Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Винце, след тая реклама на огретена, май и аз ще трябва да тичам за тиквички newsm78, няма да е сега, де, утре ще съм на готово, от други ден ще е. Peace Наистина изглежда много апетитно! Heart Eyes   bouquet

pure elixir, пък на мен ми е точно моят вкус - пататник с кори! Чудно изглежда! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Дядо хаджия, и твоят експеримент много такъв един замамващ! Crazy   bouquet

У нас филе от пангасиус със задушени зеленчуци.

# 301
  • София
   Здравейте кулинарни вълшебници!Поздравления за изкусителните произведения!

Аз да ви почерпя с едни пържени пилешки бутчета!

# 302
pure elixir...зариби ме отново с пататника...много апетитен! Heart Eyes  Метнала съм му окото още когато Гуинет го показа тук!  Crazy Явно ще се прави  скоро и тази вкусотия ... Flutter
Лабрекс...какво е пангасиус? newsm78 / за срамотиите е, ама  не знамEmbarassed

# 303
Елексирче,но пък изглежда убийствено вкусен Crazy  Heart Eyes
Лебрекс,много апетитна рибка Heart Eyes
Винце,огретена ти е... Crazy
иланг-иланг,моля за рецептата на земелките Hug
Тайне,крадвам си веднага едно бутче Crazy

# 304
Лабрекс...какво е пангасиус? newsm78 / за срамотиите е, ама  не знамEmbarassed

И аз доскоро не знаех, ама я научих. Grinning Една спорна виетнамска рибка, в нета има от хубаво до много лошо за нея, не знам къде е истината. Но на мен ми е вкусна. Май за трети път я купуваме.

Тайне, уж съм наядена, ама тия бутчета......мммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy  bouquet

# 305
  • София
     labrex, delicate   Hug!

# 306
Лабрекс...какво е пангасиус? newsm78 / за срамотиите е, ама  не знам/  Embarassed

И аз доскоро не знаех, ама я научих. Grinning Една спорна виетнамска рибка, в нета има от хубаво до много лошо за нея, не знам къде е истината. Но на мен ми е вкусна. Май за трети път я купуваме.

Тайне, уж съм наядена, ама тия бутчета......мммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy  bouquet

А сега се сетих... бях чувала.Абе позанто ми звучеше... Sunglasses  Е , тук  на север си нямаме такава... hahaha

Тайне
, крадвам едно бутче и аз, за мъжа ми  и сина му, щот аз съм веги. Blush   Все още обаче  папкам  рибка... и готвя меса, заради мъжете в къщата... Laughing Едно  време обожавах бутчета...точно такива хрупкави, като твоите!  Heart Eyes

delicate   Hug

# 307
  • При елфите ...
...Аредхел,това кексче при теб верно винаги е сполучливо и апетитно! Peace
Аз го правих само веднъж,но нещо ми остана глетав около сладкото.Явно е било с повече желирана маса,която ми го е прецакала при печенето.

pure elixir, благодаря ти! Сладкишът съм го правила доста пъти и почти всеки път нещо добавям от мен. Днес пак го правих, за гости, защото става бързо, вкусен е и винаги сполучлив. В тестото този път настъргах круши. Пека го на ниски градуси около 160-170, по-дълго време, за да не остава глетав. Другата особеност на сладкиша е, че самото тесто дори и опечено стои леко влажно, сочно, не е сухо. Сигурна съм, че ако решиш да го правиш пак ще стане и при теб както трябва.

# 308
постна супа

салата от боб

кашкавал на фурна

зеленчуци с масло

бъркана пица

златните картофки на лео

хляб

# 309
  • от точка К до точка С и обратно
tina_star, Labrex, Smiley*, delicate, pure_elixir, благодаря ви момичета за милите пожелания към моето момче. Казах му, че има специални поздрави от една представителна част от готварския форум, а той взе, че се зарадва и ме попита„ ще ми направят ли торта„  Simple Smile newsm78 newsm78

# 310
Ooo не, пак вкусноооо тук   Hands Clap nano , може ли рецептата за кашкавала?
 При нас тази вечер:
   Малки апетайзъри с пастетче за предястие. Миш-маш, но с допълнение от тиквички и целина - много вкусно стана и за десерт    ябълкови щрудел с ябълки, орехи, канела и ванилово сосче Crazy

# 311
  • Благоевград
tina_star, Labrex, Smiley*, delicate, pure_elixir, благодаря ви момичета за милите пожелания към моето момче. Казах му, че има специални поздрави от една представителна част от готварския форум, а той взе, че се зарадва и ме попита„ ще ми направят ли торта„  Simple Smile newsm78 newsm78

Ама разбира се, как няма да му направим торта  Laughing
Бисквитена с портокалов крем и истински портокали, да му е сладко  Hug

# 312
Цитат
nano , може ли рецептата за кашкавала?
заповядай http://www.receptite.com/recepta.php?r=3896

# 313

златните картофки на лео

може ли рецепта

# 314

Общи условия

Активация на акаунт