Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 390

манджи -тип народен.

# 391
  • София
Това е днешната ми баница с  втасване,
http://iankapanova.snimka.bg/other/pitka.532446.21065428,
http://iankapanova.snimka.bg/other/pitka.532446.21065432,
по тази рецепта,
http://oreshak.net/recepti/index.php?option=com_content&view … 9-27&Itemid=6
Отиде ми много повече брашно и вместо вода сложих цвик, стана нещо невероятно вкусно.
Опитайте , няма да съжалявате! Embarassed

# 392
  • София

Привет! Толкова красотийки, толкова неща ми се приядоха.....
Мередит, тортата ти е супер, много идейна! Браво!
При нас мекици за закуска

за обяд/вечеря
пиле с ориз

за десерт  бисквитена торта в чаша

Весела вечер!

# 393

на Селма   bouquet

# 394
И на мен ми харесаха Корекомките,приличат на сладки който моята баба правеше,мисля с крема сирене.Може ли рецептата?Благодаря!

# 395
  • Torino,IT
Здравейте и от мен в този намусен неделен ден Hug
Добре че е тази темичка човек да се се почувства уютно и на топло в компанията на вкусни рецепти и апетитни снимки, на мен много добре ми действа на настроението.
Не мога да не поздравя Илрай за труда който е положила за тази така слюноотделяща къпана баничка, много ми хареса  bouquet
Исках да помоля и Алекс за рецептата на едно пистацио което видях по назад, че много обичам всякакви макаронени изделия Praynig
Момичета браво на всички   bouquet
От мен едни макарони на фурна с талятеле с гъби, сметана и пармезан

# 396
bliznacite2004, може ли рецептата за това солено вълшебство.   chef Аз по сладко не си падам, но по соленото  Crazy
Браво на всички кулинарки, да не изброявам, но тук става все по-опасно да се влиза. Килограмите взеха да се покачват  Joy

У дома пак детето готви, аз само почистих след него  Mr. Green Mr. Green

Ябълков кекс с локум по рецепта от октомврийския GoodFood

# 397
  • сред люляците
Не мога да не поздравя Илрай за труда който е положила за тази така слюноотделяща къпана баничка, много ми хареса  bouquet

Много ти благодаря   Hug

Може ли рецептата за лесната къпана баница?
Може, разбира се. Направих я по рецептата, дадена тук. А ето тук можеш да видиш как съм я направила стъпка по стъпка  Simple Smile

# 398
От мен едни кашкавалки
и пак

# 399
  • Далечният изток
И на мен ми харесаха Корекомките,приличат на сладки който моята баба правеше,мисля с крема сирене.Може ли рецептата?Благодаря!

Може, abeni_83, ето я:

Корекомки
От 2 пак. крема сирене, 200 г маргарин, 1 бакпулвер и брашно се замесва меко тесто. Разточва се на тънък лист около 3-4 мм. Изрязвят се кръгчета с винена чаша. Кръгчето се прегъва на две, после на още две. Само отгоре се потапят в захар, нареждат се в намаслена тавичка и се пекат в предварително загрята фурна до зачервяване.

Аз ги направих вчера вместо с крема сирене, с извара "Олимпус", която е в кофичка. Много ми харесаха, не особено сладки, точно по мой вкус.

# 400
 Здравейте момичета отдавна ви чета и  се възхищавам на вашите умения   bouquet включвам се за първи път с една питка

и опечена

# 401
Страхотни неща, момичета, направо ми иде да захвърля диетата  Grinning !
Star, може ли рецептата за кашкавалките, оформени са много интересно?
bliznacite, каквото пуснеш все е по моя вкус, ще споделиш ли за кекса с маслини и пармезан? Simple Smile

Мъжът ми е фен на всичко шоколадово и днес по негова поръчка едни умопомрачителни

Фъдж мъфини

# 402
Мъжът ми е фен на всичко шоколадово и днес по негова поръчка едни умопомрачителни

Фъдж мъфини

Мъжът ти не е будала, тези изглеждат умопомрачително  Crazy

Може ли и рецепта?

# 403
Umbra, рецптата за кашкавалките:
Разтварям едно кубче жива мая в 200 мл. хладка вода с 1 с.л сол и 1 с.л захар, докато шупне.
Разбърквам кофичка кисело мляко и едно яйце с маята и замесвам меко тесто.Аз го меся в машината за хляб поема около 1 кг. брашно.Разделям на три топки, разточвам, намазвам с разтопено краве масло, настъргвам кашкавал, слагам следващата разточена топка върху нея и пак повтарям същото.Нарязвам на 16 триъгълника и всеки навивам на кифлички.Втасват във фурната на 50 градуса, мажа със жълтък и щипка куркума, поръсваш пожелание с маково семе, сусам или друго и печеш, на не повече от 170-180 градуса. Peace

# 404
  • на втория етаж
  Страшно съблазнителни фъдж мъфини!
У нас бутерки - с локум и с шоколад:

Общи условия

Активация на акаунт