Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

  • 120 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Мнения: 847
Здравейте, вълшебници! Много е вкусно при вас, отново!
Снощната ни вечеря: китайско с пиле:

# 601
  • Мнения: 1 207
Записвам се да ви следя.Направо се чудя всеки ден какви да ги бъркам.
Нещата ви на всички са страхотни.
Въпреки ,че съм завършила ТОХ и не ми тежи да готвя,нещо нещата не ми се получават.Просто като ги ям не са ми вкусни Embarassed
Лятото трудно се хващам да готвя,но сега зимно време мисля да се заема,че да се усъвършенствам. Crossing Arms

# 602
  • Мнения: 11 607
Домашното мюсли на Марабу ми звучи добре...Дано се наканя някой ден да го направя......

Видя ли, че не са трудни?  Hug радвам се, че се престраши!

Не са трудни, да, но и записките бяха плътно до мен, колко пъти ги четох, че да бъда бърза и сръчна......

Лабрекс, недей моля ти се подкокоросва с тез нови италиански чудесии дето и те не могат да се опраделят какви са - дали кифлички, дали мъфини....Аз оставам  за сега сляпа и глуха за новото ти подстрекателство....А и трудно ще им мине на моите лИбовта към твоите джобове........Щерката беше много горда,че ще се изфука днес на училище с джоб и сусамка......Едно дете дори я питало предния път колко пари да даде,че да съм направило и на него такъв джоб......Та не се знае - може и бизнес да завърти детето ми.......

Ето закуската ни - Пълен джоб, но не с пари - можеше и сусамче да му сложа, ама него Стоева го изяде.......

Според ден, момичета!

# 603
  • Мнения: 22 867
Мамеее, богат джоб, богата работа! Peace И аз се замислих дали джоб или кифло-кекс-мъфин с вкус на пица предпочитам newsm78 И другите джобове да са ви толкова пълни, пожелавам!   bouquet

Apr, има ли му някъде рецептичката на това китайско пиле? Много апетитничко изглежда! Heart Eyes  bouquet

Smiley*, тая пухкава закуска как се прави? Heart Eyes    bouquet Лелее, чак сега видях, че има и грахче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes направо да те осиновявам за днес барабар с манджите, а?  bouquet

# 604
  • Мнения: 847
Благодаря ти, labrex !  Grinning   bouquet Няма му рецептичката  Sad. Настоящото пиле е гарнирано с микс от моркови, тичвички, праз лук и кашу (всичко на ивички), нямах гъбки. Тайната на ивичките пиле е, че се слагат на силно нагрят котлон да се запържат-задушат на "бърз огън". Действително беше много вкусно, но нещо се пооляхме със соевия сос и после едва не пресушихме световните водни запаси  Mr. Green

А джобът на Мама Цоцоланка - нищо че не е пълен с пари, не бих го подминала!!!

# 605
  • Мнения: 108
Страхотни сте момичета, какви манджи само сте усукали пък аз, де да можех така, уча се от вас все пак  bouquet
проста вечеря:
пълнени чушки и тиквички

и маринованата туршийка на Селма Hug  bouquet

до после мацки кулинарки Laughing

# 606
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Аз пък викам, Маме, ти мен да ме осиновиш, а Mr. Green? С тез джобове, обещавам да ти мия всичките чинии Blush.

Аз да се оплача - нали ми не траят ангелите пред всякакви плодове - онзи ден на пазара едни едри праскови като ми се усмихнаха - не се усетих кога ги мушнах в торбата. Влизам вкъщи и право на чешмата - измивам, захапвам -  Sick - незнам, сигурно са били замразявани - вътре седяха на зрънца, не са сочни, абе с две думи - жива минавка.
Заобикалях ги вчера, ама сърце не ми дава да ги изхвърля. Та влязоха в употреба де, и вкусна се получи употребата -

Мъфини с праскови:

# 607
  • Мнения: 108
Така и така сте се събрали кулинарки вълшебници , та да ви питам сутринта една приятелка ми донесе това


ама не знам как се готви като макарони ли ? Идея си нямам пък ме досрамя да питам Sick
реших , че вие ще знаете нещо по въпроса"срам не срам" на макарони май ми прилича newsm78

# 608
  • София
  • Мнения: 15 847
   Вари се в подсолена вода, като макаронените изделия. После можеш да ги оваляш в запържено масло със сирене! Това беше от картофено тесто, до колкото знам!Изхвръкна ми името му от кухата ми глава!

# 609
  • София-Младост
  • Мнения: 24 094
  Вари се в подсолена вода, като макаронените изделия. После можеш да ги оваляш в запържено масло със сирене! Това беше от картофено тесто, до колкото знам!Изхвръкна ми името му от кухата ми глава!
От твърда пшеница са поне според надписа.

# 610
  • Мнения: 22 867
  Вари се в подсолена вода, като макаронените изделия. После можеш да ги оваляш в запържено масло със сирене! Това беше от картофено тесто, до колкото знам!Изхвръкна ми името му от кухата ми глава!

Според мен си е обикновена паста, приготвяш както Тайна е писала или с някакви сосове и добавки. Peace

# 611
  • София
  • Мнения: 15 847
  Ами значи вариш като макаронено изделие, и след това по вкус. Гледах в едно предаване, като ги свари, ги заля с доматен сос, няколко вида сирена и запече във фурната!Може и със сос бешамел да се запекат, с кашкавал отгоре и подправки разни!

   Сетих се, май ньоки се казваха! Пиши ньоки в търсачката и ще ти излязат много рецепти  Peace!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 12:27 от Тайна

# 612
  • Мнения: X
SvetletoS, това е най-обикновена разновидност на пастата.
Правиш както макарони,спагети...нищо по-различно.

Толкова съм отнесена,че на предишния пост забравих да си пусна снимките...    Mr. Green

Тилапия ,маринована в Мисо


Фокачия със салвия

# 613
  • Мнения: 9 042
  Вари се в подсолена вода, като макаронените изделия. После можеш да ги оваляш в запържено масло със сирене! Това беше от картофено тесто, до колкото знам!Изхвръкна ми името му от кухата ми глава!
Може би имаш в предвид ньоки /те са с картофеното тесто/,но според мен си е паста аз не мога да разчета нищо на опаковката.
Правиш си го с каквото пожелаеш-сметанов сос ,доматен а може и само зеленчуци,или по български с масло и сиренце

краси.мира ,дай рецептата на тази разкошна фокача

# 614
  • Мнения: 108
Много благодаря за интересните идеи  bouquet Разбрах Ви момичета БЛАГОДАРНОСТИ на всички вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт