодаря   bouquet Невероятен е ! На 33г. проядох спанак  Laughing -

# 246
Ето и моето ПИЛЕШКО С ПЕЧЕНИ ЧУШКИ И СУСАМ НА ФУРНА по рецепта на lu4a
Но като сложих всичко в тавичката ми се видя малко newsm78, та добавих много тънко нарязани кисели краставички, маслини, моркови и целина. Ама явно малко в повече къри съм ръснала, та сега на моите им поналютва, но нагъват яко, че им харесвало Joy

# 247
Благодаря момичета за милите думи към моя палавник  Heart Eyes
tzarina чудни яхнийки спретваш и тази тук и оная с бамята са  #Crazy
жалко че вечеряв до 18ч иначе бих си топнала с на Мамето питките, Маме чудесна си  Hug
Искам и от сьомгата на Винце, а тази Ледена кралица ейййй богу  newsm09едва ли и аз в тоя живот ще я направя.

Сега да се оплача за моя неуспех със ябълковия сладкиш на Лабрекс
не ми бухна изобщо и ми стана като суров отвътре,
или прекалих с ябълките или бакпулвера ми бе фалшив или и двете. Sad

# 248
Браво на всички  Hug Супер вкусно отново  Crazy
При нас днес: прясна салатка (която забравих да снимам), шницели с гарнитура от онзи деншните патладжани и сварени кестени за десерт. Мммм, обожавам сварени кестени  smile3521

Г-жа Нервакова , виждам че споделяме една съдба със сладкиша, при мен точно същото, още се чудя защо  Thinking Но сте го мъча докато стане  Peace
Лека вечер!!!

# 249
  • Стара Загора
Вечерята ни:

Пиле в глинен гювеч с 101 зеленчука  Laughing

# 250
Много вкусотии отново!
Маме, няма как, подстрекателки тук много, знаеш как е  Laughing
Ето примерно днес сме с пататника на Сбъдваща мечти, заради подстрекателката Гуинет, която също толкова добре го беше приготвила, красиво снимала, като и Сбъдваща мечти  Grinning Благодаря и на двете за тази идея, много ни хареса, много бърза рецепта, чуден е!

пататник by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 22:26 от esy

# 251
Маме,много пухкави питки си спретнала!
Пепика-тортичката е супер изкушаваща!
Гуинет,благодаря за рецептата на пататника Hug,ще докладвам като го направя!
esy,и при теб е станал страхотен!Направо ми идва да си отхапя!Ти как го изпече?

Ние тази вечер оползотворихме един комат стар хляб по любимият ни начин-мързелива пица:

# 252
pure elixir, благодаря ти!
Ами спазвах стриктно рецептата, както е описано, само, че го пекох на бавен котлон с една метална решетка под тигана, за да не прегори бързо и да остане вътре суров:)))

# 253
И аз се загледах в "Ледената Кралица" на Пепика и в много други красиви торти показани тук,  но си признавам чистосърдечно и без бой,  че съм много зле с правенето на торти, с украсата им и въобще . Crazy  Иначе в  яденото им съм много добра hahaha  
Ами пробвах се  преди известно време  с две торти и беше  пълен провал.  Rolling Eyes А няма да ви казвам, как изглеждаше кухнята ми след това ...пълен погром ooooh!  Две миялни пълних два пъти един след друг, за да  измия съдовете  #Crazy  От тогава се зарекох, че торти повече  няма да правя, а ще си ги купувам от магазина. Sunglasses

Ще правя само сладкиши, кексове, мъфини  и тем подобни, за да няма издънка Mr. Green   Така че,  аз съм от тези, които само ще се възхищават на тортичките ви и ще въздишат жално... Tired

А това също са торти  Shocked

# 254
Малко спам. Обаче много се изкушам - днес е празника на Троян и искам да го честитя на всички Троянци и Троянки: Честит празнин мили Троянци (и не толкова мили  Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт