Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 523
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, вълшебници! Хубави почивни дни от мен! От снощната вечеря черпя с една салатка от зелена салата и черна ряпа и с пърленки със сърене по рецепта на pina:

А следващата снимка е специален поздрав за pina с "новия уред", инсталиран в моята кухня  Joy Благодаря ти, супер са!

И днешната закуска - "палачинкови гофрети", моя импровизация на оребрен тиган за разнообразяване на съботно-неделните палачинки:

# 331

може ли рецепта за чиис Embarassedкейка

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 14:59 от L e o

# 332

Много, много вкусно изглежда. Ще го пробвам за рожденния си ден след 2 седмици. Мисля, че ще има много доволни.

# 333
  • Пазарджик/Лондон
mama nely , ето рецептата за чийзкейка :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/10/blog-post_7865.html

Винце, тази тортичка е любима на голямата ми дъщеря, дано и на вас ви хареса Hug.

# 334
  • ВАРНА
   Земелки
половин кубче мая,кафяна чаша и половина прясно мляко;2,5 кафени чашки вода;1 ч.л. захар;малко сол;2 к.ч. чашки царевично брашно;останалото е пшенично.Омесеното тесто втасва докато удвои обема си;после се разделя ма малки топчици(при мен излязоха около 20 броя.Пак втасват и се пекат н 180 за около 20 минти.

# 335
От мен днес Торта Гараш на Пеполина

и Сладкиш с кокос
на Йоли

# 336
днес ми е малко сънливо и мързеливо, за това само пиле с ориз и картоф на фурната и салата. и за обяд и за вечеря  Crossing Arms

# 337
иланг-иланг,благодаря.  bouquet
 lu4a,прекрасна торта! Heart Eyes
Вени ,сладкиша с круши и джинджифил е неустоим Heart Eyes

# 338
]борш
пилешки късчета с картофи и патладжан
Много отдавна не съм писала ,но редовно Ви чета.

# 339

http://cooks-and-bakes.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html

снимката не е моя, исках само да покажа този божествен сладкиш
вчера имах една консерва с праскови и порових в нета за някакв пай
попаднах на тази невероятна комбинация
между кекс и пай
отдолу е основа на пай, отгоре е смес за кексче

старшно лесно става, единствената ми корекция е че не ми беше никак сладко, аз не обичам мн сладко, но това не е никак сладко
затова го сиропирах
стана невероятно
и вместо бадеми сложих орехи, ходят му мн орехи и бих казала начукани, не месели

моля да ме извините ако сте виждали рецептата, но аз за пръв път вибдам такава комбинация и мн ми допада
следващият път мисля да направя да нема вътре плодове, да залея накрая блата с конфитур, да заприли4а на 4иизкейк Simple Smile

# 340
ооо, сладкиша на Дани е прекрасен! Както всички нейни торти и сладкишиV

Видимо е де - принцеси с кайма и кашкавал за закуска
снощи яйца за вечеря.

Днес - маринована риба на пастет

и страта  newsm68 невероятна вкусотия е, малко пресолих, но пък бяло винце пие  Laughing

# 341
  • ВАРНА
Една лека салатка с авокадо,сушени доматки и сирене за отскок

и редена гозба с патладжан,картофи и кълцано месо

И понеже снощи сънувах ,как готвя смилянски боб сега ще го накисна.Вместо цуни-гуни манджи сънувам....старост пуста  Laughing

# 342
  • Стара Загора
пеп-4о, имай милост и напиши рецептата за тази страта, много вкусно изглежда  Crazy

# 343

Цитат
Вместо цуни-гуни манджи сънувам....старост пуста
Joy Joy Joy

Иланг-иланг, и аз също... Joy Така че,ако може  рецептата за редената гозба с картофи и патладжан,че то на човек това му остава... hahaha

# 344
  • на втория етаж
   Ооо,нямате спирка с тези изкусителни предложения!Чудесни сте! Peace  bouquet

У нас телешкото задушено на Винце - чудесен аромат,много вкусно,само  newsm78.... Thinking знаех си аз,че тук е невъзможно да се купи нормално телешко,по-вероятно е да попаднеш на баба му на телето,което стана и при мен  Whistling ooooh!,но след още известно време задушаване под капак се получи  Peace.И една фокача със сол,да си топнем:

Шоколадово кексче за десерт:

Общи условия

Активация на акаунт