Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
пържен патладжан с чеснов сос

# 526
Влизам само да се нагледам на вкусотиите ви...  bouquet

Аз за около 10-ина дена ще съм далеч от моите котлони и печка...което си има и положителна страна Laughing За сега на мен ще  ми готвят..а аз ще само гледам и ям  Mr. Green

Супер сте!    chef Hug

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 00:18 от Винце

# 527
  • varna
Aleks,тиквата с какво я напълни?Изглежда много апетитно  bouquet

# 528
  • ГОре на черешата...
Маме, Вив-мив, изобщо не съм се засегнала  Hug- знаете, че не съм такава, просто доуточних.

Маме, аз пък искам да си топна залче в твоята обикновена, селска манджа Peace!

# 529
Добро утро на всички,

показвам си среднощните мини-хлебчета с пълнеж от лук, орехи и суха червена чушка:

и обикновените такива:

и бягам на работа. Лек ден на всички дами   bouquet

# 530
Aleks,тиквата с какво я напълни?Изглежда много апетитно  bouquet

Първо намазах отвътре с мед, след това напълних с нарязани - круша, дюла, сушени кайсии и сини сливи, стафиди, локум и орехи и отгоре пак полях с мед и е нещо божествено да знаеш  Peace

delicate, наистина е чудесна  Wink
Umbria, мини-хлебчета са страхотни Peace какво е тестото  Rolling Eyes

# 531
И аз като Мама Цоци със скромни манджи...    Laughing
Родопски пататник

Курабийки с моркови

Синсинати чили

Шоколадов кекс с червено цвекло

Връщам се назад по страниците...ама не се съмнявам,че пак ще преглъщам,добре че съм закусвала!   Heart Eyes

# 532
  • София
От мен - Баница и Царевични кученца с вурстчета (Corn Dogs).

Много искам да направя тия кученца на сина ми, може ли рецепта  Praynig

# 533
И аз като Мама Цоци със скромни манджи...    Laughing

Връщам се назад по страниците...ама не се съмнявам,че пак ще преглъщам,добре че съм закусвала!   Heart Eyes

Сигурна ли си,че са скромни? И сигурна ли си,че си закусвала?????

Алекс, едно парче тиква, моля, от пълнената ако може.........

Винце, може ли и аз се присъединя към теб.....Само да дегустирам....Аз съм казала,че искам да бъда осиновена от един куп съфорумки от темата - ама те още не са го направили.......Казала съм - ще слушам, ще папкам, шум няма да вдигам, ще спинкам - какво повече може да се иска от едно послушно дете като мен?

# 534
Мамо Цоци ,от скромни по-скромни!    Hug
Веднага те взимам у нас,ако доведеш и Малчо...докато ти папкаш,аз ще го гушкам!    Grinning   

# 535
  краси.мира,тъкмо се канех след кекса с тиквички да направя такъв с червено цвекло!  Laughing
  Твоя изглежда невероятно хубаво!  Hug

# 536
Здравейте, мили момичета и момчета!   Не съм се включвала от средата на миналата тема, но пък сега с огромно удоволствие преминах през всичките 50 страници! Всички сте страхотни и видях много красиви и вкусни ястия! В новата тема виждам много нови момичета, добре дошли на всички!
Благодаря за всички добри думи от старата тема!
Венета, Пепчо, Близнаците  Hug  Heart Eyes

Лабрекс, приеми (макар и със закъснение) моите най-сърдечни пожелания за имения ти ден!   bouquet  Да си жива и здрава, винаги щастлива от това, което имаш и това, което правиш, винаги изпълнена с вдъхновение!

Гуинет, да ти е жив и здрав рожденикът! Много щастие му пожелавам!
рени55, Madla, Brontoloq с огромно закъснение-  да са ви живи и здрави съпрузите, честити им рождени дни!

лулу!, есенната ти торта е истинско вдъхновение! lu4a, твоята също развихри въображението ми!
Видях една сиропирана баница на desideskata, в миналата тема и една теглена на alex_og97, страхотни са!
Пепика, не виждам снимките ти, много бих искала!  Sad  Особено сладкиша с круши!
mery_poppins1, разгледах едни разкошни куклички, страхотна си!
Венета,  крушовия сладкиш и козунака са  направо вълшебни! Всичко ти е много вкусно и примамливо!
Краси, в много красиви купички си поднесла ябълковия крамбъл! Може ли рецептата за курабийките с моркови, много ме привличат!?
Anuck, много оригинални трюфели си предложила!
Страхотни предложения на Мариета, на Лабрекс, Пепчо, Селма, Меганс, Смайли, Еси  .....   #Crazy
г-жа Стихийно бедствие, много ми хареса идеята за грозде в марината! Имам малко грозде и ще опитам с по едно бурканче.
Lois, влюбих се в този Фъдж с маршмелоуз, ще го  пробвам скоро!
Винце, много ми харесаха Разложките шупли, много интересни и оригинални са!
Гуинет, разкошен чийзкейк със страхотна снимка!
marabu, котлетите и картофеното пюре изглеждат направо страхотно!
Umbria, страхотни кифлички!

Аз си показвам шоколадовото пънче, по идея на Венета от една друга тема (Венета,   bouquet   Hug)

Приятен ден на всички!

# 537
Здравейте, вълшебници! Отново съм сериозни впечатлена, а също и вече леко огладняваща. Wink  Embarassed

Искам да ви покажа моя любима салата от цвекло, моркови и кашкавал, която съм си нарекла Трицветна салата, а за по-кръвожадните може да става и "четирицветна" Wink:

# 538
Интересна идея. Много обичам салати с цвекло, но никога не съм се сещала да добавям месце и кашкавал. Мерси за идейката

# 539
  • Русе/София

агнешко с ориз

руска салата/собствено производство/ Embarassed

короната на готвачката/нещо не се получи,що ли?/

Общи условия

Активация на акаунт