Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 459
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там...
Аз пък нямам Евроспорт 2, прерових каналите... не че някой ще ми даде Тв точно сега като има Шампионска лига де.  Laughing Пък и някой трябва да решава листовки.

# 271
Ей, ммка му Close
Извини ме, че те подведох. Наистина дават глупости по ес 2.
Първият гейм за върши 25-21 за Тренто. Пиаченца водеше до 19 точка, но после Матей Shocked да, Матей реши гейма с няколко атаки и една блокада. Много отпочинал изглежда, с голям хъс играе и настроение. Ще се завторя, никога не го виждам такъв в национала. Как да е. Не гледаме заедно и това си е.
ето линк, дано ти работи
http://www.gledaisport.com/v-0/10/2/v-100275.html

Жаб, пробвай и ти с линка.

# 272
Изненадан съм , че Радо пусна Матей без тренировки

# 273
Нана, гледаме ли заедно. Май ще стане мач? Хареса ли Златанов? На мен Гонзалес ми прави впечатление

Всъщност в момента Евроспорт 2 предават женски кеч  newsm78

Joy Joy Joy
 hahaha Bravo! Та, какво гледахте последно?  Laughing Аз нямам такива опции в момента.

gost30 , здравей...  Mr. Green Ти сега ли дойде?  Laughing Не ми обръщай внимание, такава съм си - подозрителна и зла.  Laughing Ама той МАтей щял повече да се радва на Спортист на годината, може би няма смисъл да се напъваме за таз точно класация... Пък и аз все още търся аджеба как се изяви като МЪЖ на годината... Нали... щото... има разлика, известна.  Laughing

Аааа, ето Дедо ме навежда на някои мисли - отпочинал, свеж, енергия, ала-бала, исландски сауни, тинтири-минтири... Мисля че исландската версия на Мъж на годината може по-добре да му пасне.  Mr. Green

# 274
  • София
Ейййййй линкът зарежда, обаче накъсва яко.  Twisted Evil

# 275
Не се мъчи, аз ще ти го разкажа после Laughing
Симпли, айде сега да не му мерим мъжките достойнства Mr. Green

# 276
Нищо не му меря, не е наличен.  hahaha Но за МЪж на годината си разсъждавам, защото другите двама са ми неизвестни. Дрънкам си просто.  Mr. Green Бирата ми действа освежаващо и се раздрънквам.  Laughing

Пък и като не гледам мача, как иначе да се впиша, без да спамя, м?  Crazy

А, освен това, мъжки заслуги не са свързани само с онези достойнства, които се мерят. Та, май аз пия, теб те хваща.  hahaha

Добре, айде да кажа и нещо смислено - Стоев голям експерт се извъди. Нали е млад и свеж и той, пак ще играе, медали ще гони, та другите били дърти...  Whistling

# 277
То, само аз кат; го гледам, ще си позвля да ви баламосам малко. Пък и щом си на бира Laughing

# 278
До четири не ми се отразяват, нагоре не съм пробвала още, но съм само на първата. Няма да ме баламосаш, надушвам аз.  Joy

# 279
И втория си го взеха Тренто, даже по-лесно. Радо си позволи да го изкара без Матей.
Я, кажете нещо по-интересно Laughing
Четири двулитрови?

# 280
Ееее, моля те.  Joy Малки.  bowuu

# 281
  • София
В Спортал има един анализ на едни чичо Сандро Филипини. Колкото и да не обичам Жеков, нещо тоз чичо не ми вдъхна доверие с анализа си Пенчев да е титулярен разпределител. При това на световно  Crossing Arms

# 282
Ооо ,Сандро е много колоритна личност. На мач миналата година във Варна бяха до мен с Цеца. /така де - не аз до тях, а те до мен Laughing / Laughing Laughing Цветана Божурина му е жена. Той говори развален български, много е емоционален и не разбира от волейбол Mr. Green

# 283
  • София
Ооо ,Сандро е много колоритна личност. На мач миналата година във Варна бяха до мен с Цеца. /така де - не аз до тях, а те до мен Laughing / Laughing Laughing Цветана Божурина му е жена. Той говори развален български, много е емоционален и не разбира от волейбол Mr. Green

Личи му отдалеч  Mr. Green

# 284
Радо пусна за две секунди Цецо в игра. Няма да се разбера с тоз тренер Crossing Arms
Тренто биха де, доста беземоциони и неколори.

А бе , кде е Камомила? Толкова бе изчерпателна и цветна, и много минути имаше Laughing

Легнахте ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт