Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 121 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 510

Може ли рецептата за тези златни картофки! Praynig

saaa, извинявай за забавянето  Rolling Eyes, ето рецептата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114795

# 511
пеп-4о,сън нямаше да ме хване иначе Crazy
Ще чакам рецептата и за кнедлите Hug

# 512
  • ГОре на черешата...
Добреее... записах си жирафа.
Може ли сега да помоля Гуинет или Мариета (Мариетка, оня кекс с морковите му видяхме сметката и без оранжевата боя за заливката  Mr. Green) да дадат рецептата и за канелените кифлички (някой беше пускал цяла тема за канелените кифлички на Карлсон - е, днес явно ми е каръшки ден, защото и нея не я намирам... ) Мерси предварително!   bouquet

Ето ти Канелените рулца
И за да не стават грешки - оригиналният Чийзкейк "Жираф"

# 513

М да.....подведох се по снимката.....Мариета, извинявай! Въпреки, че съм правила Жирафа 3 пъти и знам,че основата не е от бисквити, а е с брашно..... Embarassed  bouquetОтивам да се срамувам!

Подстрекателките с лозовите сърми и брауниса......Внимавайте много! Ама аз ще чакам да си взема истински булгур от мама и тогава ще са лозовите сърми.......

На този етап е готов само ...десерта.....Къде да отидем да гостуваме за основното?????

# 514
Маме,нашите не са с булгур,но заповядайте  Laughing Hug

# 515
Гуинет,верно днес е ден за чийзкейкове тук,но твоят е направо убийствен,чакам да напишеш рецептата wait  Yum  Yum Heart Eyes!

# 516
Ще чакам рецептата и за кнедлите Hug

Основата е тази рецепта на Абра.
но в картофената смес добавих и варено-пушено филе, да не останем гладни  Wink
Соса обаче е гъбен - гъби, масло, прясно мляко, бульон и брашно. Аз с удоволствие бих хапнала този с миризливото сирене, но за мъжо не бях сигурна. А аз бих прескочила магданоза  Laughing Но другия път ще е със сирене, важно е, че кнедлите ни харесаха.
А да - тъй като аз отдавна бях замислила да пробвам кнедли, досаждах на Абра с въпроси, от страх, че ще се разпаднат във водата - тя обясни, че  се пускат във вряла вода, но в никакъв случай не бива да ври водата или да къкри. И така, докато изплуват на повърхността сварени (при мен около 30 мин)

# 517
- пиле с ориз и туршийка без снимка

- пълнена тиква

- иии варена  Wink

# 518
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, и аз съм доволна от резултата, а се оказа, че не отнема и много време. Благодаря за похвалите Blush!
pure elixir, направено е вече! Peace

# 519
пеп-4о,благодаря   bouquet
alex_og97,чудесна е пълнената тиква  Peace

# 520
Пускам на бързо няколко снимки,после ще се връщам да ви гледам вкусотиите... Peace

-салата с ролца от раци
-кашкавалки от парено тесто
-палачинки
-солени мъфини,само че забравих( на кого бяха Embarassed...,благодаря за рецептата   bouquet,уникални са...само аз не сложих шунка...,добавих кисели краставички и чушка... Peace
-спагети на фурна/снимката е преди да влезне в фурната Wink/

# 521
# 522
Пияни запечени круши

Страхотни са както за десерт, така и в компания с аперитив:)

# 523
Мари_ета, извинявам се за объркването за Жирафа   bouquet Чийзкейкът, който аз правих, се доближава до него само цветово  Simple Smile Иначе са с различни съставки и консистенция.  На мен жирафа повече ми допадна на вкус, както се изрази мъж ми - прилича на крем карамел   bouquet
Лабрекс, тия ангелски сълзи съм си ги заплюла, чакат си реда   bouquet
Pure elixir, благодаря   bouquet
Селма, Пухчето и него го копирах  Wink
Аелис, и твоя чийзкейк чака, няма да му се размине  Grinning Единствено ме притеснява желатина, че докато не стегне нямам мира  Blush
Гуинет, много красив чийзкейк, страхотен   bouquet И това си копирам.
Брауниса на пеп-4о също е на изчакване  Laughing
Ауууу, ужас, а уж ще съм на диета  Crazy , ама друг път...
И след толкова писане да си покажа и скромната питка

Лека нощ!

# 524
Като видя красиви снимки и се депресирам и комплексирам в комплект......Като видя засукани манджи - 2 пъти и ми иде да скоча в Марианската падина.......Ще си направя отделна тема за прости манджи,че тя тази тук стана висш пилотаж.....Тук всички са АС-ове, от лъв нагоре....... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Обикновен& … 87;ер

Палачинки  … 72;ни - специално за Наталина и за Стоева......

Лека нощ, няма да коментирам,че очите ми вече са затворени!

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 08:10 от Мама Цоцоланка

Общи условия

Активация на акаунт