Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Пазарджик/Лондон
Женя 83, орзото е вид паста, приготвя се както се приготвя кус-кус .

# 271
  • София
Момичета, невероятни сте!!! Колко е красиво и вкусно тук!
У нас на масата имаше :
сърмички с лозов лист пълнени с кайма и ориз

каша от коприва

месца на скара с домати и бобена салата

една измислена манджа с топчета от кайма, китайски ароматни гъби и топки варен ориз

# 272
Madla,може ли рецептата за соса на сърмичките?Мерси Simple Smile

# 273
Винце, голям съм заплес  ooooh! Чак днес видях, че си питала за содения хляб.
 Рецепта:
 1ч.ч бяло брашно
 1ч.ч пълнозърнесто брашно
 1/2 ч.ч овесени ядки
 1/2 ч.л. сол
 1,5 ч.л. сода
 1 ч.ч. айрян + 1/4 общо
Всичко се смесва и се пече. Аз лично го пека първо 20 мин на 200°C и после намалявам на 160-170 някъде и още 20-25 мин. Най-хубав става, ако пълнозърнестото брашно не е съвсем ситно смляното, а е с по едри парченца  newsm78 уфф, незнам как да го обясня, Вкусен става, но пак не е като този, който хапваме в един ирландски пуб тук.

# 274
А ще може ли Aredhel да публикува рецептата за Сладкиш "Рени" - без яйца с два вида сладко и пълнозърнесто брашно? Благодаря и хубав ден  bouquet

# 275
Световноизвестният сладкиш на Рени55(вместо бяло момичето е сложило пълнозърнесто брашно)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366728.0

# 276
Благодаря ти, точно заради пълнозърнестото брашно искам да го направя.  bouquet

# 277
  • При елфите ...
Дес, благодаря за бързата реакция!   bouquet

Благодаря ти, точно заради пълнозърнестото брашно искам да го направя.  bouquet

tzarina, аз с бяло брашно никога не съм го правила, с пълнозърнестото ми харесва много. Разгледай темата за сладкиша ими най-различни идеи.

# 278
  • Благоевград
От много време исках да направя Добруджанки, обаче все ми липсваше някакъв продукт  Laughing Е, днес успях, и определено този път ми се получиха най-вкусните  Grinning

# 279
  • Бургас
  bouquet Винце,благодаря ти за рецептата!   bouquet

# 280
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте!
Esy е много права за безмилостното подстрекателство тук! Да, но видяхте какъв красив пататник е сътворила! Simple Smile
Тези добруджанки, с които delicate ни подкокоросва вече няколко пъти и мен ме измъчват ! ooooh! Ще се правят няма как!
pure_elexir, чакаме резултата! Peace

Madla,  сърмичките и измислената манджичка много ми се харесаха!  bouquet Аелис, обичам такива брускети! Peace
Днес минавам с една

Лазаня                                                                  и                             Шоколадов мус

и изчезвам, защото имам рожденик - моето момче става на 15!
Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 15:45 от Гуинет

# 281
  • Благоевград
Гуинет, честит празник на теб и детето ти!!! Да бъде жив и здрав и много да се гордееш с него!!!   bouquet

# 282
# 283
От мен  ...успях да спретна Бързия и Вкусен шоколадов сладкиш на Лабрекс   bouquet

Аелис...орзо с орзи не съм пробвала, защото тук си нямаме орзо. Правя същото нещо с препечено фиденце...много вкусно! Брускетите ти с риба тон са мммм  Heart Eyes
karzz..моля! Hug
Madla, много си креативна! Апетитно звучи измислената ти мандижчка Hug
tina_star...любимите ми Добруджанки!  Heart Eyes
RuVe...благодаря ти, за рецептичката!  Hug
zlatina_ZZ, еlenaa2...страхотни кифлички, момичета!  Flutter
еlenaa2, украсата на салатката ти е много салдка, с тези слънчогелдчета  и слънчо е там  Heart Eyes
Lois, marabu...от вашите ястия и снимки винаги  получавам много  обилно слюноотделяне...!    bouquet Heart Eyes

На всички в темата!...   bouquet

Аз отивам да пазарувам и после да готвя манджи.    chef  До после!  Hug

# 284
Гуинет, честит ти рожденник!   bouquet Весел празник на цялата къща ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт