Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • DE
Здравейте !
У нас за вечеря
Запечени кремвирши и броколи

Спокойна нoЩ !

# 256
Еси,благодаря,че сподели! Hug
Винце,благодаря за линка с тортите  bouquet!
Леле каква красота ooooh!.....ума ми не го побира как са ги направили,а пък какви оригинални идеи-направо се смаях #Crazy!Цветомир-ето отговор на въпроса ти кулинарията изкуство ли е?Като гледам тези причудливи торти-повече от изкуство е! Peace

# 257
# 258
от мен само един десерт късно по нощите Simple Smile
Фъдж с Бейлис и маршмелоуз

# 259
много апетитен кебап, Юле  Peace
Pipinka, в преломна възраст си  Wink  заслужава си такава баница със спанак.
Маме, прекрасни питки   bouquet
pure elixir, добро оползотворяване на хляба  Peace и аз планирам нещо такова  за тези дни   newsm78
Г-жа Нервакова , много се радвам, че на малкия сладур са му харесали охлювчетата  Hug

при нас  пак  Питки с песто, сирене и семена

печени малки бутчтета по гръцки

Lois , как сега да си пусна манджата след твоите снимки  newsm45 newsm45

# 260
  • При елфите ...
Минавам само да си покажа десерта.

Сладкиш "Рени" - без яйца с два вида сладко и пълнозърнесто брашно.  Винаги става сполучлив и търпи импровизации.

# 261
Пай с картофи и гъби и манго салса.

# 262
# 263
  • не там където искам
 При нас от вчера и днес : баница,още в тавата
  парченца                                                                                                                                                         кифлички(не са лично мое дело ,но и аз имам участие в печенето)                                                                                                                                                       и въздушната салата на Пеп-чо,страшно вкусна     

# 264
Влизам да кажа,че всички Вие сте прекрасни и готвенето Ви е наистина вдъхновение.. Hugмноооого се радвам,че Ви има и мога да научавам нови нещица  всеки ден.. Grinning
..и за да не "спамувам" ,пускам закуската - едни страхотни кифлички - калцонета с пълнеж от кис.краставички,царевица,печена чушка,кетчуп, колбас и разбира се кашкавал( от блога  на Пеп-4о-напоследък все готвя нейни неща-станала съм и член на фен клуба сигурно Laughing,но съм ги завила при точенето по друг познат начин).

Предварително се извинявам за отвратителната снимка ,но  фотото ми го няма пак в момента .. Confused

# 265
здравейте
всичко изглежда страхотно вкусно но ме впечатли Фъдж с Бейлис и маршмелоуз

Lois може ли рецептата за Фъдж с Бейлис и маршмелоуз Praynig Praynig
изглежда страхотнооооо  Crazy

# 266
Здравейте, вълшебници! Всичко изглежда превъзходно!
От мен едни свински котлети с лимонов сок и лимонова кора, с гарнитура от тиквички на скара и задушени моркови:

# 267
 Нашата закуска -отново Питки "Добруджанки"

# 268
  • Пазарджик/Лондон
Показвам две снимки и ще се върна назад да разгледам какви сте ги вършили Flutter.

Орзо с ориз :

И брускети с пастет от риба тон :

# 269
 Crazy с това орзо ще ме  карате значи да търся по магазините къде се продава...  Rolling Eyes А ако ми дадете и насоки ще съм благодарна. Като ориза ли се вари? Много ми се иска да пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт