Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
пеп-4о, имай милост и напиши рецептата за тази страта, много вкусно изглежда  Crazy

smile3521 smile3521 smile3521 пу и аз се нареждам на опашка

- крем-супа от броколи със сметана

- пастицио по рецептата на Мари_eта

- и разрез

lina kaz, фокачата и шоколадовото кексче изглеждат чудесно  Peace

# 346
Здравейте, вълшебници! Хубави почивни дни от мен! От снощната вечеря черпя с една салатка от зелена салата и черна ряпа и с пърленки със сърене по рецепта на pina:

А следващата снимка е специален поздрав за pina с "новия уред", инсталиран в моята кухня  Joy Благодаря ти, супер са!

И днешната закуска - "палачинкови гофрети", моя импровизация на оребрен тиган за разнообразяване на съботно-неделните палачинки:

Може ли рецептата за пърленките?И къде ги печете??? newsm78 Praynig  bouquet

# 347
Забравих да ви покажа туршийката ми "В кофа"  Laughing

# 348
Опаланкааа,ето ме и мен  Mr. Green!Ето някои нещ от поледните дни(тези,които успях да снимам де)

Пържени филийки от тази сутрин(имаше и сладко от диви ягоди)  Heart Eyes         Салатка с домашни доматки и овче сиренце

Баничката на Морена,за кой ли път вече   Hug                                                       Ребърца с мед и чесън

И питка с тестото на max-mama(с маааалки промени)

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:06 от hrisi74

# 349
  • ВАРНА
  Редена гозба
2 големи патладжана,леко "минати на грил или тиган;половин кило варени картофи'400 грама кълцано месо от бут;няколко домата;пушено сирене за отгоре(нямаше,какво да го правя) и кашкавал за разкош.
Уникалния вкус идва от подправката сабба бахарат ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193235.msg11090035#msg11090035 )има ориенталси нюанс.

# 350
  • In a surreal moment!
Пържено пиле, пържени чушки и картофени крокети по Пеп-40

# 351
Може ли рецептата за пърленките?И къде ги печете??? newsm78 Praynig  bouquet
Може, разбира се. Simple Smile Рецептата на pina за пърленките със сирене е ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.45

Пекат се на тефлонов тиган и се обръщат.

# 352
Привет кулинарки!    chef   bouquet

Минавм много  набързо да ви почерпя с посреднощното си творение...=Бисквитената торта на  Аелис!   bouquet Много вкусна! Heart Eyes Само че шоколада го разтопих и го сложих между редовете....вместо да нстържа отгоре, а ягодите ги наредих отгоре. Другия път ще нстържа отгоре шоколада....мисля, че ще е по-добре! Peace

И брускети с песто, кашкавал н афурна!  Crazy лесни и  вкусни...

Тичам по задачки..до после вълшебнички!   chef

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 01:00 от Винце

# 353
  • Варна
Много вкусно момичета и момчета.
Прекрасни и вкусни неща сте направили.
Гуинет честито на рожденика,много здраве и късмет и да те радва.
Мама Цоци всичко ти е превъзходно  newsm51...отчет няма,че ме тръшна една настинка и цяла седмица само ви чета и възхищавам на творенията ви лежейки.
Вени заразиме с твоя козунак,но другия път ще го правя по твоята рецепта,че не ми се ровеше в компа.
Пепи страта и пастетчето са супер,доста винце изпиват
Лина чудесна фокача и кексче
Алекс,Саа,Хриси,Иланг,Икси,Винце,Лоис,Апр,Луча,Портокал,Лабрех,Аелис,Деликате,Ди,Азалс,Сиер,Тайна,
Тутулина....и всички сте прекрасни кулинарки пълни с идеи и прекрасни ястия и десерти. newsm51
То с температура и да имаш желание не се готви.
От днес мусака с патладжани,козунак с локум,стафиди и ядки и меденки на Мах Мама
За всички вас  newsm51

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 19:10 от megansg

# 354
  • София

Привет  неуморни момичета и момчета!
Днес видях много вкусотии и красотийки  smile3501, но най-много ми се дояде от борша на Джени ( не съм правила повече от година.....).
За днес бухти за закуска

за обяд и вечеря
супа топчета

панирани рибни филета

салата

картофено пюре ( не снимано), а за десерт - плодове.

Весел уикенд на всички!!!

# 355
Запис да следя тези възбуждащи слюноотделянето ми красоти...

# 356
 Peace Запис!

# 357

......................

моля да ме извините ако сте виждали рецептата, но аз за пръв път вибдам такава комбинация и мн ми допада
следващият път мисля да направя да нема вътре плодове, да залея накрая блата с конфитур, да заприли4а на 4иизкейк Simple Smile

Трябва да е хубава тази комбинация,наистина.  Simple Smile
    Миналата година завъртях нещо подобно.
    Шоколадов сладкиш "Ноктюрно".

# 358
Добър вечер , дами  Hug
Запалих се и аз по пърленките на Пина - утре ще ги спретна .

Днешната вечеря -

Салата от яйца , маслини и млечно - майонезен сос със копър

Боб с доматен сос и пресен лук -

Паниран кашкавал -

# 359
  • забравих си мисълта...
Delicate,  Hug благодаря ти мила и при теб е винаги много изкушаващо и вкусно. А сладкиша се получи наистина много пухкав и ароматен и отдавна е вече минало Wink. Един час работа покрай него, а изчезва за 5 минути Simple Smile. То и аз както готвя и все ги правя едни такива по една порция, как да остане за по-дълго Simple Smile.
Мила Megans,  Hug благодаря ти! Както винаги си неуморима и както винаги богато и много примамливо и изкушаващо меню.  
Matze,  чудни пуешки гърди, много са съблазнителни.  Viv-miv, сладкишите ти са прекрасни.  Apr, много е вкусно при теб.  Lu4a, тортата и сладкиша с кокос са мечта.   Портокал, много вкусно.   Di_Djina49, подстрекаващо е.   Аzals, интересен сладкиш.   Пеп-4о, както винаги неустоимо.   Иланг-Иланг, салатката не е за подминаване, ммм.   Lina kaz, вкусно и предизвикателно.   Alex_og97, това пастицио ме заинтригува.   Hrisi74  и твоята салатка и ребърцата с мед и чесън са невероятни. На човек му идва, да присегне през монитора.   ИКСИ, вкусно.   Винце, много съблазнително е и при теб.   Рени55, вкусно. Pipinka, съблазнително.

Леля Ог ми липсва много  Weary, дано скоро се появи!

Днес ние сме на мусака и кадаиф с орехи. Преди време бях купила суров кадаиф от един турски магазин и преди, да му е изтекла датата, реших да го направя Simple Smile.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 13:02 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт