Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте кулинарки  Hug. От мен Боб чорба и Пилешки бутчета с ориз

# 436
  • При елфите ...
Едни солени кексчета от мен, станаха страхотни и много вкусни!

# 437
Добро утро,страхотни кулинарки!
Като влизам веднъж на седмица,ми е трудно да изброявам поименно,но и не знам дали е необходимо...темата е като кулинарен парад на конкурс за ястия и храни!Коя от коя по-красиви, по-вкусни ,а гледам и снимките стават все по-профешънъл...!    smile3501 smile3501

Ето малко снимки и от мен

Оранжева супа ...в азиатски стил /ог червена леща/ 

Домашна паста с песто и сос с пилешко

Много шоколадов Брауниз с ядки

Бисквитки с моркови,стафиди и овесени ядки

# 438
Бутер банички за закуска:

# 439
Днес пак не мога да ви догоня и разгледам,то от красиво по-красиво,от вкусно по-вкусно! Hug
Особено ми въздействаха пастициото на Алекс97-мнооого апетитно и с пухкава заливка,Вени-обожавам кадаиф,блазе ти,че си направила,Di_Djina49-раираните кифлички изглеждат супер,тиквичките на Винце-златисти и хрупкави,Лабрекс-чудни питка и джобчета,Меридит-много идейна тортичка-да ти е жив и здрав дълги години рожденника,Камерън-любими сладки корекомки си направила,Близнаците-кекса с маслини е страхотен,*Star*-много пухкави кашкавалки!
Имам още за разглеждане,но сега ще си пусна снимките,пък ще се върна пак след малко да наваксам.

Сладкиш с круши,малини и боровинки

# 440
  • варна
pure elixir, моляте дай рецепта на този апетитен сладкиш - Благодаря ти! Спорна седмица на всички и да приготвите приказните си деликатеси!

# 441
краси.мира,може ли рецепта за много шоколадовия брауниз?изглежда страхотно!

# 442
ето я моята страта - направо от тавата, снимките не станаха много как, ама хората бяха гладни.
хляб, който запекох малко във фурната, бекон на зарчета, настъргана скаморца, свеж спанак, заляти с яйца, мляко и сметана, подправени с мускатово орехче и черен пипер

# 443
Ааа хич не обичам да публикувам след Луиза Mr. Green

От мен едно Ароматно пилешко в марината от мангово чътни

# 444
А следващата снимка е специален поздрав за pina с "новия уред", инсталиран в моята кухня  Joy Благодаря ти, супер са!

Apr, така ме изненада и зарадва с тази снимка!  Simple Smile  Hug

# 445
Пак точа едни лиги, едни чудеса..... направо съм пристрастена към тази тема Sunglasses
Снощи Кашкавал на фурна - - не помня чия рецепта е  Embarassed, но е мноооооооого вкусно  bouquet
Освен това имаше печена наденичка, трушия, салата от краставици и баничка - недокументирани.

# 446
ilrai78, как сега изтипоса тая баклава, ако знаеш от кога ми се яде направо ми пращай половината тава  Laughing
Винце , за първи път чувам за тези разложки шупли, изглеждат страхотно, чакам рецептата  Peace

А това е от мен тази вечер

- златните картофки на Лео

- и порция
Може ли рецептата за тези златни картофки! Praynig

# 447
  • София

Вече съм си научила урока  -  ДА ВЛИЗАМ ТУК СЛЕД КАТО СЪМ  ЯЛА!!!
Въпреки всички мерки пак точа лиги от вашите кулинарни изкушения!
За днес само баница бюрек на Вивиан, невероятна вкусотия.
Благодаря за рецептата   bouquet

Имах зелени, червени и жълти чушки и реших да изпробвам  СПЕТЗОФАЯ на Лабрекс.
Много бързо, лесно и невероятно вкусно ястие! Благодаря ти Лабрекс   bouquet
Имам останал от вчера ориз - ще го използвам за гарнитура довечера.

ЛЕКА  и  СПОРНА  седмица на всички !!!!

# 448
  • София
Madla,може ли рецептата за соса на сърмичките?Мерси Simple Smile

noraNEW, извинявай че чак сега ти отговарям. Сосът го правя на око, но горе-долу рецептата е такава:
5 с.л. брашно
20 г масло
1 кофичка кисело мляко
1 жълтък
1 ч.л. сол
1 с.л. лимонов сок
Препичам брашното и добавям маслото и предварително разбитите жълтък, кисело мляко и малко вода. бързо се разбърква, за да не стане на бучки. Добавят се лимоновият сок и солта. Трябва да поври около 5 мин. Долива се вода до желаната гъстота. Децата много го обичат.

# 449
Страхотни неща сте приготвили  Simple Smile От мен Задушени свински гърди с червено вино и подправки

Общи условия

Активация на акаунт