Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
ilrai78, как сега изтипоса тая баклава, ако знаеш от кога ми се яде направо ми пращай половината тава  Laughing
Винце , за първи път чувам за тези разложки шупли, изглеждат страхотно, чакам рецептата  Peace

А това е от мен тази вечер

- салатка

- беконче

- гъбки в масло

- златните картофки на Лео

- и порция

# 421
Момичета, ето рецепта за Шуплата!  Hug

Униклано вкусна е...децата ви ще полудеят по  нея.  Crazy Гарантирам ви!  Peace  Па  и вие покрай тях...  hahaha   Сега за първи път ги правих на малки порции, но като че ли в голмите тавички си става най-гот, баш оригинал  Flutter

Много са бързи и лесни...!!! Hug

# 422

Винце, има линк към рецептата горе  Peace

Саге го видях!  Crazy Благодаря ти!  Hug

# 423
Момичета, малко по-късно ще напиша рецептата за фъдж мъфините, благодаря за хубавите думи  Hug
Star, благодаря за рецептата, в най-скоро време ще ги пробвам!

# 424
Umbra, сегa видях  фъдж мъфините ти...ама те  верно са умопомрачителни!  Crazy  И аз на опашката... за рецептиШка!  Flutter

# 425
Здравейте момичета,отдавна не съм ви навестявала и много съм пропуснала newsm78 ноооо ще наваксам.Имам извинителна причина за отсъствието си,и за пропуските ми с вашите кулинарни вълшебства.Бях позакъсала с здравето и полежах по болници но сега съм добре.
Илрай,ако знаеш от кога си търся изпитана рецепта за турска баклава.Чета ,чета но все не се решавам но след тази вкусотия при първа възможност ще я спретна.
Винце,и аз си копнах рецептата за тази шупла.Страхотно апетитно изглежда.
Всичко което успях да погледна е страхотно.Браво момичета ,неуморнисте и големи подстрекателки.
Аз сигурно ще ви досадя сега ,че имам доста снимани но не качвани неща.
пилешка маринована пържола на грил тиган и кашкавал на фурна

мезенца и кифлички със салами кашкавал

рибена чорба и яйчена салата с извара

кюфтета по цариградски и принцеси

свинсака кавърма и  крем полосатик/не много добър на вид но страшно вкусен/

крем карамел

извинявам се за големия пост.
Лека и успешна седмица на всички

# 426
Ето и нашата вечеря:
Страхотните Принцеси с вкус на пица на Винце:  bouquet

Малко пържени картофки за ''гарнитура'':

И бисквитена торта с плодово кисело мляко отгоре:

# 427
  • пак на Рив Гош
Да се разпиша с редовния отчет през уикенда  Laughing
Лулу, от теб мезето със сиренца, от мен виното, става ли?  Grinning
Илрай, чудна баклава! Аз имам до Нова година да се науча така да я нарязвам (че все не мога да я докарам на такива хубави ромбове, все се обърквам по средата  Laughing).
Мариета, с теб днес сме били на една вълна - и аз правих камбите на Селма (макар и с тукашните огромни чушки, дето повече приличат на камби XXL).
Умбра, страхотни мъфини!
Винце, отивам да проверя рецептата за шуплите. Досега не съм чувала за тях.  Grinning
Близнаците, ще преглъщам пред твоите кюфтета по чирпански. И аз днес мислех да ги правя, но се оказа че нямах картофи, та се трансформираха в кюфтета с доматен сос  Laughing

От мен (извинявам се за малко еднотипните снимки, но нямах много време да разпъвам фотостудиото):
- спагети с риба тон:

- свинско печено със сладки картофи на пара и зърна от нар:

- пай с картофи (paté aux pommes de terre) - местен специалитет от региона Оверн:

- изключително вкусния браунис с круши и крема-сирене от блога на Ирина, Sunshine's Kitchen:

Приятна седмица!

# 428
Я, Роце, и у нас има браунис - под името Декадентски браунис  newsm78, но е страхотен, от снощи до днес два броя правя  Blush

Запеканка с ръжен хляб, лук и пуешки бут този път

Чесновото конфи на Юлка

и печени сърнели с масло

Винце, много са интересни тези Разложки шупли  Peace
Lois, оказа се, че  такива "запеканки" или "страти" има страшно много, коя от коя по-привлекателни (при нас  май само баницата от стар хляб е разпространена), особено из руските блогове и сайтове.  Макар че, винаги може да се импровизира  при тях, у нас имам заявка следващата да бъде и със сирена  newsm78

# 429
  • Пловдив
МОМИЧЕТА омаяхте ме пак със вашите невероятни ястия . Всички сте страхотни ,всички сте УНИКАЛНИ майсторки по готварство.  bouquet  bouquet

От мен това за днес

Спаначена баница

РЕВАНЕ

# 430
Ябълков сладкиш, много лесен! Аз съм по лесните работи.

и един бананово-шоколадов кекс на Селма, разкошен, с добавка от орехи и шоколадова глазура.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 23:42 от NinoTino

# 431
Роца,може ли линкче към рецептата на твоя браунис (на Ирина,де  Simple Smile ).Много ми допадна на външен вид!  Grinning
 Благодаря!   bouquet

# 432
Ето и рецептата за Фъдж мъфини , дето вече ги няма  Mr. Green

# 433
Пепчо, моля за рецептата на мръвката, която е на снимката:
http://pep-4o.blogspot.com/
На нея пише: Храна за мо'те канибали.
Мъжът ми си е поръчал ястието Laughing

# 434
Пълнена рибица. С песто и сушени домати е тази. Правила съм с гъби и сирене. С всякакви плънки става. Както и с всякаква рибица, не само глиган,  редовно правя и от свинска.

Общи условия

Активация на акаунт